Отговори
# 585
Днес май пак сме на любовна вълна - Ина, Тасев, Марио, Зорница и Мазови. Много ми харесват всички. Hug

Сцената на покрива с Марио и Зорница беше толкова прекрасна. Heart Бяха толкова влюбени, смееха се, целуваха се, обещаха си да са заедно, а Марио е готов да й свали света в краката. Толкова хубаво ми стана когато й казваше как ще се разходят заедно из болницата хванати за ръка, за да научат всички, ще я целува навсякъде...ей това е любов. Най-накрая да чуем обещание от някой мъж към Зорница, това беше най-важното. Все повече се убеждавам, че дори и Банков да се върне, тя ще остане с Марио. Страх ме е обаче какво ще се случи, когато Тони разбере. Колкото повече отлагат, толкова по-зле става. За такава новина не мисля, че има подходящ момент.

Ина и Тасев бяха много сладки в колата. В онзи момент не се страхуваха от нищо и никого. За тях обаче също няма да е лесно. Е, поне разбрахме, че Ина не е бита, самият Фотев не знаеше от какво е това под окото й. Но не ми хареса как, когато тя го попита дали няма да се поинтересува дали я боли, той й отвърна, че и да не боли и да боли все ще мине.

Мазови мноого готини. Sunglasses Лорчето много секси се беше издокарала. Grinning Обаче ей го на, Ванчето разбра и истеряса, сега не знам какво ще се случи. Изглежда ще се обади на медиите и ще представи нещата все едно искат да й вземат детето. Ще разгласи всичко, направо не ми се мисли какво следва там.

# 586
Росита, серията беше хубава за мен. Спокойна, но хубава.

Калин много ме трогна и му съчувствам. Беше много искрено това, което каза на Наталия накрая.

Ванчето си изпляска тотално, ще има екшън.
Стана ми мъчно за Фотев, защото не е виновен, че жена му се е пляснала по челото, че не е щастлива и сега просто го лъже, а той си се държи нормално с нея.

Зорница и Марио какво да кажа, прекрасни, влюбени. Обещанието му да я развежда навсякъде и да я целува беше по-прекрасно от всяко обяснение в любов. Марио е мъж на място и ще си удържи на думата, само ме е страх, че Тони ще разбере преди той да му каже. С тия целувки по покриви и кьошета, ще изгърмят.Много ми се иска да събере смелост по-бързо. Но бяха толкова щастливи. Марио е готов на ръце да я носи, толкова силно си личи, че я обича от все сърце Simple Smile

# 587
  • София
Ух, надявах се Марио да каже веднага на Тони. Но ми харесва това, което пишете.
Бях сигурна, че тази работа с Ванчето ще стане по-зле. Става все по-заплетено, да видим как ще излязат от тази ситуация.

Ще гледам, като го качат в нова плей и ще пиша Simple Smile.

# 588
Днес май пак сме на любовна вълна - Ина, Тасев, Марио, Зорница и Мазови. Много ми харесват всички. Hug

Нали, ама ще им излезе през носа тази им любов и на трите двойки, а и на нас също - Мазови, ще изгърмят следващия епизод, следващите смятам, че ще са Зори и Марио, някъде по същото време ще са Тасев и Ина, при последните двама сякаш най-опасно, след това са Мазови, че може да загазят и да не си вземат детето от лудата, а при Ковачев и Огнянова съвестта ще ги гризе, че нараняват човек, който и двамата обичат.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 21:44 от maichetoo0o

# 589
Леле, Мазови загазиха.
На Ванчето очите ѝ щяха да изскочат.
Много забиха в невъзможна посока при тези тримата.
Калин колкото си помага, толкова си и вреди. Не мисля, че връщането му е добра идея, но то в неговият случай няма много добри неща, които да му се случат.
Ииииии...
Марио и Зорница бяха страхотни- влюбени, усмихнати.
Вярвам, че Марио ще си спази обещанието, досега е давал заявка, че е мъж на място.Дано Тонката да не ги види преди той да му каже, че ще го заболи повече. Дано да доживея да видя момента, в който Марио и Зорница ще минат по коридорите, хванати за ръце.
Ще бъде приятна гледка ♥

# 590
Сцената на Марио и Зорница на покрива, отношението, думите на Марио и нежността му толкова рязко контрастираха с това, което беше с германското магаре, че не е истина просто. Имахме нужда от такава сцена определено, а не всичко да е страст, натискане и дебнене по коридорите, празни приказки и игрички "искам те, не те искам". Хубаво е, че поне този път, след нощта която прекараха заедно, ги оставиха поне един епизод да са щастливи и да ги видим как се чувстват след нея, че като се сетя предишния сезон какво беше след подобна развръзка.

Майче, и при трите двойки е много сложно, но май при Зорница и Марио е някак една идея по-леко от останалите. Не знаем как ще реагира Тони, може да не е критично. При Мазови ситуацията е по-заплетена дори от тази с Банков и жена му. Не знам как ще излязат от нея.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 21:27 от yanitsa.s

# 591
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калин много добре представя човек в неговото положение! Наталия е твърде състрадателна и това го отблъсква в момента! И много ревнива! Никога не съм разбирала жените, които не позволяват на мъжете си да общуват с други жени! Така загубих най-добрият си приятел!

Ина беше също разкошна в тази серия! Много приятна актриса!

# 592
В онзи момент на покрива Марио беше напълно сигурен и честен, че ще каже на брат си, защото той наистина обича Зорница. Но Марио обича и Тони и дано не стане нещо, което да разколебае решението му.

# 593
За Калин ми е кофти. С тъга беше вперил поглед в монитора и гледаше операцията на камерата. А Захариев, като човек преминал през това му влезе в положението.
Наталия е много напрегната от всичко, разбирам я донякъде, но не знае как да се държи с Калин и в старанието си само се отдалечава от него още повече.
Горкият ще преживее разочарование с това с което се захвана.

Стела, важното е, че разбрахме, че Марио обича истински Зорница и е готов на всичко за нея, дори да нарани брат си (колкото и гадно да звучи). Обаче си права - дано не стане нещо с Тони и да го разколебае.

# 594
Ако спрат да стъпват на пръсти покрай Калин и да го съжаляват,ще му помогнат много. Затова му е приятно с Мишева.

Стела, Марио няма да се отметне, сигурна съм. Просто ако се забави, Тони ще ги види. Иска ми се поне едно нещо в тоя сериаш да стане както е редно, а не по гадния начин.

Яница, да, и аз това си мислех - как за три минути на покрива Марио й даде повече отколкото Банков успя за цялата им връзка.

# 595
Пробираш се, пускаш си епизода и след минута идиотите спират тока! Кого да пребия????

# 596
Ако спрат да стъпват на пръсти покрай Калин и да го съжаляват,ще му помогнат много. Затова му е приятно с Мишева.

Стела, Марио няма да се отметне, сигурна съм. Просто ако се забави, Тони ще ги види. Иска ми се поне едно нещо в тоя сериаш да стане както е редно, а не по гадния начин.

Яница, да, и аз това си мислех - как за три минути на покрива Марио й даде повече отколкото Банков успя за цялата им връзка.

Откакто е започнала историята между тях, все повече си правя равносметка кое как е. Колкото и да бях запленена от историята с Банков (която също до едно време имаше своя чар), сега си правя съпоставка и разбирам, че тя е нищо в сравнение с това, което сега се случва. Направи ми впечатление, че Зорница постави на едно ниво и двете си неуспешни връзки досега - нарече ги "тайна". В думите й ясно с пролича, че не е била щастлива.

Жалко е, че няма кой да обясни на всички около Калин, че това тяхно поведение не помага особено и става по-зле.

Дона, намирай Гинка от ЧЕЗ и действай с нея. хахаххаахха Joy

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 21:51 от yanitsa.s

# 597
А, това е идея! А ако се окаже фенка на сериала - ние сме!
Сега седя, чета ви, представям си неща и преглъщам като риба на сухо Joy И ме е вд, че не мога да коментирам Joy

Дойдееееее!

# 598
Леле, Мазови загазиха.
На Ванчето очите ѝ щяха да изскочат.
Много забиха в невъзможна посока при тези тримата.
Калин колкото си помага, толкова си и вреди. Не мисля, че връщането му е добра идея, но то в неговият случай няма много добри неща, които да му се случат.
Ииииии...
Марио и Зорница бяха страхотни- влюбени, усмихнати.
Вярвам, че Марио ще си спази обещанието, досега е давал заявка, че е мъж на място.Дано Тонката да не ги види преди той да му каже, че ще го заболи повече. Дано да доживея да видя момента, в който Марио и Зорница ще минат по коридорите, хванати за ръце.
Ще бъде приятна гледка ♥
Ще доживееш. И като тръгнат хванати за ръце в коридора ще налетят на завърналия се Банков.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 21:59 от Monza

# 599
  • Кърджали
Обещаното не е като даденото е казал народа. Аз очаквам да се случи нещо, което ще разколебае Марио и ще продължи да крие любовта си. А и колкото повече отлагаш, толкова по-трудно става.... Или Тони ще ги види, Марио ще се отръпне /или ще продължи да крие връзката си все едно се е разделил със Зорница и така до края на сезона, когато вече... зависи  /Засега не съм оптимист, но и като цяло не се прехласвам по тази връзка. Симпатичен ми е Марио, но гледам с едно наум.
Не правя съпоставки между този и предният сезон.

Калин... Аз си мисля че Захариев беше прав като му отказа в началото. Колкото и Калин да приема връщането на работа като удавник за сламка, всичко ще бъде голям удар по неговото его. Поне в началото. Погледите на пациентите, недоверието в способностите му /пак от пациентите/, неспособността му да оперира в момента /и Калин едва ли си вярва че ще издържи дълго без това да му се превърне в тежест/. Захариев като преминал през това, първоначално отказа. И сега му влиза в положение, но Калин трябва първо да се пребори със себе си, страховете си че  ще остане вечно така,със съжалителните погледи. То тъкмо това ще се случи, ще дойде края на сезона и ще проходи....
Трудно и е на Наталия и я разбирам. Не знае какво да му каже, как да постъпи. Личи си, че се опитва да му бъде подкрепа, опитва се, но и за нея тази ситуация не е лесна.

Ина и Тасев... Там ми е мътна и кървава... едва ли ще е любов по ноти, Фотев няма да преостъпи лесно жената си.

Мазови газят все по-дълбоко в блатото. Пфу, останаха ми най-симпатичната двойка по принцип, но филма в който ги вкараха край няма. Сега пък тая лудата и медии ще забърква.

Общи условия

Активация на акаунт