Отговори
# 510
Аз предлагам, ако Банков се върне да го съберат с Романова. Много я харесвам тази жена (след като я видях на живо), изглеждат набори в сериала, ще си паснат. Не харесвам визуално Огнянова и не ми е подходяща за Банков.
Не ме нападайте, че не харесвам Д. Димитрова, всеки има право на вкус.
По принцип моето лично мнение е, че д-р Огнянова не е подходяща за Банков (и той за нея, съответно). Тъй при нея водещото са емоциите, а не хладния разум. Има способността да хлътва силно и крайно и да е готова на крайности в любовта. При сблъсъка ѝ с човек, който е по-хладен и повече се уповава на разума, какъвто е Банков, се получават...абе видяхме какво се получи миналия сезон. Тя остава емоционално нещастна и неудовлетворена.
Това за мен е и основната разлика между Банков и Ковачев - Банков е индивид с изключително силно развит интелект, остър, хаплив, саркастичен дори. При Ковачев водещото е добрината, грижата за хората, топлото сърце. Той е точно за Огнянова. На Банков ще му подхожда повече някоя като Виолета.

# 511
Аз предлагам, ако Банков се върне да го съберат с Романова. Много я харесвам тази жена (след като я видях на живо), изглеждат набори в сериала, ще си паснат. Не харесвам визуално Огнянова и не ми е подходяща за Банков.
и аз не я харесвам..първоначално да, като излъчване. Не е идеалният тип женска хубост, или поне, моят вкус, не е. Но е миловидна и женствена. Но начинът и на говорене убива всичко в мен. Невъзможно ми да я слушам, когато заговори. Все едно съм под вода. Или оглушала за миг.

# 512
Еее,къде го заби ти ?Simple SmileТой е толкова секси,а тя до него ще е като леля му(без да искам да обидя актрисата,много я харесвам).Тя е за някой улегнал мъж,не такава луда глава като Банков.Или пък моите очи го виждат другояче Simple SmileЗа Виолета съм по съгласна Simple Smile
Скрит текст:
Във  фейса е постнал снимка с обяснението,че някой си го ненавиждал,ама дреме му на шапката Simple Smile)Да не ви е  чел Joy

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 12:14 от *Амбър*

# 513
  • София

Е защо да те нападаме Simple Smile, нали това е идеята, всеки да каже това, което мисли.
Това за Романова е страхотна идея, на Банков би му прилягала подобна жена - хаплива, интелигентна, умна и успяла. Точно Романова обаче не, някоя друга, но с нейния характер Wink

Айй, в такива моменти ме е яд, че намам ФБ. Вергов не ми прилича на човек, който ще се засегне от коментари за негов герой.

Опс. Редактирах, видях снимката. Симпатяга, да си почива, няма лошо. Във ФБ ли са писали, че го ненавиждат, щот аз Вергов го харесвам, но не като Банков и така е май с повечето пишещи тук. Simple Smile .

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 12:20 от rosita_ta

# 514
  • София
То след Виолета няма такава персона. Значи за Банков още няма подходящ женски образ. newsm78

# 515
В обедна почивка съм и гледам епизода в момента. И съм на монолога на Батко. Абе, май са му заповядали да чете ясно и отчетливо 😂 че на последният, помня, нищо не му разбрах. Ох, много си го обичам, но трябва да си оправи артикулацията 😁😎

Уф, защо ми трябваше да ходя на страницата на жълтия гущер!😥
Противен, противен, противен.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 12:23 от HumbleBumble

# 516
  • Разпиляна във въображението
Във  фейса е постнал снимка с обяснението,че някой си го ненавиждал,ама дреме му на шапката Simple Smile)Да не ви е  чел Joy

И този влезе във филма Simple Smile

# 517
То след Виолета няма такава персона. Значи за Банков още няма подходящ женски образ. newsm78

С Виолета щяха да са страхотен тандем - огън и жупел.
Даже в началото си мислех, че с нея ще го сватосат, но не би.
Наистина Огнянова е прекалено нежна и романтична за него.
Щеше да ми е интересно Вергов и Буковска да ги видя да си партнират в любовна сцена.
Леле...
Направо си представям нейната реакция, когато  ѝ каже : Трябва да тръгваш...
Ами тя ще му избоде очите направо.

# 518
Ако си спомяте в началото Банков точно с Виолета го сватосахме. Даже помня един-два момента, когато така се гледаха в очите - напрежението можеше с нож да се реже. Много силни!

А Вергов не може да очаква всички да го харесват. Всъщност много хорснтук харесваме актьора, не харесваме персонажа

# 519
  • София
Ох, много ми е смешно, но това ми прилича на вчерашната дискусия с билборда и Захариев - Как, аджеба, Захариев разбра, че става въпрос за боницата.
И ние така, как така решихме, че става въпрос за сериала. Кой знае какво друго прави човека, какви проекти подготвя. Може пак с някой да се е разправял.

# 520
  • Разпиляна във въображението
Аз сватосах Бонков първо със Стаменова. Такива погледи й хвърляше в спешния.

# 521
Ина не иска да е куче в чашка на някой дядка. Фотев и каза, че тя е настоявала да работи в болницата. Тя е била готова да се влюби в някой и Тасев се случи на правилното място в правилното време.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 14:05 от Monza

# 522
Росита,не знам за къде става въпрос.Пише ,че някой му е казал,а дали се отнася за филма нямам представа.Мисля,че е една от неговите си шеги и е за персонажа в сериала Simple Smile
А,че тук има такива ,които не харесват актьора не само пресонажа,има.Ама по колко пъти ще се повтаря колко е противен не знам,интелигентни хора сме,разбрахме го !

# 523
  • София
Аз сватосах Бонков първо със Стаменова. Такива погледи й хвърляше в спешния.

Вярно, бях забравила тази сцена. Щяха да си подхождат, но сега Стаменова е планувана за Фотев. Много би ми било интересно едно служебно партньорство между Банков-Фотев. Grinning

# 524
Батко е неотразим, но това не ми пречи да забелязвам и другите мъже в сериала. Смейте се, но типът Врабо ми е също готин за мъж. А и Даниел Рашев се справя прекрасно, макар и да играе доста театрално, това, съчетано с драматизма на ситуацията, някак си не се забелязва толкова. И Димо, бях доста прехласната по едно време. Мога да кажа, че след типът Батко, това е моят мъж мечта. 😎😁

Общи условия

Активация на акаунт