Отговори
# 435
  • София
Съжалявам, че темата изглежда като лексикон, беше страхотна преди година. Липсват основни списващи тук. То няма и как да виреят. Аз също изчезвам.
Дано до края на сезона Ваня роди.

# 436
Ред не на Тасев и На Фотева да се гонят. Интересно ми е, дали Ина ще е толкова категорична, когато застане пред Фотев и му каже, че ще го напусне. А Тасев е дърво, каквото и да си мисли, не може да каже на една жена, че ще предпочете парите. Супер глупаво се изказа и според мен я обиди.

За Марио и Зорница

Дона , май забравих да те поздравя за последния анализ за Фотева и Тасев. Не спирай!

Съвсем забравих за тях двамата - Тасев постъпи доста тъпо, не очаквах да ѝ каже такива неща. Мисля, че Ина започна да показва, че парите не са всичко за нея. С право се обиди.

Благодаря ти за милите думи!

# 437
Съжалявам, че темата изглежда като лексикон, беше страхотна преди година. Липсват основни списващи тук. То няма и как да виреят. Аз също изчезвам.

# 438
Здравейте, Аз пък страшно се кефя да чета тук. Обикновено гледам със закъснение епизодите и постовете тук са свежи, разтоварващи и се получава дискусия. Затова ми е много странно как други пасивни читателки се опитват да назидават спорадично..., бидейки 90% от моментите извън дискусиите. Продължавайте в същия дух момичета и с творчеството също Simple Smile

# 439
  • София
А последната сцена с промото? Бита ли беше Ина?

# 440
  • Там,където се събуждам щастлива.

Какъв лексикон? Първото, което моите ученици учат е да се аргументират. Само думата “успешен” е нулева аргументация.

Тасев каза тези думи, за да я обиди и отдалечи от себе си. Не е тъп да не осъзнава какви ще са последствията.
Да, Ина беше бита в промото!

# 441
  • Ню Йорк

Недей изчезва.  Hug То това е целта, да ни разчистят. На мен лично ми писаха няколко потребителки, с които коментираме различни сериали от години, че се отказват от темата заради това спамене на 4-5 потребителки тук. И като го кажа и виждаш какво стана. Крива съм, виновна съм и т.н.

# 442
Докато беше в почивка сериала се изписаха поне 4- 5 теми. За мен това е ...
Какво има да се коментира в този случай?
И сега е така. Изписани 100 коментара, почти едно и също- батко, кака и т.н. В някои случаи дори ми е трудно да разбера за кого говорите- защото сте им измислили прякори.
Четат ми се коментари по епизода. Не ме интересува колко пъти ще гледате сцената между бате и кака и какво сте прочели в очите им.

# 443
Виждам достатъчно коментари за епизодите!
Какъв е Вашият освен, че гледате само заради развръзката?

# 444
  • София
На мен също ми е изключително приятно тук и много се надявам атмосферата да не се промени, защото на някой не му е приятно да чете дискусиите. Големи хора сме, и можем да филтрираме какво искаме и какво не искаме да следим или четем. Само се надявам Мириел да не се сърди за скоростното изписване на темите. Flowers Hibiscus

На мен този сезон ми харесва повече от предишния. Някак има повече баланс в историите, не е толкова депресарски както предишния. Това, което ме пленява са уникалните монолози, с малки изключения, всички са много силни и красиви.
Не съм крила, че Банков никога не ми е бил любим герой. В началото ми беше безразличен, после аха да ми хареса и стана една. Не знам, може и да е въпрос на усещане, но винаги съм била резервирана към прекалените егоисти, а когато се окаже, че и лъжат и са недостойни ( да изоставиш жена си в кома е недостойно) просто нямат шанс да ми станат симпатични, колкото и красиви да са външно.
За сметка на това Ковачеви ми харесват. Да външно не са красавци като Банков, но вътре са много по красиви. Марио е саможертвен, беше честен със Зорница, чакам го да е откровен и с брат си. Тони е добряк, отдаден на пациентите. Ами на този етап тези герои са ми доста по-симпатични, нищо. че актьорите, които ги пресъздават не са секс символи.

Добре де, защо не напишете какво мислите за епизодите, как ги виждате. Не е казано, че всички трябва да сме съгласни. Напротив. Ако вие не кажете, няма как да очаквате, че другите ще пишат това, което на вас ви е приятни и харесвате да четете.

П.П. Исках и други неща да напиша за епизода, но утре, когато се уталожат малко страстите тук.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 23:13 от rosita_ta

# 445
Значи по същата логика и аз мога да се оплаквам, че няколко потребителя спамят с назидателен тон и да се откажа да пиша в темата заради тях ли? 
Айде стига с тия мрънканици, сто пъти повторихте, че се пише за една тема, а като ви подканим да коментирате каквото ви вълнува, мълчите като ..........

Не успях да чуя внимателно, но Боби и Ина са си останали само с целувката в мазето ли?
Тъпо беше това, което й каза за парите, но наистина по-разумния начин е да я отблъсне от себе си. Както той сам каза, че е принца на белия кон, който ще я открадне от лошия злодей.
Интересно ми е какво се е случило, но не мисля, че Фотев е надушил нещо за тях и затова я е ударил. Ако беше така, надали щеше да я пусне да ходи на работа на следващия ден, а Тасев да е като в небрано лозе...

# 446
Виждам достатъчно коментари за епизодите!
Какъв е Вашият освен, че гледате само заради развръзката?
С кой според теб мога да коментирам епизодите?
В повечето случаи не успявам да ви изчета дори. А и се отказвам да чета " Радини вълнения".
Жена на 37 съм, с работа и бебе. Не мога да повярвам, че зрял човек може да се вживее толкова в един сериал.
Оставям ви да се вълнувате на воля. Извинете за лиричното отклонение.  Все пак кака и батко дадоха обширна тема за разсъждения.
Приятна вечер!

# 447
Не успях да чуя внимателно, но Боби и Ина са си останали само с целувката в мазето ли?
Тъпо беше това, което й каза за парите, но наистина по-разумния начин е да я отблъсне от себе си. Както той сам каза, че е принца на белия кон, който ще я открадне от лошия злодей.
Интересно ми е какво се е случило, но не мисля, че Фотев е надушил нещо за тях и затова я е ударил. Ако беше така, надали щеше да я пусне да ходи на работа на следващия ден, а Тасев да е като в небрано лозе...

Видях  кратко промо и двамата бяха в кола, ядоха пица и си казаха нещо (което от скандалите тук забравих, но беше хубаво) и Ина му се усмихваше.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 23:13 от yanitsa.s

# 448
Аз мисля, че само целувки е имало между Ина и Тасев! Може и да съм доста наивна, де....

# 449
И според мен не е имало нещо повече от целувки. Къде видяхте насинена Ина?

Лейдис, спокойно, постигнахте си целта. Сега не обсъждаме нашите любими герои, когато се появиха, а мълчим ви четем вас. Надявам се да се включите с коментари за сериала, а не за нас и да коментирате и след епизодите, когато ги няма "кака и батко"

Общи условия

Активация на акаунт