Отговори
# 495
Не стига, че претрепал родителите, ами и жената на живота му взе Simple Smile

Мъкаааааа, мъка! Joy Joy Това изречение беше в десятката!

Абе ако Марио си беше отворил устата още в началото, друго щеше да е... абе ще се разберат двамата братя накрая, не може иначе

Злати, според мен тогава Тони ще се чувства предаден от брат си, от това, че не е бил честен и не му е казал нищо.
Няма полезен изход в тази ситуация май

# 496
Абе Тони много е хлътнал по Зорница и ми изглежда доста тъпо това криене. Не са деца все пак, трябва да му кажат те самите. Подозирам, че той ще ги види сам, ще "намрази" временно брат си, Марио ще остави Огнянова, тя ще страда. Накрая ще се разберат тримата, ще има хепи енд и Банков се връща. Продължението ще бъде в следващия сезон.
Не мисля, че ще стане така. Марио знае, какво прави. Опита се да стои далече от Зорница и разбра, че не може. Образът му е на мъж на място и той трябва да каже на брат си. Ако не го направи, това ще е сигнал към Зорница, че не е сигурен в себе си, а това ще я отблъсне. Той няма да си го позволи, защото разбра. че не може без нея.

# 497
Колкото повече време минава, толкова повече ще ги е страх да му кажат, все си мисля, че няма да му кажат, а той ще ги хване в някой интимен момент за да е най-гадно, за съжаление на Тони. Ако Марио му беше казал за секса под душа от начало, защото мъжете принципно си споделят подобни неща, нямаше  Тони да я преследва с мисъл за нещо повече, но къде е драмата в това Grinning. Ще се почуства предаден от двамата човека в живота му, на които има доверие.

# 498
Лейдис, какво става тука, бе? Grinning Влизам сутринта, гледам 60 нови отговора. Казах си - ухааа, разкостили са епизода. А то, кво, разкостили сте се една друга Joy
Понеже не задълбах много-много кой с кого и какво дели, мисля да споделя разсъжденията си по снощния епизод, който ми даде много храна за размисъл Grinning

Много си мислих след снощи за лекарската професия, за призванието да си такъв, за това, че трябва да се научиш да взимаш решения бързо, уверено, без колебание. И след това да си носиш последствията от тези решения. Врабчев бил прав, казвате. Врабчев формално е прав. Но ако вие сте умиращият пациент или неговото дете и единственият ви шанс е някой лекар наистина "да си сложи главата в торбата" и да рискува цял живот да му тежи, че ви е убил, вероятно ще ви се иска Врабчев да не чете правилника, а да рискува заради вас.
Освен това Врабчев не направи най-доброто в тази ситуация. Какво стана - погледна изследванията, отсече, че няма шанс, каза няколко гадни думи на Огнянова и тръшна вратата. Можеха да свикат консилиум, да обсъдят възможностите, да поговорят, да потърсят решение. И да кажат - да, става/не, не става.
И не беше проблемът му правилника и това, че са го прескочили. Захариев го каза много правилно - егото му пострада. Защото една неуверена девойка прояви повече смелост от него.
А и как си позволява да нахълтва пиян в залата?! Можеше да направи много повече поразии с влизането си. Опериращите извършват сложна манипулация, където си изисква максимална концентрация, нашият нахлува да раздава правосъдие.

Сцената между Захариев и Войнова ми остави леко горчив привкус в устата, но се надявам, че няма да залитаме към простотии. Особено пък сега, като Галя е бременна, ще е много грозна картинка. Айде там да става ясно, че му е дъщеря и да се приключва с агонията Grinning

Така както аз ги виждам нещата, Марио снощи не се поддаде на импулса от тежкия ден, лошите емоции и т.н. Той взе решение и решението най-сетне беше да се бори за любовта си. Не смятам, че ще се откаже от нея, ще даде назад, ще каже, че е било грешка. Не е такъв човек, Марио е честен и достоен, няма да си играе с нея по този начин. Вероятно известно време ще се чуди как да каже на брат си, ако междувременно брат му не разбере. Защото Марио вече му даде доста жокерчета. Аз не мисля, че Зорница трябва да каже на Тони, защото не тя е тази, която взе решение да го крие от него. Марио каза, че не иска да го разочарова. Той трябва да реши как да продължи напред. Но съм убедена, че повече няма да се откаже от Зорница.
И не мисля, че Тони чак толкова ще драматизира. Тони е много интересен образ - хем е импулсивен и понякога доста безотговорен, хем при него драматизмът не е и наполовина, колкото и при Зорница, и при Марио. Аз съм убедена, че ще приеме, че това са нещата от живота и няма чак толкова да се чувства предаден и т.н. Виж, ако не му каже Марио, а ги види, ще се поразсърди, че го е излъгал. Но смятам, че този проблем е по-голям в главата на Марио, отколкото на Тони.

Моментът, в който Марио чакаше Зорница, беше много красив. Тя изглеждаше толкова съсипана, че даже отказа утехата, която той ѝ предложи, погалвайки я. Но пък той не се отказа Simple Smile. Решението за последващата сцена беше изненадващо за мен, но ми хареса много, защото някак си ми вдъхна чувство за свобода и спокойствие. Направо си ги представям в следващия кадър прегърнати извън колата, загледани в светлините на града и щастливи, че са заедно. Grinning

# 499
Мен лично сцената в колата ми хареса- и не говоря само за секса, някак си готино, малко импулсивно е- върна ме в моментите, когато със съпруга ми бяхме само гаджета, хахаха.
За епизода казах, че няма да спамя- вие сте написали, каквото трябва. Мисля си, че ще има още доста драма в тази тройка.
Настръхнах като видях Ина в промото... сто процента е заради магда, някой "агент под прикритие" сигурно има в болницата, нали тя така "заповяда" на Фотев...тепърва ще става страшно и ще видим разгърнат образа на Фотев, според мен.
Радвам се за Калин. Мисля, че работата в болницата ще го мотивира повече и от мишева и всякакви рехабилитации и ще стане.
А ванчето колко е лудааа- чак и ръбовете на дрехите да загледа, и там ще има голяма драма. Дотук беше само подготовка.
Та, така, а и последно- сега ми остана едно колебание- тетка ли съм, невръстна мома ли съм 🙄😏 Wink

# 500
И двете си Wink

Ако някой види промото с насинената Ина, да свирка - не го хванах и ми е супер любопитно сега.

Интересно ми е Ваня като прави такива фасони на Мазов и му обяснява,  че не му вярва - какво цели? Тя няма да тръгне да гоеда бебето сама, реалнонима нужда от Мазов

# 501
  • Там,където се събуждам щастлива.
Една бивша голяма любов винаги ме хващаше за лицето преди или след целувка..,.Хм...чувството е, че си обичана....

И аз си мисля, че Тони ще го приеме философски. Той е в момент, когато се е примирил с мисълта, че няма да е със Зорница! Дори не съм убедена, че Зорница не му е загатнала в онази сцена при вратата.

# 502
  • София
И двете си Wink

Ако някой види промото с насинената Ина, да свирка - не го хванах и ми е супер любопитно сега.

Интересно ми е Ваня като прави такива фасони на Мазов и му обяснява,  че не му вярва - какво цели? Тя няма да тръгне да гоеда бебето сама, реалнонима нужда от Мазов

Накрая на самия филм е сцената с Ина. Не е отделно промо.
Ваня счита Стефан за балък, който може да манипулира както си иска. Надявам се в решаващия момент Мазов да си покаже рогата. Освен смъртта на Ваня аз друг изход за Мазови не виждам. Уж щеше да я влачи в Украйна, пък останаха ден-два, а той дори не намеква за пътуване.

# 503
  • София
Дано Ваня роди довечера или във вторник най-късно и дано до тогава Мазов е измислил как ще си вземат детето, че лошо ги чака. Ако стане нещо и Ванчето зачезне, Лора ще се срине психически. Не искам да я гледам обезверена, депресирана. Много се надявам Мазов да говори с майка си и двамата да измислят как да се справят. Ще е много хубаво ако проф. Гочева да изиграе главна роля тук.

Много тъжен Калин в операционната. Дано намери сили да се пребори и докато се бори дано не наранява хората около себе си. В промото го дадоха, че не е добре емоционално. Явно ще има залитане към Мишева, и макар да се опитвам да го оправдая, не мога да го разбера напълно, защо така жестоко отблъсква близките си. Наталия с право ще е недоволна от прекалената им близост. Тя обича Калин и няма как да приема ситуацията нормално.

Ох, на Захариев много му отива "До всеки успял мъж стои една велика жена", само дето при него жените са повече от една. Този човек нищо свястно не направи без да е подтиктнат от жена - Виолета, Галя, Стаменова,Трите Кръстници Орисници вчера. Но вчера се поправи и беше откровен с Калин.

Да кажа, че Врабчев може би беше прав да се ядоса, но начина по-който го направи беше грозен и отблъскващ. В крайна сметка той излезе страхливец, а Войнова го постави в малкия си джоб. Наистина има правила, които трябва да се спазват, но те не са ли в името на пациента. Продължавам да не разбирам, защо да отказват операция на пациент, който е наясно с риска и е готов да го приеме. Не мога да си представя какво е да загубиш пациент на операционната маса, но с отказа от лечение не го ли убиваш също.
Но Даниел Рашев, беше жесток, изигра го толкова добре, адмирации, накара ме образа му да ми опротивее.

За тези, които не понасят новите лица в сериала да кажа, че следващите редове ще са за Огнянова и Ковачев, да си знаят.
За мен много силни сцени между двамата - и в предишния и в този епизод. Все едно друг Марио гледам след отпуската на Огнянова. Май добре му се отрази нейната липса, даде си сметка, че това с чувствата не може да се контролира. Харесаха ми и закачливото споделяне преди операцията, хем разведри обстановката, хем беше красноречиво послание за тази, към която беше насочено. После в операционната подкрепяше Зорница, окуражаваше я, че се справя блестящо. Не знам, за мен това е дори по-красиво от целувките - да видиш как един мъж вдъхва вяра в една жена, а не я мачка и унизява.
Най-силния момент за мен беше когато я чакаше на входа. Знаеше, че Зорница не е добре и не я остави. Не знам дали е имал идея за продължението в колата, което е някак логично, но според мен им се получи и поне аз повярвах, че има повече от секс, след тежка операция.

Стана ферман, ама нали се дразнят като има много постове Simple Smile. Хайде, после ще кажа и какви са ми мислите за развитието при Ковачев и Зорница Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 12:04 от rosita_ta

# 504
Много харесвам актрисата, която играе Ина. Като сърничка е - грациозна, нежна, тъжна. Образът на Ина е реалистичен. Има много девойки, които се женят или живеят с възрастни мъже за пари. На мен тяхната философия " колко са нещастни" ми е необяснима.За такъв тип мъже женската компания не е свързана аман-заман с една девойка, пък била тя и Ина. И защо все те не са срещнали истинската любов? Май тук се усеща зовът на хормоните. Тасев е наясно- ти ще предпочетеш него и беше доста убедителен.Житейски, около мен наскоро преживях нещо подобно с моя близка и за това размишлявам. Много са нещастни, докато не намерят по-богат!

# 505
Много харесвам актрисата, която играе Ина. Като сърничка е - грациозна, нежна, тъжна. Образът на Ина е реалистичен. Има много девойки, които се женят или живеят с възрастни мъже за пари. На мен тяхната философия " колко са нещастни" ми е необяснима.За такъв тип мъже женската компания не е свързана аман-заман с една девойка, пък била тя и Ина. И защо все те не са срещнали истинската любов? Май тук се усеща зовът на хормоните. Тасев е наясно- ти ще предпочетеш него и беше доста убедителен.Житейски, около мен наскоро преживях нещо подобно с моя близка и за това размишлявам. Много са нещастни, докато не намерят по-богат!

За мен Ина – Ирина Митева, е откритието на сезона, от жените.

# 506
Във фейса са се развихрили да тълкуват що е то любовта, обясняват се как тук не виждали любов, сърцето на Огнянова не било при Марио, а при друг (сещате се). Чак стигнаха до там да сравняват секса на Калин и Романова с този между тези двамата, т.е. едно и също било. Ами да, ама не, нищо общо няма.  Изобщо пълни кокошки.Joy Да вземе някой да се мерне там и да им обясни набързо какво е любов тука и да ги вкара в правия път. Joy

На всички тези им пожелавам да се нацелуват с Банков някъде и на третата минута да им каже : Трябва да тръгваш !
Да опитат и те от голяма любов и страст !

# 507
Ако съдим по анонса довечера, Ваня още не е казала последната си дума Joy

https://nova.bg/accents/view/2018/04/20/213571/калин-започва-отн … т-критична-точка/

За мен много силни сцени между двамата - и в предишния и в този епизод. Все едно друг Марио гледам след отпуската на Огнянова. Май добре му се отрази нейната липса, даде си сметка, че това с чувствата не може да се контролира.....
Мисля, че той през времето на нейното отсъствие осъзна силата на чувствата си. И че не е готов да я загуби. После тя му каза, че трябва да се бори. После пациентът вчера им напомни, че хората, които обичат, са важните. И той някак си прие това, което се случва и спря да се опитва да го потиска. Наистина и за мен най-впечатляващо беше отношението му в операционната - навременните похвали, успокоителните думи, помощта му, когато Врабчев влезе, защото той също му каза да напусне...а после на изхода, като тя му каза, че иска да остане сама, той с думите си "аз обаче не искам" и решителното си поведение, сякаш искаше да ѝ каже да не се страхува, че вече знае какво иска, не е плод на импулсивно решение. Фактът, че не му пукаше, че някой може да ги види и я прегърна, също беше красноречив.

Предният сезон за мен откритието беше Диана. В този - Ирина. Страхотни попадения, страхотни актриси. Ирина си пасва на ролята перфектно. А двамата с Тасев изживяват напук на това, че тя е омъжена и не е редно,  някак си по детски чиста и искрена любов. Особено тя изглежда все едно за първи път се влюбва, като дете е, много ми е симпатична.

Дани Рашев наистина направи жестока роля. В операционната беше толкова противно гаден, че за миг не се усъмних в неговата автентичност.

Захариев в случая не мога да го обвиня в безхарактерност, той си имаше своите мотиви да откаже на Калин и вярваше в тях. Това, което направиха орисниците, беше да му покажат казуса от друга перспектива. Много силна сцена между него и Калин и много силни думи на Захариев. На Захариев му отива да играе бащицата на болницата. Само малко повече характер трябва да проявява на всички фронтове.

# 508
  • София
Аз предлагам, ако Банков се върне да го съберат с Романова. Много я харесвам тази жена (след като я видях на живо), изглеждат набори в сериала, ще си паснат. Не харесвам визуално Огнянова и не ми е подходяща за Банков.
Не ме нападайте, че не харесвам Д. Димитрова, всеки има право на вкус.

# 509
  • Там,където се събуждам щастлива.
Във фейса са се развихрили да тълкуват що е то любовта, обясняват се как тук не виждали любов, сърцето на Огнянова не било при Марио, а при друг (сещате се). Чак стигнаха до там да сравняват секса на Калин и Романова с този между тези двамата, т.е. едно и също било. Ами да, ама не, нищо общо няма.  Изобщо пълни кокошки.Joy Да вземе някой да се мерне там и да им обясни набързо какво е любов тука и да ги вкара в правия път. Joy

На всички тези им пожелавам да се нацелуват с Банков някъде и на третата минута да им каже : Трябва да тръгваш !
Да опитат и те от голяма любов и страст !

Това ме разсмя!

Общи условия

Активация на акаунт