Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 11

• 140 022
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не си човек!
иде ми от монитора да ги грабна.

# 541
  • София
не си човек!
иде ми от монитора да ги грабна.
Аз с мойто "на око", този път се отнесох, сипах много вода и брашно и стана много тесто,като добавиш и 5 яйца ... и ,че нямам пош, само накрайник и избутвам всяка тулумбичка с палец - 2 часа и половина си играх. Embarassed

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 22:29 от Тайна

# 542
обичам рецепти "на око".
ще подскажеш ли къде да видя тези толумбички?
Simple Smile може да опитам да омилостивя  "миУтУ", че много съгреших. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 543
  • София
обичам рецепти "на око".
ще подскажеш ли къде да видя тези толумбички?
Simple Smile може да опитам да омилостивя  "миУтУ", че много съгреших. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 544
Благодаря.
ще пробвам довечера ако ми остане време да го поглезя. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 545
Шоколадов сладкиш с череши

Скрит текст:

Изглежда страхотно, може ли рецептата?

От телефона не мога да дам линк. Рецептата открих в готвач.бг, така се казва - шоколадов сладкиш с череши. Мога да предложа скрийншот на продуктите само. Яйцата се разбиват със захарта, добавят се и другите продукти (маслото разтопено), черешите се слагат най-отгоре.

# 546
  • ВАРНА
 Страня от вас,защото блъскам във фитнеса и ми влияете зле Cry
 Датски маслени бисквити

# 547
  • Плевен
Иланг-иланг, чудесни бисквитки, би ли споделила рецептата?
При нас дегустация на новата порция сироп и желе от набраните вчера малини.

# 548
  • ВАРНА
 Датски бисквити(дано някой датчанин не ме нарита възмутен)
230 гр масло,1 яйце,1/3ч.ч. нишесте(1пакетче),1ч.ч.пудра захар,2ч.ч. брашно,ванилия.
 Шприцовани се пекат около 15-20 минути на 180°С.

# 549
  • Плевен
Благодаря!

# 550
  • София
Датски бисквити(дано някой датчанин не ме нарита възмутен)
230 гр масло,1 яйце,1/3ч.ч. нишесте(1пакетче),1ч.ч.пудра захар,2ч.ч. брашно,ванилия.
 Шприцовани се пекат около 15-20 минути на 180°С.
Така и ми стоят записани тези бисквити, до момента не ги приготвих, а много ги искам, нещо ме притесняват, какво ще кажеш иланг, как се правят и кой шприц или по точно кой накрайник се използва. Да ги почвам ли... newsm78

На Тайна толумбетките са жестоки, но ме отказва веднага с " това на око". Как не пусна една рецепта нормална, та да се пробвам.  Sad

От мен една "Вита черешова баница" - Ивана Кръстева. Това не е баница, разбира се, а фантастичен маслен сладкиш, само така го е нарекла Ивана, няма нищо общо с баниците.

# 551
  • София
Марчева, пуснала съм клип на Люда, позитивната кухня, там има мерки.

# 552
  • София
Марчева, пуснала съм клип на Люда, позитивната кухня, там има мерки.
Видях, че си пуснала, ама не го отворих, защото си зная, че и там няма да намеря грамажи, щото твоите все са такива, без грам, без точно количество, всичко се слага, забъркай и накрая чудесия!  не с лошо го казвам, де, . Сега ще се върна и ще чета. Благодаря!

# 553
  • ВАРНА
 Аз не използвах металния шприц,а силиконов пош със звездовиден накрайник.Вярно,със зор цедях,но стана.

# 554
  • София
Марчева, аз толумбички правя по тази рецепта. Всичко е написано точно. Много ги харесвам.Yum

Общи условия

Активация на акаунт