Отговори
# 480
  • София
Зорница изпусна идеалния момент да каже на Тони, че харесва брат му. На мен ми се струва, че тя отново ще е наранена, защото очаквам Марио отново да се отдръпне от нея (защото е привързан много към брат му). Войнова тъкмо ще се докаже и ще се срине, заради майка си.

# 481
Нямам търпение умниците от БЛИЗУ най-после да ни пуснат интернета 😑
Не се стягайте на "недоволните" ,ако не е това , ще въртят пръст за друго .
Така се чувстват " полезни" .
Радвайте се ,че може да ви развълнува филм ,песен или просто едно допиране на рогцата Heart Eyes

# 482
Нямам търпение умниците от БЛИЗУ най-после да ни пуснат интернета 😑
Не се стягайте на "недоволните" ,ако не е това , ще въртят пръст за друго .
Така се чувстват " полезни" .
Радвайте се ,че може да ви развълнува филм ,песен или просто едно допиране на рогцата Heart Eyes

Толкова си права !
Малко са моментите, в които да ти трепне душата или да ти се стопли сърцето, но щом все пак успяваме да го почувстваме , значи сме живи !

# 483
Когато Банков най- после се реши, че иска да излезе със Зорница и я покани да се качи на мотора, репликата беше :
- Ще дойдеш ли с мен ?
Снощи Марио каза :
- Тази вечер идваш с мен !

Забравих да отбележа, че музиката в епизода беше страхотна също !

# 484
Когато Банков най- после се реши, че иска да излезе със Зорница и я покани да се качи на мотора, репликата беше :
- Ще дойдеш ли с мен ?
Снощи Марио каза :

Супер беше, взе си това което искаше без да пита. Такъв трябва да е - решителен. В онзи момент изобщо не му пукаше кой може да ги види.
Много ми харесва тоя жест галенето по лицето, винаги го прави, дори и онзи път когато искаше да спи с нея без ангажименти. Банков кога по дяволите го е правил? Мнооого рядко.

# 485
Miriel, и друг път е говорила истинската сестра - набила ми се е в главата една операция с Банков, където тя го попита какъв шев (май шев беше) иска - резурбируем или неразурбируем Joy

The only one - няма идеален момент за това. Когато и да каже, ще е гадно. Аз се радвам, че не разбра снощи, защото още тогава щеше да стане драмата и да развалят хубавия епизод. Притеснявах се да не му каже в този разговор или да не научи, когато с Марио се прегърнаха. Мисля, че имаше нужда от няколко момента без драма.

# 486
- Ще дойдеш ли с мен ?
Снощи Марио каза :

Супер беше, взе си това което искаше без да пита. Такъв трябва да е - решителен. В онзи момент изобщо не му пукаше кой може да ги види.
Много ми харесва тоя жест галенето по лицето, винаги го прави, дори и онзи път когато искаше да спи с нея без ангажименти. Банков кога по дяволите го е правил? Мнооого рядко.

Този жест си е запазена марка на Батко - винаги я погалва така по лицето.
Много ми харесва Cupid

# 487
  • Разпиляна във въображението
Miriel, и друг път е говорила истинската сестра - набила ми се е в главата една операция с Банков, където тя го попита какъв шев (май шев беше) иска - резурбируем или неразурбируем Joy

Този път беше различно Simple Smile Някак закачливо. Не беше свързано с операцията май.

Veracruz, използвай опция коригиране.

# 488

Veracruz, използвай опция коригиране.

Опитвам се, но по някой път в бързината...

# 489
  • София
Абе Тони много е хлътнал по Зорница и ми изглежда доста тъпо това криене. Не са деца все пак, трябва да му кажат те самите. Подозирам, че той ще ги види сам, ще "намрази" временно брат си, Марио ще остави Огнянова, тя ще страда. Накрая ще се разберат тримата, ще има хепи енд и Банков се връща. Продължението ще бъде в следващия сезон.

# 490
Не стига, че претрепал родителите, ами и жената на живота му взе Simple Smile

# 491
Любовта на Зорница и Банков, и завършека й много ми напомнят на текста от песента на Taylor Swift-Bad blood - започна красиво и завърши с гръм и трясък.

Марио знаеше, че тя го е оставила да поеме инициативата и той го направи, поиска да бъде с нея, думите на пациента да не се изпускат мигове и да не оставяме хората, които обичаме да чакат.... той взе момента, а тя се нуждаеше от него въпреки, че му каза "искам да съм сама". Simple Smile
А за галенето, да определено го прави винаги, което подчертава нежността на действието Heart

# 492
Не стига, че претрепал родителите, ами и жената на живота му взе Simple Smile
И трябва целия му живот да се гради на тези нелепи стечения на обстоятелства. Не бива, той страда/дал достатъчно. Време е да погледне себе си, а и Тони ще може така да тръгне сам и да се отърси от попечителството.

Кога ще роди Ванчето!?

# 493
Надявам се другата седмица.

# 494
Чак сега се замислих, че Зорница е тази, която трябва да сподели пред тони за чувствата си към Mарио. Aко го направи брат му, Тони ще го приеме по-тежко, сякаш наистина той му е отнел надеждата за щастие, а случаят изобщо не е такъв. Изпусна момента в снощния епизод, но пък тогава нямаше да го има завършека с Mарио  Grinning И в същност нямаше как да се случи тогава, защото тя беше приела отдръпването на Батко.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 10:20 от Zlati***

Общи условия

Активация на акаунт