Отговори
# 90
  • София
Дано да видим довечера раждането на Ванчето, че ми писна да я гледам с този шкембак.

# 91
Еееееййй какъв роман написах и изчезна.
Сега накратко.
Какъв обрат - миналата седмица мислихме имена на бебета, а тази ще гоним Зорница с Банков в Германия. Аз пък искам малки Зорита и Марионца! Виктор дръвца да яде!

# 92

Пената ме изкефи тази серия: "Щях да напиша секс-символ, но нали, аз съм още тук." Цитирам по памет. Хареса ми сцената в докторската стая за РД на Тасев.

Мен много ме изкефи разговорът между двамата :
Пенев :
- Ако бях жена, нямаше да мога да ти устоя !
Владов :
- На теб и сега ти е трудно, като гледам..

# 93
  • София
Този епизод дано дадат Мазови и Ванчето, че там точката е повече от критична.
Дори и да се върне Банков според мен няма да е задълго. Доста скъпичък им излиза на екипа на шоуто. Или ще го довлекат да се съберат със Зорница и да зачезнат или за да го сиктердоса. Средно положение не виждам. А ако трябва да се избира между Вергов и Велислав е ясно, че ще изберат Вергов заради ''всенародната любов'' Аз лично съм твърдо за Марио ама не зависи от мен...

# 94
  • Ню Йорк

Пената ме изкефи тази серия: "Щях да напиша секс-символ, но нали, аз съм още тук." Цитирам по памет. Хареса ми сцената в докторската стая за РД на Тасев.

Пенев :
Владов :

Тия са уникални идиоти  Joy

# 95

Пенев :
Владов :

дано в 6ти сезон да ги сблъскат..откога им мрънкам на сценаристите за гей -двойка сред докторите.  

# 96
Ееее, Владов не ща да е гей, той всъщност е мега готин!
Иначе съм ЗА гей-двойка

Този разговор съм го пропуснала сред снощните емоции... май трябва да гледам пак епизода

# 97
Ааааа сакън! Владов не го давам за гей, още по-малко пък с Пенев!
По-добре Ася да залюбят с някоя!

# 98
Ааааа сакън! Владов не го давам за гей, още по-малко пък с Пенев!
По-добре Ася да залюбят с някоя!

С Войнова, че Галя да се кротне Joy

# 99
  • София
А, моля, моля, тез двамата не ги искам като гей двойка. Предствям си за Пенев една устата докторица, повече и от него даже, че и той да си намери майстора Simple Smile

Имам усещането, че Ванчето и Мазови ще ги дадат чак към края на седмицата. Аха да почне да ражда и ще ни уставят с пръст в уста, да се чудим какви ще ги къдри Стефан с родилката и бебето, и как ще разкарат Ваня.

# 100
На мен са ми супер свежарки тези двамата.Получават им се смешките,нищо че понякога са си живи подигравки,но са забавни лафовете им,и си отиват като двойка -клюкарки(не гей)За Владов някоя сгодна девойка,ако може Simple Smile

# 101
Сега малко  малоумни идеи  #Crazy и сценарии :
Идва Банков в "Св. Кирил" и казва : "Бауу, искам да ме прегледа уроложката с червената ...рокличка"
Влиза в кабинета  на Зори , а тя го гледа стреснато newsm30 newsm09, докато подготвя  ехографа .
Тъкмо моментът става критичен и влиза doctorСупер-Тонио за консултация и  замислено казва :" Виждам някакви сенки /от миналото/ , съветвам Ви да се консултирате  при уролог в Германия  smile3513 "
Жълтият гущер /пак цитирам онзи фен от ФБ/ си бие камшика и отлита....

В другите сценарии с Батко  има насилие и нецензурни думи от автора  Embarassed

# 102
---

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 16:45 от Ели-фен

# 103
Сега малко  малоумни идеи  #Crazy и сценарии :
Идва Банков в "Св. Кирил" и казва : "Бауу, искам да ме прегледа уроложката с червената ...рокличка"
Влиза в кабинета  на Зори , а тя го гледа стреснато newsm30 newsm09, докато подготвя  ехографа .
Тъкмо моментът става критичен и влиза Супер-Тонио за консултация и  замислено казва :" Виждам някакви сенки /от миналото/ , съветвам Ви да се консултирате  при уролог в Германия  smile3513 "
Жълтият гущер /пак цитирам онзи фен от ФБ/ си бие камшика и отлита....

В другите сценарии с Батко  има насилие и нецензурни думи от автора  Embarassed

Ааааа ама той е видял списанието в будка в Германия и затова е доприпкал до БГ-тоооо! Сега разбрах!

И, ъф корс, Тони героя на деня ахаххахха

Ели, мислех, че тоя епитет е твой, не на някой от ФБ?

# 104
Не , тук някой сподели ,че този човек така дразни кокошарника във фейса и на мен толкова ми лепна , че чак е  неприлично ...

Общи условия

Активация на акаунт