Отговори
# 465
Цитат на: Miriel link=topic=1031374.msg36604245#msg36604245 dоate=1524137381
Не се знае къде е билборда. Я си представете да е на входа на алеята към болницата.
Какво е имало на билборда? Какво точно е станало между Фотев и Стаменова?
Не мога да следя филма тази седмица, а от коментарите ви не разбрах.
Стаменова написа на билборд с големи черни букви на червен фон: КАК СПИТЕ, Г-Н ФОТЕВ!
И господин Фотев се ядода много. Купи техника и занесе документацията от двеста страници на Стаменова и три пъти я приканва да се съблече. Накара й се всно хубаво. Стаменова се беше гипсирала яко. Оказа се, че я кара да се съблича, защото нямало да си ходи тази нпщ, а да чете документацията от двеста страници, за да кажела дали техниката ще върши работа. Излъга я, че я е поръчал преди два дни, и на тръгване от болницата заповяда на Ина да си мълчи, че е подписал документите със задна дата.

# 466
Явно недоволните тук не харесват новите попълнения.Е, аз не съм от тях 😉
Епизодът беше невероятен- заради операцията, заради монолозите, заради това, че Марио най-после се предаде.
Гледах го в 23 часа и после не можех да заспя до късно. ♥♥♥♥♥♥
Врабчев е прав до някъде, защото авторитетът му на началник не е зачетен, но като една пияна свиня беше циничен и злобен.
Ина, ако след едно допиране по устните с Боби, е решила, че той е човека и заради него ще напуска мъжа си, не знам....
Много рисково.
Коментарите във фейса са един път- това било секс с колега в кола, ще видите истинска любов като се върне Банков, Зорница се заблуждава в момента, че Марио е нейния човек....
Аз пък не си спомням Банков, преди операция, да е правил това, което Марио направи, беше много мило.
За да не дразня повече с моите романтични отклонения, спирам 😊

# 467
  • somewhere near the sea
Захариев към Войнова: "Много ти отива това костюмче.."
Не се е променил дъртият мераклия. Мислех, че Галя си въобразява.

# 468
Явно недоволните тук не харесват новите попълнения.Е, аз не съм от тях 😉
Епизодът беше невероятен- заради операцията, заради монолозите, заради това, че Марио най-после се предаде.
Гледах го в 23 часа и после не можех да заспя до късно. ♥♥♥♥♥♥
Врабчев е прав до някъде, защото авторитетът му на началник не е зачетен, но като една пияна свиня беше циничен и злобен.
Ина, ако след едно допиране по устните с Боби, е решила, че той е човека и заради него ще напуска мъжа си, не знам....
Много рисково.
Коментарите във фейса са един път- това било секс с колега в кола, ще видите истинска любов като се върне Банков, Зорница се заблуждава в момента, че Марио е нейния човек....
Аз пък не си спомням Банков, преди операция, да е правил това, което Марио направи, беше много мило.

Спирай, спирай, че ще го отнесеш Joy Мен вече ме е шубе да пиша. Виж кан замря темата Simple Smile
Абе иска им се на някои да е било само секс в кола Grinning
На мен ми направи впечатление какво каза Зорница на Тони - “бившият директор пропусна да ми спомене, че жена му е в кома”. Не говориш по този начин, ако още си влюбена в бившия директор.
Според мен Ина усеща някакви пеперуди в стомаха за пръв път в живота си (защото с Иво не е било така - по-скоро се е впечатлявала от него) и затова иска да напусне мъжа си, затова смята, че Тасев е Дъ Уан

Някой да е намерил песента от началото на епизода? От монолога на Марио?

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 07:59 от Анонимен

# 469
Иронията не ви се получава.
"Недоволните" не харесват други неща в темата, но като не им харесва да не пишат, нали?
Те и това правят.
П.п. думите на Зорница за бившия директор може да се тълкуват и като думи на една много наранена жена. Това не пречи още да го обича.
Не забравяйте, че думите са написани от сценаристите- само те знаят в кой е влюбена и дали секса в колата е просто секс, дали има пеперуди или други гадинки в корема на Тасев и Ина и т.н.
Но едва ли ще ме разберете какво имам предвид. 😉😁

# 470
Дона, ето я песента, но я има само в Spotify - 16 frames-oh yeah Simple Smile

Съгласна съм, че Зорница вече не е влюбена в Банков, може част от нея все още да го обича, но не е влюбена.

Ина, все си мисля как по-добре щеше да стои с Тони, а не с Тасев, вървят по много тънък лед, не знам как Фотев ще ги остави намира просто така....

# 471
Върнах се от няколкодневна командировка и не съм гледала епизодите от тази седмица. Идвам да се информирам от темата докато пътувам за работа и виждам, че има наложена цензура. Отново са се появили същити тролчета, които налазват периодично темата. Питам се, защо им обръщате внимание, те от това се „хранят“. Нищо не коментират, появяват се спорадично и кълват.
През почивните дни ще изгледам сериите, а до тогава разчитам на вас.
Лек и успешен ден на всички!

# 472
  • Там,където се събуждам щастлива.
Зорница и Банков не затвориха страницата на спокойствие и с дълъг разговор и затова може да не й е напълно безразличен. Това не значи, че не може да се влюби в друг. Залагам, че ако Банков наистина е снимал, то ще има леко привличане към него, ще стигнат до дълъг разговор и ще осъзнае, че любовта с него е приключила! Е, ще има някои разтърсващи епизода...., но любовта ще победи!

# 473

Спирай, спирай, че ще го отнесеш Joy Мен вече ме е шубе да пиша. Виж кан замря темата Simple Smile

Който не е правил секс в кола, не е живял просто , само това мога да кажа !

# 474
Отивам да си взема шоколада, че сега ще почнат осъдителни коментари 😱😀😀

# 475
Аз искам Банков да се появи и да се почувства излишен, како Зорито след като забременя.

# 476
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! Надявам се, че страстите са се уталожили Wink
Прочетох коментари за развитието на темата, постовете и „желанието” да се изгонят определени потребители. Съжалявам, че се е създало такова впечатление. Коментира се всичко по изминалите серии и герои. Никой не възпира всеки да си изкаже мнението. Факт е, че в определени серии се акцентира на някои от персонажите, а други не се появяват. Какво в сериала се е случило и никой не е коментирал? Никой не заглушава никого.
Според мен основният дразнител е залитането по романтичната история между братята и Огнянова. Пише се много, но пък тя е поставена като един от акцентите в сериала този сезон.

Моля, прочетете правилата на форума, избягвайте спама и се забавлявайте.

За епизода снощи:
Разбирам напълно доводите на Петър. Сам преживя невъзможността да оперира. Постоянно се дразнеше на Галя, дуднеше и страдаше. Затова и искаше да спести това на Калин. Все пак се слуша във влъхвите и даде възможност на Калин да продължи да бъде лекар.
Сцената между Петър  и Албена ме напрегна. Не ми хареса играта с косата й, както и забележката за екипчето. Звучеше коцкарски, а и мисля, че и на момичето й стана неудобно.
За останалите сте изписали всичко. Хареса ми операцията, надъхването между тримата, и финала – когато Марио я гушна и вкара в колата.

П.п. думите на Зорница за бившия директор може да се тълкуват и като думи на една много наранена жена. Това не пречи още да го обича.
Съгласна, но някак го сложи на една линия с онзи със седемте години.

Врабчев прекали с вулгаризмите. Нещо му съсипват образа, а Стаменова не забелязва, че нещо се случва с него. Направо не се засичат. Кой ще го възпре?
И да отбележа – най-накрая чухме гласът на истинската операционна сестра! За мен е събитие, защото нямам спомен да е ставало преди Smile

# 477
Най - после Марио показа, че в него живее и един друг човек - даващ и искащ да получи любов. Хареса ми, защото разбра /или поне погледна с други очи/ Зорница.
Тони е такава комбинация между единство на противоположностите, но е сладък като дете.

Трите дами срещу директора, бяха като някакъв ритуал на убеждаването.

Хубава серия беше последната.

# 478
Какво трябваше да й кажат родителите на Албена?
Че майка й е болна от нелечима болест и умира.

Марио трябваше да му счупи мутрата на Врабчев, егати противното поведение.

Войнова я харесвам, плаха е,но ще набере скорост.

Не разбрах само защо Захариев отказа на Калин.

Ами от добри чувства - знае как се чувстваше той самият, когато имаше проблем с ръката и не можеше да оперира и се опасява , понеже е много раним в момента Калин това да не му докара тежка депресия. Това си е неговото виждане просто,  за нас, които гледаме отстрани не е правилно, но той за добро го направи.

# 479

Който не е правил секс в кола, не е живял просто , само това мога да кажа !
Това под душа беше секс с колега, а тук в колата видях съвсем друго нещо. Бяха двама души, които се обичаха, имаше нежност, имаше чувства, останалото го видяхме всички.

Общи условия

Активация на акаунт