Отговори
# 75
  • София
Чудя се дали дали днес ще разбере, че Войнова му е щерка

# 76
  • Разпиляна във въображението
Тази вечер ми се иска да видя и малко от Мазови+Ването

# 77
Светулчица, по принцип тайните в този сериал (изключая първоначалната Голяма Тайна за размяната на бебетата) бързичко се разкриват - епизод-два и става ясно кое какво е. Така че аз очаквам тази седмица да се разбере. Дали ще е довечера или някой от другите дни не знам, но не вярвам дълго да ни държат в неизвестност.

Дона, като я гледам Диана с какъв кеф играе и пише за "тези двамата", подозирам, че тя е била най-нещастна сутринта от снимката на Вергов Joy

# 78
Дона, като я гледам Диана с какъв кеф играе и пише за "тези двамата", подозирам, че тя е била най-нещастна сутринта от снимката на Вергов Joy

Хахаххха, има нещо такова Simple Smile Е, той ако наистина се връща, тя ще знае преди нас... предполагам Simple Smile  И как няма да пише с квф за тях, виж ги какви са яки Heart

# 79

Тя е нещастна, ние два пъти. Joy Ми нормално да е нещастна, как се снима с някой на различни етажи а? И като я питат за него трябва да отбягва тактично. Grinning
Довечера предусещам нещо хубаво, ама искам с тоя вдясно (на снимката) моля. Joy

Ето и анонса: Simple Smile
https://nova.bg/amp/accents/view/2018/04/18/213342/

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 14:25 от yanitsa.s

# 80
Аз пък чакам резултат от атаката на Кръстева! Калин вече да се вземе в ръце!

# 81
В един от торентите четох- последен епизод на " Откраднат живот" Критична точка - 25.05.2018 г. може и да е коментирано, но....

# 82

Тя е нещастна, ние два пъти. Joy Ми нормално да е нещастна, как се снима с някой на различни етажи а? И като я питат за него трябва да отбягва тактично. Grinning

На снимката вдясно е Захариев?!?!?!?!

# 83
  • София

Аз като пълен дебил,  но как така са снимали на различни етажи? Как е възможно това за общите сцени? А иначе нали два различни екипа снимат, но точно при тях двамата няма как да снимат два екипа.

# 84

Аз като пълен дебил,  но как така са снимали на различни етажи? Как е възможно това за общите сцени? А иначе нали два различни екипа снимат, но точно при тях двамата няма как да снимат два екипа.

Това е наш си майтап. Всеки път, като попитат Диана за Вергов, тя отговаря, че не го познава като човек.
Ние разсъждавахме, че няма как почти всичките ти снимки в продължение на няколко месеца да са основно с този човек и да не го опознаеш поне малко. Та от там тръгна майтапа, че сигурно са си снимали общите сцени (най-вече любовните) на различни етажи на болницата WinkJoy

# 85
  • София
Че къде е казано, че трябва да го познава като човек? Той и е просто колега.

# 86

Имах предвид оная на двамата Ковачеви и Зорница от вчера ама се е загубила някъде по трасето тук, бях я мернала. Joy

# 87
  • Русе
Значи, идваше ми да ѝ шибна един на Жекова. И какво означава: "Не мога повече да си мълча." Какво смята да направи - да каже на Фотев?
Пената ме изкефи тази серия: "Щях да напиша секс-символ, но нали, аз съм още тук." Цитирам по памет. Хареса ми сцената в докторската стая за РД на Тасев.
И аз мисля, даже съм убедена, че Войнова ще се окаже дъщеря на Пецан. Със сигурност е имал афера с майката / казва се Надя/. Галя на мен никога не ми е харесвала, въпреки че актрисата ми е най-красивата жена в сериала. Още си спомням как уби родилка и остави друг да понесе последствията. А сега се прави на велика пред начинаещите. Освен това се залюби с женен мъж и най- неприятна ми беше когато беше затиснала Тасев и буквално го преследваше навсякъде.
Кръстева може би ще върне стария Калин. Дано! Искам да го гледам повече в действие, а не в самосъжаление. И като казах Калин, все се надявах бебето да го провокира да стане от стола, но бебето почти вече не го дават у тях. Сигурно е ту при едната баба, ту при другата. Стаменова пък все е в болницата. Явно Женито го е поела.

# 88
Имах предвид оная на двамата Ковачеви и Зорница от вчера ама се е загубила някъде по трасето тук, бях я мернала. Joy

Оф, че се уплаших! Тъкмо си казвам какво й стана на Яничка, сега на Захариев да навира ЗориТУ?
А то било хубавата снимка от подписа ми Heart

Joy Joy

# 89
  • Ню Йорк
Тази вечер ми се иска да видя и малко от Мазови+Ването

Може и повечко, че то времето лети Wink

Общи условия

Активация на акаунт