Отговори
# 120
Яница, нещо официално ли е излязло, или някакви жълти сайтове са писали?
Не е официално, просто някой си е писал. Ама на Вергов снимката говори достатъчно.
Ето тук например:
http://www.monitor.bg/a/view/64405-%D0%92%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B … D0%B2%D0%BE%D1%82

# 121
Вергов се е активизирал, пуснал е и в инстаграм снимка с Марта Вачкова. Диана обаче си разхожда котката Grinning Хубаво ще e тоя път, освен на различни етажи, за по-сигурно да снимат и в различни дни  Joy

# 122
Вергов се е активизирал, пуснал е и в инстаграм снимка с Марта Вачкова. Диана обаче си разхожда котката Grinning Хубаво ще e тоя път, освен на различни етажи, за по-сигурно да снимат и в различни дни  Joy
Видях я, но не ми изглежда да е от сета на сериала.

Тя Диана може да разбере, че е снимала с него направо като гледа епизодите, ако пак са на различни етажи, че и в различни дни. Joy

# 123
Незнам кой и на какво се радва ама на мен тази снимка ми развали деня. Чакам близките една две седмици да кажат ще има или не шести сезон. От това зависят много неща.
За Мазови и аз чакам с нетърпение, но мисля че ще се появят към края на седмицата. Бебето ще е най вероятно другата седмица.

# 124
Рязко сменям темата с обещания анализ на втория саундтрак към сериала - песента "Джалма", отново изпълнявана от вокален дует "Ритон"

enjoy, дет са вика Joy Joy

Скрит текст:

Тетралогията - саундтрак на поета Микулич Посттравматичен-шевов продължава с елегия-песен за Ина и Тасев,  - а именно песента "Джалма"

Бел. ред. - "Джалма" е древната версия на името "Ина"

Таборът шарен пак пътува,
тъмни очи горят,
плачат сърцата, те са заедно,
но за последен път.

Песента започва с въведение в текущата ситуация - Таборът шарен е приготвен за път(последен модел самолет, със специфични шарки, съответстващи с цвета на личния герб на династия Фотеви - бел.ред).
Лирическата героиня "Ина" и лирическия герой "Тасев"(малко име - неизвестно - бел.ред) ронят тежки, тежки сълзи, оплаквайки също толкова тежката си съдба да НЕ правят секс в локацията "подпокривно".
В същото време ги гледат тъмните очи на епическата героиня "Жекова", която се появява винаги, където не й е мястото.

Колко жестока е съдбата,
времето как да спрат?!
Късно е вече, те са заедно,
но за последен път.

Вторият куплет говори за времето, което недвусмислено насочва към часовника, който антигероя "Иво Фотев" подарява на лирическата героиня "Стаменова". Лирическста героиня "Ина" си няма хубав часовник, само верижка с кученце, затова за нея е късно. Наблюдаваме наслагване на алегория, инверсия , колизия, синекдоха и други литературни термини, които с градация водят основната авторова мисъл, а именно:

Откакто свят светува,
тежък закон царува,
момичето е дадено на друг!

Авторът удря читателите си право в сърцето, разкривайки тежката истина за живота на лошия антигерой "оръжеен бос" и трагичната героиня "красива трофейна съпруга, която се осъзнала какво всъщност иска"

Всяка нощ в съня му ще идваш, Джалма!
Спомен-рана ти ще му бъдеш, Джалма!
Циганин как обича зная, но още знам,
циганин как страда щом остане сам.
Тя ще замине утре, някъде там на юг,
обречена да е жена на друг.

Кулминацията рязко преминава в развръзка, вметвайки как лирическата геориня "Ина" трябва да замине на юг - на Малдивите, против своята воля, обречена да бъде нещастна съпруга на антигероя "Фотев". На входа на локацията "частна МБАЛ Свети Кирил" с рана в корема (причинена от "Фотев", но авторът е предпочел да остави отворен финал и да не ни каже за нея  - бел.ред) я изпраща лирическия герой "Тасев". Любовта и страданието му биват сравнени с дълбоката душевност и емоционалност на ромския етнос, макар че лирическия герой "Тасев" не го показва - той стои сериозен, вътрешно разкъсван от спомените и раната в корема, нанесена от антигероя "Фотев".

# 125
Незнам кой и на какво се радва ама на мен тази снимка ми развали деня. Чакам близките една две седмици да кажат ще има или не шести сезон. От това зависят много неща.
И аз не се радвам особено. Ако нямаше нов мъж до Огнянова може би щях да го приема така с по-леееки резерви Grinning, но аз така свикнах с Марио и двамата ми харесват много като двойка, че не мога да си представя сега да се развали всичко заради Банков.

# 126
И аз не се радвам особено. Ако нямаше нов мъж до Огнянова може би щях да го приема така с по-леееки резерви Grinning, но аз така свикнах с Марио и двамата ми харесват много като двойка, че не мога да си представя сега да се развали всичко заради Банков.

Съгласна съм. Изобщо не ми трепва вече за Банков.

# 127
Ясно, че още дълго ще разтягат историята на Мазовците и не очаквам тази седмица бебока, но поне да вземе да се разражда Ванчето вече.... от петък до вторник белким го измъти малкия Стефчо 😂
то май доста време мина от онова клипче на Вачкова, където току що беше родила Ваня, трябва вече да наближават тези епизоди.

# 128

Съгласна съм. Изобщо не ми трепва вече за Банков.
Дето се пее в една песен "Трепни, трепни...", ама на нас за Банков сърцето не ни трепери да му се невиди. Joy

# 129
Очи, които не се виждат, се забравят - е казал поета Wink

Сори, Банков! Гориш! Песента ти е изпята хахахаха

# 130
  • Разпиляна във въображението
Думите на Вергов все едно са взети от края на писмо за сбогуване Simple Smile

В Инстаграм Ралица е постнала много сладка нейна снимка с Емо и някакви деца. От сета на филма е. Ами готини са си двамката. Изглежда много добре се разбират и извън снимките.

Във фейса пишат, че Огнянова била много нещастна. Тя е нещастна, но не заради Банков Simple Smile

# 131
Надушвам съвместна работа между тримата Simple Smile Добре започва епизода Simple Smile Това си го бяхме поискали Wink

Еееее, кой каза,ч е е била Стаменова Simple Smile
Поне си признаха, че е взета от другаде идея

# 132
  • Разпиляна във въображението
Казаха откъде им е хрумнала идеята за билборда. Браво!

# 133
  • София
Ей, браво на Захариев. И той има своите моменти, държа се като истински ментор.
Стаменова отново ще блесне в очите на Фотев с непоколебимостта и безпардонноста си.

Тези реклами ме докарват до истерия.

# 134
Ей, браво на Захариев. И той има своите моменти, държа се като истински ментор.
Стаменова отново ще блесне в очите на Фотев с непоколебимостта и безпардонноста си.

Тези реклами ме докарват до истерия.

Да, и аз това си мислех - като разбере, че е от Стаменова, ще му хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт