Отговори
# 420
Е стига де, романтично е, кво, високо над София, сред звездите и природата. Беше като да я отвлече далеч от хората, шума, суетата, обидите. На мен ми остави много хубаво чувство.

Ако беше в стая, щеше да се нищи, че тапетите в спалнята ма Банков са били по-хубави Joy
И на мен ми хареса. Mного. И къде да отидат, при Тони да правят тройка ли  Crazy И в апартамента на Зорница не е добра идея, все пак инициативата трябваше да си остане у Mарио. Mястото, сцената...беше си и нежно и същевременно страстно след дълго сдържаните чувства.  А и кой ти казва как е продължила вечерта  Wink
C "невръстните девойки" и "тетки" от отбора на Банков много се смях. Последно, даже вече не го давали на Огнянова  Joy

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 22:11 от Zlati***

# 421
Е стига де, романтично е, кво, високо над София, сред звездите и природата. Беше като да я отвлече далеч от хората, шума, суетата, обидите. На мен ми остави много хубаво чувство.

Ако беше в стая, щеше да се нищи, че тапетите в спалнята ма Банков са били по-хубави Joy
И на мен ми хареса. Mного. И къде да отидат, при Тони да правят тройка ли  Crazy И в апартамента на Зорница не е добра идея, все пак инициативата трябваше да си остане у Mарио. А и кой ти казва как е продължила вечерта  Wink Mястото, сцената...беше си и нежно и същевременно страстно след дълго сдържаните чувства.
C "невръстните девойки" и "тетки" от отбора на Банков много се смях. Последно, даже вече не го давали на Огнянова  Joy

Добре деее, убедихте ме. Joy Каквото и да си говорим супер си беше. Развитието беше страхотно, обаче имам усещане, че следва кофата с гадориите.

# 422
Злати....аз нямам против локацията, показаха твърде малко от действието Joy Все се надявам, че е продължило поне 15 секунди повече Joy

Яница, точно това мислех и аз - сега идва истината и драмата

# 423
  • Ню Йорк
Във фейса са се развихрили да тълкуват що е то любовта, обясняват се как тук не виждали любов, сърцето на Огнянова не било при Марио, а при друг (сещате се). Изобщо пълни кокошки.Joy Да вземе някой да се мерне там и да им обясни набързо какво е любов тука и да ги вкара в правия път. Joy

Във фейса се коментира съвсем обективно сериала и се засягат всички теми и герои. Не е като тук, където 5 човека налагат какво да се кометира. И не ти отива да правиш обидни квалификациипо адрес на хора, които не познаваш. Супер просташко е.
Да, не ми отива може би, но я да си припомним кой ни лепна прякора "невръстни девойки"? Или пък как многократно се използват епитети като "братя грозници" за хора които НЕ познаваш? Точно ти нямаш право да ми казваш какво да говоря, след като ти самата не си се въздържала от обиди никога.

Ама вие май дори правилата на форума не четете!!!

Напълно допустимо е да се коментират/критикуват участници във филми, сериали, герои от филми, участници в риалити програми и други. Това са хора съгласили се да се появят в публичното пространство с ясното съзнание, че ще станат обект на коментари и критики.
От друга страна е напълно недопустимо да се критикуват и обиждат пишещите във форума.
Така че, как наричам героите/актьорите от сериала си е лично мой избор.
От друга страна към пишещите тук не съм си позволила епитети като кокошки или подобни, а вие хич не ги пестите.
И хората във фейса поне застават с имената си зад написаното от тях.

И още нещо от правилата на форума: публикуването на няколко поста един след друг от един и същ потребител се счита за спам и повярвайте ми следващия път ще докладавам, както и ще докладва като използвате темата за да ни засипвате със собственото си творчество, което не е обект на тази дискусия.

# 424
За да има мир и цивилизован диалог тук, нека се придържаме към коментарите за сериала, а не коментари за пишещите тук, кой какъв бил и тем подобни Simple Smile

# 425
Злати....аз нямам против локацията, показаха твърде малко от действието Joy Все се надявам, че е продължило поне 15 секунди повече Joy

Дона, тия 15 секунди бяха скандални за форума. Я гледай кво стана - хейтърите мълчаха известно време, ама и те избухнаха наравно с нас. Joy

# 426

Дона, тия 15 секунди бяха скандални за форума. Я гледай кво стана - хейтърите мълчаха известно време, ама и те избухнаха наравно с нас. Joy

Е нали дадоха любимите персонажи, как да не избухнат Joy Въх.... спирам с поезията и майтапите ПОСВЕТЕНИ на сериала, който е тема на обсъждане.... ужасно ме е страх!

Темата не беше ли за сериала, а не да се заплашваме?

# 427
Действието беше кратко, но ще чакаме гифчета от Mайчето, за да му се любуваме по-дълго  Laughing

# 428
  • Там,където се събуждам щастлива.
Лично аз намирам за много грозно ако се лепят епитети на публични личности и то най -вече под прикритието на профил във форум. Понеже всички сме Мис Юнивърс.....

# 429
  • София
Влизам да ви прочета и какво да видя, невръстни девойки/тетки обсъждат сериала и едни други тетки хейтят. Супер!

Калин от утре в болницата, толкова съм доволна, въпреки, че промото показа, че няма да му е лесно. Вярвам, че Калин ще се справи и вече съм убедена, че сценаристите ще ни го покажат по най-добрия начин.
В първия момент си мислех "Захариев намери пред кой да се прави на мъж, егати и тъпака", но истината е, че може би беше прав. Добре че бяха Романова, Кръстева и Генадиева, че да му влеят акъл в главата.

Ред не на Тасев и На Фотева да се гонят. Интересно ми е, дали Ина ще е толкова категорична, когато застане пред Фотев и му каже, че ще го напусне. А Тасев е дърво, каквото и да си мисли, не може да каже на една жена, че ще предпочете парите. Супер глупаво се изказа и според мен я обиди.

Войнова се оказа боец, браво! С майка и и баща и се видя, че не е толкова скована, и това за което много хора обвиняваха Кулева всъщност е било роля. Много ми харесаха с Тони един до друг, дано сценаристите са благосклонни към тях.

Врабчев беше отвратителен, жалко че Батко не го наби здраво. Браво на Захариев, че защити Войнова, но след това малко преигра с това с екипчето.

За Марио и Зорница 😍😍😍. Единствено ми се искаше да си бяха казали по една дума в колата.

Принцесо, ако беше казала нещо, което да си заслужава да се прочете, можеше да стане и добра дискусия, сега обаче доста олекват постовете ти.

Дона , май забравих да те поздравя за последния анализ за Фотева и Тасев. Не спирай!

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 11:11 от rosita_ta

# 430
От друга страна е напълно недопустимо да се критикуват и обиждат пишещите във форума.

След като е недопустимо да се критикуват и обиждат потребителите, защо постоянно се появява някой да критикува какво пишат останалите и обижда с цитирам “невръстни девойки” и “тетки”, “не им се отдавало мисленето” и т.н.?
Подобни постове са само и единствено спам и при следващ такъв аз ще докладвам на модератор.

# 431
Темата не беше ли за сериала, а не да се заплашваме?
Известно време мислех, че нещата тук са се оправили и всеки се съобразява с другия, но явно съм се заблудила. Омръзна ми постоянно някой да ни критикува, кого коментираме и по колко поста има за определен актьор/герой.

# 432
Роси, в момента положението в темата е такова Joy, минорно, но то мината вече избухна :

# 433
Честно казано съм на мнението на Принцесата. 
Литературните анализи са ми в повече, затова и попрехвърлям отгоре отгоре темата. Четат ми се постове, като на Росита например, а не любовните вълнения дали ще се вземат Зорница и "Батко".
Били тъпи хората във фейса, защото харесвали Банков.  Но пък проблем да ви отвърнат със същото, защото харесвате братята.  У дома смятаме, че предишния сезон беше по- добър и успешен, сега гледаме заради развръзката. 

# 434
  • Там,където се събуждам щастлива.
Честно казано съм на мнението на Принцесата. 
Литературните анализи са ми в повече, затова и попрехвърлям отгоре отгоре темата. Четат ми се постове, като на Росита например, а не любовните вълнения дали ще се вземат Зорница и "Батко".
Били тъпи хората във фейса, защото харесвали Банков.  Но пък проблем да ви отвърнат със същото, защото харесвате братята.  У дома смятаме, че предишния сезон беше по- добър и успешен, сега гледаме заради развръзката. 

А кои са аргументите за по-добър и успешен?

Общи условия

Активация на акаунт