Отговори
# 525

Много би ми било интересно едно служебно партньорство между Банков-Фотев. Grinning
И на мен. Това ще е сблъсъкът на титаните. Захариев не е от категорията на Фотев, добре, че поне Стаменова нещо се е опълчила.
Би ми харесало много Банков да се върне, да се разберат там за два-три епизода, че туто финито е след това да се наслаждаваме на доцента, а не на пишман влюбения Grinning

Амбър, много съм съгласна. Не е особено трудно да общуваме и обсъждаме бе з обидни епитети. Така на всички ще е по-приятно. Simple Smile

# 526
  • Разпиляна във въображението
И все пак в сериала няма образ като Виолета - постоянно да прави машинации и да се опитва да краде пари. Фотев идва от време на време, но май и неговата лошотия основно на романтичния фронт я виждаме - да пуска намеци на Галя и Стаменова или да се занимава с жена си.

Освен Ваня. Довечера ще я видим отново.

# 527
  • София
Още един добър епизод. Фотева и Тасев са си вече откровено влюбени и ме радват. Тасев обаче голяма глупост и каза в асансьора. Дори и да е така, кой го казва толкова директно и то без да познаваш истински човека до теб? Захариев много ми хареса в епизода ама той винаги намира начин да се изсере на метеното. Това с ''екипчето на Албена'' бе много гнусно. Защо отново ни показват коцкарското в него, може би за да покажат, че вълкът козината си мени, но нрава не. Тъпо Петрееееее, тъпо. Жена ти чака второ дете. С Калин обаче постъпи правилно, а и го каза много добре в края. Много се радвам, че Калин се връща в болницата и дано това го върне към живота. Не ми харесва тази история с Мишева. Не вярвам да се получи нещо там, защото той си обича Наталия, но защо им е на сценаристите да дълбаят в тази посока, не знам. Калин е като някакво кошче за всякакви ужасни отпадъци. Какво ли не му се случи в този сериал и продължават да го мъчат. Кога най-сетне ще има безоблачно небе над него и Наталия и ей така да си живеят живота без драми. То вече не е интересно, а банално. Има разлика, ама някои глупаци в екипа на шоуто не могат да разберат това. Марио и Зорница най-накрая се откриха истински един друг. Вярвам, че в най-скоро време и Тони ще разбере, но дали ще го понесе трезво е съвсем друг въпрос. Врабчев се държа отвратително, а и бе грозно пиян. Според мен той страда от загубата на Стаменова и си го изкарва на другите, като ги тъпче. А Албена му е и подчинена. Принципно е прав, но те първо са лекари и после администратори.

# 528
Diavolo и на мен ми се иска Калин да не е това, в което го превърнаха.
Толкова ми харесваше как се носеше по коридора, уверен и решителен, толкова ми харесаха като семейство с малката Ана на ръце, що не ги оставиха да си поживеят щастливо в готината мансарда, не знам.
Приемам, че на тази земя има такива хора, че тяхното положение е трагично, че трябва да видим живота и от тази гледна точка, но ми е тъпо, наистина.

# 529
Diavolo и на мен ми се иска Калин да не е това, в което го превърнаха.
Толкова ми харесваше как се носеше по коридора, уверен и решителен, толкова ми харесаха като семейство с малката Ана на ръце, що не ги оставиха да си поживеят щастливо в готината мансарда, не знам.
Приемам, че на тази земя има такива хора, че тяхното положение е трагично, че трябва да видим живота и от тази гледна точка, но ми е тъпо, наистина.

И тук се сещам за точната реплика на Кръстева, цитирам по памет : "Не си късметлия Калине, аз ако бях на твое място щях да се гръмна, ама тъй като не съм на твое място и ти не си се гръмнал..." и т.н.
Много точно ми дойде, наистина му разказаха играта на този човек, дано скоро си подреди нещата, че вече е ужасно!

# 530
  • Там,където се събуждам щастлива.
A дали ще е интересно, ако гледам Калин и Наталия в безоблачно щастие, дундуркайки бебето и целувайки се....Съмнявам се.

# 531
  • Разпиляна във въображението
Калин е силен. Ще се справи, дори и да остане инвалид.

# 532
Диана е линкнала епизода и пише, че режисьор е Зорница София. Тя ли е по принцип или е на този епизод

# 533
Съмнявам се да остане. Някак историята му има усещане за градация и справяне. В началното промо накрая беше със свободни крака в количката. Може би до края на сезона ще е така и точно накрая ще проходи.

# 534
  • Там,където се събуждам щастлива.
Диана е линкнала епизода и пише, че режисьор е Зорница София. Тя ли е по принцип или е на този епизод

На някои е тя. Забелязвам, че обикновено са изпипаните епизоди!

# 535
Тя е режисьор на част от епизодите, няколко са режисьорите - Зорница София, Павел Веснаков, Димитър Димитров, за тях се сещам на прима виста. В интерес на истината, на мен работата на Зорница София ми харесва най-много и епизодите, които режисира, винаги ги разпознавам и ме впечатляват повече от останалите. То има значение и оператора, естествено.

Калинка, може би нямаше да са ни интересни просто да дундуркат бебето, но можеше Калин да има сложни казуси, търкания с новото ръководство, търкания с новите лекари, поле за изява бол без да е в инвалидна количка. Но от друга страна снощи като гледах как Наталия го мие, си мислех колко малко знаем за тези хора и тяхното ежедневие и колко не си даваме сметка за трудностите, през които минават.

# 536
Много ми хареса вчерашният епизод, затова. Не следя всички, но има 2-3 в сезон, които са много по различни. Благодаря! Сега ще си смъкна монолога в началото, много ми хареса.

# 537
Инфантилна, пилотният епизод на сезона също е неин и за мен той също е един от най-силните до момента. Работата ѝ се отличава от тази на останалите. Освен това очевидно и операторът е много добър, защото в техните епизоди няма ракурс на снимане, който да ме дразни или да си казвам, че искам да видя в този момент едно, а те дават друго. Както ми се случва при другите оператори.

Монолозите вчера - и в началото, и в края - са едни от най-въздействащите за мен досега. Heart

# 538
Калин е силен. Ще се справи, дори и да остане инвалид.

Почвам да си мисля дали пък няма да оставят Калин инвалид в крайна сметка, а да покажат как той преминава през всичко това, с трудностите, депресиите, неприемането, озлоблението и т.н., докато не се приеме такъв и не заживее пълноценен живот дори и в количката.

# 539
Интересно ми е да дадат да видим в дома на Фотеви какво е. Дали е супер изискано и красиво или граничи с богаташки кич. Искам да видя дрешника на Ина, там където държи всички тези прекрасни тоалети. Аз по нейните тоалети се ориентирам кой ден е в сериала Simple Smile То обикновено е по ден на епизод, но понякога дават вечерта от предния и после сутринта на следващия. Интересно ми е също дали си имат личен готвач или само навън се хранят, тези салати Ина дали сама си ги прави понякога или всичко се купува/поднася/доставя.

Врабчев ми беше много симпатичен и забавен, но за два епизода сценаристите направиха така, че да ми опротивее. Не беше нужно до такава степен, някак неестествено ми е този закачлив добряк така да иззлобее изведнъж.

Някой коментираше защо точно Калин трябва да страда, за да разберем какво им е на инвалидите. Според мен е добър избор. Свикнали сме все успешните и красивите да са здрави и да не ги спохождат такива нещастия. Ако беше се случило на някой от по-второстепенните герои, нямаше да ни вълнува толкова и можеше дори да ни е досадно. Нека да се види точно чрез един от най-силните образи в сериала колко им е трудно на инвалидите и техните близки, които ги обгрижват. 

Общи условия

Активация на акаунт