Отговори
# 300
  • Русе
Вергов ми е много готин така нахилен и брадясал. Нищо общо с образа на Банков. Хубаво е да се разграничи героя от актьора. Ето аз например много го харесвам още от времето на "Тя и той", но не харесвам героя му в Откраднат живот.
Дано не убият довечера пациента. Frowning1

# 301
А и защо всички са се събрали на едно място? Ближат си раните от неуспешната операция или се подготвят да я направят? Въпреки че щом е имал време Врабчев да се напие, може би пък и да е минала. А ако е преди това, ще е много гадно, защото да оперираш афектиран е ужас сигурно.

Обаче си мислех - ние нищим прави ли са или не, а всъщност трябва да отбележим, че и Марио, и Зорница в името на това да се опитат да спасят човека си слагат огромен товар върху плещите. Защото умре ли,колкото и да знаят, че е рисково, ще им тежи винаги, че са убили човека.

# 302
Врабчев може и да е прав за операцията, но да нарича една жена евтина е много грозно. Не разбирам защо една красива жена, която очевидно мъжете харесват трябва да е евтина, лека и т.н. (в случая Огнянова). Имала връзка с директора и вече я заклеймиха. Някои мъже в болницата са доста повърхностни.
Довечера определено ще има екшън. Врабчев как влетя и се нахвърля, направо е извън контрол.

# 303
Карат се заради Албенка 👍👌

Вергов ми е противен като всичко, което е😁

# 304
Врабчев може и да е прав за операцията, но да нарича една жена евтина е много грозно. Не разбирам защо една красива жена, която очевидно мъжете харесват трябва да е евтина, лека и т.н. (в случая Огнянова). Имала връзка с директора и вече я заклеймиха. Някои мъже в болницата са доста повърхностни.
Довечера определено ще има екшън. Врабчев как влетя и се нахвърля, направо е извън контрол.

Това е мноооого дълга тема на разговор. Да припомням ли в миналия сезон след секса между Романова и Калин върху кого се нахръвлиха всички? И кой беше пощаден?

# 305

Това е мноооого дълга тема на разговор. Да припомням ли в миналия сезон след секса между Романова и Калин върху кого се нахръвлиха всички? И кой беше пощаден?
Естествено, че винаги мъжете излизат чисти - мъже все пак. Но такива неща по принцип много ме дразнят.

# 306
Е гаден ми е Фотев, още малко и да видя нещо положително в него от отношението му към Стаменова и изведнъж това - фактурата е от сега, но написаха дата преди 2 дни... а накара Стаменова да се чувства виновна...

# 307
  • Ню Йорк
Екшън му трябва на сериала, че се точи като свински черва. Надявам се довечера да го получим от Врабчев Simple Smile

# 308
Уникален сериал, гледам го с нетърпение и очакване. Според Вас Калин ще се оправи ли?

# 309
  • София
Преди малко го видях Врабчев в градинката на Кристал, беше по бермуди и тениска. Хич не се беше оправил за сватба още. За кога чака не знам, че има и да се понапие до 20:00 часа Joy Joy

Само преди няколко седмици бях сигурна, че Калин ще се оправи. Сега не знам, според мен всичко зависи от това дали ще има следващ сезон. Ако има и Димо Алексиев участва, може и да го оставят в количката за по-дълго.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 14:06 от rosita_ta

# 310
  • София
Уникален сериал, гледам го с нетърпение и очакване. Според Вас Калин ще се оправи ли?

Да, категорично.
Иначе ще закриваме сериала. Simple Smile

# 311
Е гаден ми е Фотев, още малко и да видя нещо положително в него от отношението му към Стаменова и изведнъж това - фактурата е от сега, но написаха дата преди 2 дни... а накара Стаменова да се чувства виновна...
не виновна, а се опита да я разклати и притесни 😃 да я накара да се чувства уязвима пред него😎 много ми е готин Фотев пур пур

# 312
не виновна, а се опита да я разклати и притесни 😃 да я накара да се чувства уязвима пред него😎 много ми е готин Фотев пур пур
Виновна - имах впредвид, че не му е звъннала преди да сложат билборда, видиш ли, той преди два дни още е поръчал апаратурата, а това е станало точно след билборда.

# 313
Виновна - имах впредвид, че не му е звъннала преди да сложат билборда, видиш ли, той преди два дни още е поръчал апаратурата, а това е станало точно след билборда.
А то се оказа, че всъщност той не ги е поръчал преди два дена, а на същия ден. Даже накара Ина да си мълчи за това.

# 314
Е как защо? Вие да не очаквате да ѝ признае, че е била права и той не си е удържал на думата? Игра на котка и мишка е при тях и той в никакъв случай няма да се предаде и да ѝ даде преднина.

Общи условия

Активация на акаунт