Отговори
# 600
Много нежна сцена на покрива.Марио е искрен ,че иска да я гушка навсякъде ,ноо има и разни външни фактори. Той се държи като ученик ,толкова му е готино ,че само се хили и я гали .
В една статия пишеше ,че жълтият убавец щял да се довлече в края на сезона ,така че засега - отбой , можем да им се порадваме !
Само истината да не се приеме много драматично от Бамби ,дано като ги види толкова щастливи , да им се зарадва .Би било незряло ако изиска от брат си пак да се жертва .

# 601
Този епизод беше излъчен с любезното съдействие на ЧЕЗ Joy
Такаааа, дойде време за коментар Simple Smile

За Калин с пълна сила важи онази приказка - внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне. Още в първия момент осъзна каква е пропастта между представите и реалността. Малко ме подразни отношението му към Наталия. Реално и двамата са заедно в тази ситуация и тя не знае какво да прави, опитва се да прави най-доброто.
Сцената с Романова ме впечатли. Даде инструкции на хората си за Калин, а тя самата изпитваше затруднения да ги спазва. Видях много взаимна колегиална обич и уважение един към друг. Радват ме.

Ина пък колкото повече се влюбва в Тасев, толкова повече вижда решетките на златната клетка. Разликата между Тасев, който я изведе да се разсее и Фотев, който я наказа с неприсъствие за това, че е закъсняла, е огромна. А липсата на загриженост май я довърши. Но не го виждам Иво да я пусне на свобода.

Мазови наисина незнам как ще излязат от ситуацията. Мисля и не намирам някакви решение на техния казус. Тази е неконтролируема - трябва да я вържат и да ѝ запушат устата баси. Много ядове ще берат, дано си вземат детенцето накрая.

За десерт - Марио и Зорница - ама наистина като ученици! Кеф е да ги гледаш! Зорница така щастлива и усмихната не съм я виждала и предния сезон даже. Сега за пръв път беше убедена в любовта на човека си.
Както ми каза сега една приятелка - след тази сцена Банков може да иде и да се застреля! За съжаление Марио няма да успее да каже на Тони....убедена съм, че ще ги види.
Ели, в началото няма как да няма драма. Тони е твърде влюбен и ще го приеме драмаично. В последствие ще си даде блгословията - убедена съм в това (дори ще ги побутне един към друг, защото след разкриването на истината известно време ще се отдалечат сигурно), но действително няма да се случи от първия момент. И той ще има нужда от време, за да се справи с това. Не мисля, че ще иска от Марио да се жертва - ще е тъпо това.
 Абе там съм оптимист за хепи енда - само да се разберат тримата сладури и да направят една сляпа среща на Тони и снахата(т.е. Албенчето) после - и него да го обича някоя Simple Smile

# 602
Този епизод беше излъчен с любезното съдействие на ЧЕЗ Joy
Такаааа, дойде време за коментар Simple Smile

За десерт - Марио и Зорница - ама наистина като ученици! Кеф е да ги гледаш! Зорница така щастлива и усмихната не съм я виждала и предния сезон даже. Сега за пръв път беше убедена в любовта на човека си.
Както ми каза сега една приятелка - след тази сцена Банков може да иде и да се застреля! За съжаление Марио няма да успее да каже на Тони....убедена съм, че ще ги види.
Ели, в началото няма как да няма драма. Тони е твърде влюбен и ще го приеме драмаично. В последствие ще си даде блгословията - убедена съм в това (дори ще ги побутне един към друг, защото след разкриването на истината известно време ще се отдалечат сигурно), но действително няма да се случи от първия момент. И той ще има нужда от време, за да се справи с това. Не мисля, че ще иска от Марио да се жертва - ще е тъпо това.
 Абе там съм оптимист за хепи енда - само да се разберат тримата сладури и да направят една сляпа среща на Тони и снахата(т.е. Албенчето) после - и него да го обича някоя Simple Smile

Хахахаха да благодарим на Гинка за любезното съдействие. Joy
п.с в темата има продуктово позициониране Joy

Дона и аз мисля така като теб - няма как да се избегне драмата. Според мен Тони ще разбере (все някак) и ще страда известно време,  но някак трябва да свикне със ситуацията. Мисля, че разкриването на истината ще отдалечи Марио и Зорница, а от това той ще страда, ще му личи и Тони виждайки го, ще му даде така да го кажа благословията си, защото вярвам, че не би искал да вижда брат си нещастен.

И да - Банков адиос. Joy

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 23:08 от yanitsa.s

# 603
Много нежна сцена на покрива.Марио е искрен ,че иска да я гушка навсякъде ,ноо има и разни външни фактори. Той се държи като ученик ,толкова му е готино ,че само се хили и я гали .
В една статия пишеше ,че жълтият убавец щял да се довлече в края на сезона ,така че засега - отбой , можем да им се порадваме !

По Коледа си мечтаех Банков да долети и да се обичат със Зорница, а сега даже не искам да се появява, дори и за секунда.
Марио успя да го измести от моето сърце, а дано и от това на Зорница, де 😉

# 604

По Коледа си мечтаех Банков да долети и да се обичат със Зорница, а сега даже не искам да се появява, дори и за секунда.
Марио успя да го измести от моето сърце, а дано и от това на Зорница, де 😉

В днешната им сцена на покрива и грам не се усъмних, че Зорница е дала сърцето си на Марио. Думите й относно провалените връзки в които била "тайна" на мъжете до нея и желанието й да бъде щастлива значеха достатъчно.

# 605
  • София
Серията беше боза, боза и пак боза. А с Мазови и Ваня така забиха. С тия глупости и оцъклените очи на Ванчето оставаше да пуснат една протяжна музика и хоп-индийски сериал.

# 606
На мен ми хареса серията.
Ина и Боби сладурчета.Аз не видях както друг път студено и смразяващо отношение и тон от Фотев.Напротив загриженост,но без да е нежен или романтичен.Поведението на двамата мъже към нея е коренно различно,дори да бяха и двамата бизнесмени,
 различни поколения са.

Марио и Зорница ми харесаха на покрива.Сега наистина ми "замириса "на любов.Това в колата за мен си беше просто секс.Само,че сравнявате непрекъснато с Банков!Ако Марио беше обременен по същия начин със загинало дете и болна жена,тогава може да го сравнявате за поведение и отношение към Зорница и изобщо към връзка.

За Мазови не ми се говори,абсолютен батак е там.

За Калин ми е мъчно.Според мен,като няма резултат рехабилитацията,трябваше да мине през психолог,и чак тогава да търси  работа.Той в себе си още не е приел положението си,а иска хората да го приемат,и да не се суетят около него.Та всяко изречение започва с това "инвалид".Трябва да приеме нещата такива каквито са,да е в мир със себе си и всичко ще започне да се подрежда.

# 607
Хахаха това за оцъклените очи и протяжната музика беше добро. Мазов направо ме разби как се "обясняваше в любов" на Ванчето, но всъщност пред него беше Лора, а тя от другата страна едва ли не пърха от щастие. Joy Напоследък все по-често виждаме добрия стар Мазов и това много ме радва.

# 608
В онзи момент на покрива Марио беше напълно сигурен и честен, че ще каже на брат си, защото той наистина обича Зорница. Но Марио обича и Тони и дано не стане нещо, което да разколебае решението му.
ЩЕ стане нещо, разбира се 😀👍
Знаех си, че  Фотев не е ударил Малвина😎😀

# 609
Hякой знае ли коя е музиката, която звучеше при разговора им на покрива?

# 610
  • София
Сега успях да изгледам серията, хареса ми.

Ох, много ми е мъчно за Калин. Сцената когато гледаше операцията и говореха със Захариев беше много силна. През екрана можех да усетя болката, която изпитва, защото не може да оперира, от него лъхаше смразяваща безнадеждност. Разчувства ме този момент.
Мислех, че започването на работа в болницата ще му се отрази добре, сега май не съм сигурна. Наистина не знам какво трябва да се случи, за да излезе от депресията и самосъжалението.

Ванчето и Мазови - шок и ужас. Е не вярвах, че тези СРС-та ще влязат в употреба, ужас просто, горките какво ги чака, чак не ми се мисли. Сценаристите все повече оплитат възли около тази история, да видим как ще ги разплитат. Дано го направят добре.
А Ванчето с този поглед и с това кукуригу на главата наистина прилича на шизофреник.

А Тасев и Ина са сладури, Жекова да им извади по един комплект ключове от склада, че това тяхното За последно, дълго ще продължи. Радвам се, че Фотев не я е ударил. хареса ми и сцената в колата, бяха готини с тази пица. Но, не се сърдете, вчерашната сцена в кола беше далеч по- добра, а и гледката на нощна София ми хареса повече Wink.
И да не забравя  - Искам сакото на Фотева, уникален жълт цвят. Не съм по рокличките, но в това сако, с този цвят се влюбих.

Зорница и Марио са влюбени и им личи от километър. Огнянова се усмихваше като ученичка. Бяха страхотни и при пациента и на покрива. Радвам се, че поне между тях няма скрити неща. Зорница му каза, как се чувствала с мъжете, за които е била тайна връзка и че не иска и с тази да свърши така.  Марио и призна, че му е трудно да каже на Тони, но ще намери начин.
Много исках Ковачев да каже на Тони веднага, трудно  ще му е да намери удобен момент. Но Някак си му вярвам, че ще опита да говори, дано не се разочаровам.

# 611
Батко, докато реши да каже на Бамби и Тонино ще ги види в някой горещ момент . И ще се затръшка, и ще е сърдит, и в един момент ще приеме действителността, и всичко ще текне по мед и масло. И тъкмо три дена яли, пили и се веселили, и Банков звъни на Зорито на вратата.

# 612
Цитат на: Miriel link=topic=1031374.msg36604245#msg36604245 dоate=1524137381
Не се знае къде е билборда. Я си представете да е на входа на алеята към болницата.
Какво е имало на билборда? Какво точно е станало между Фотев и Стаменова?
Не мога да следя филма тази седмица, а от коментарите ви не разбрах.
Стаменова написа на билборд с големи черни букви на червен фон: КАК СПИТЕ, Г-Н ФОТЕВ!
И господин Фотев се ядода много. Купи техника и занесе документацията от двеста страници на Стаменова и три пъти я приканва да се съблече. Накара й се всно хубаво. Стаменова се беше гипсирала яко. Оказа се, че я кара да се съблича, защото нямало да си ходи тази нпщ, а да чете документацията от двеста страници, за да кажела дали техниката ще върши работа. Излъга я, че я е поръчал преди два дни, и на тръгване от болницата заповяда на Ина да си мълчи, че е подписал документите със задна дата.
Значи тя се опитва да го клъвне,  по някакъв начин да му въздейства и явно успява.
Интересни са ми техните отношения.

# 613
  • София
Уф, ами страхотен е Димо. За пореден път играе невероятно. Все едно цял живот е бил в инвалидна количка. Играе с цялото си тяло, толкова е естествен, че може да убеди всекиго във всичко. Много силна серия с него, браво. Simple Smile В промото дават това което бе неизбежно. Гневен клиент при него и не знам как ще реагира Калин, ама няма да е никак добре, усещам пак драми, пфф.  Confused
В интерес на истината единствения човек, който третира Калин като нормален човек е Мишева и за това на него му е най-приятно с нея. Не че е влюбен в нея, а и тя по-скоро вижда в него приятен събеседник и шанс да се реабилитира заради брат си... Поне така ми се иска да е, но и го вярвам и мисля, че точно така е замислено и от сценаристите.
Някои юзъри бяха писали, че можело Калин да си остане инвалид, но да живее пълноценен живот като такъв и пак да е щастлив и това да е послание за всички истински хора в неравностойно положение. Да, възможно е като сценарий и то с не малък шанс, но не благодаря. Може да е егоистично от моя страна, но има достатъчно надъхващи холивудски филми за такива хора и силната им воля и характер. Оставете Калин и Наталия да си живеят щастливо.  #Cussing out

Лелеле това лудо Ванче ще ни умори всичките, хах.  Shocked Сега и пресата ще забърка. Няма оправия за Мазови. И аз не виждам шанс за излизане от този ребус. Всякакъв ход ми се вижда абсурден. Ако сценаристите се справят удачно с тази каша, която надробиха мисля с право ще получат едно заслужено БРАВО от всички нас. Ха да видим. Simple Smile

Марио колкото по-бързо каже на Тони толкова по-добре. Но естествено това няма да стане и той ще разбере от някой друг или ще ги види. Не би трябвало да го приеме чак толкова тежко, защото между него и Зорница не е имало нищо. Само, че ще стане точно обратното, а няма да се учудя да направи и някоя беля със себе си. Марио заради това ще стане студен и Зорница пак ще страда и пак ще си остане жена за 'тайна консумация' Но след тези драми все пак Тони ще ги благослови, Марио и Зорница отново ще бъдат щастливи заедно, а и открити и точно тогава ще цъфне Банков.  Grinning Знам, не е смешно ама не се сдържах.

Радвам се, че Фотев не е ударил Ина. Не изглежда като такъв мъж, който да посяга на жени. В тази връзка между Тасев и Фотева обаче не виждам някакъв шанс за хепиенд. Или двамата ще се разделят като зрели хора или Фотев ще ги раздели и то с лоши последствия за Тасев.

# 614
Добра серия! Имаше съспенс- и от любовните двойки, и от семейните. Предлагам да ги разделяме, знаете защо. Този триъгълник Ина, Фотев, Тасев ме вълнува много.Излиза  ,че Фотев души наоколо. Интуицията на този тип хора е силна.Но  на Инчето определено не и липсва смелост- не показа страх нито като го видя да я чака, нито при обясненията, нито при репликата за нейната болка. Може и охраната да е замесена в удара под окото . Явно тя се готви за по-сериозен разговор.
За Мазови- омазнено е положението. Странно ми беше как така двама лекари, та дори и майка му, все сериозни професионалисти не проучиха навреме нещата. И не доловиха нито една нотка на лудост. Станалото-станало, а оттук нататък опциите са малко. Вие като цяло ги казахте.

Общи условия

Активация на акаунт