Отговори
# 390
  • Ню Йорк
Поредният кух епизод. Е на финала стана нещо. Калин се завърна.

Внимавай какво пишеш. Тук е забранено д асе коментира друго освен братя грозници и Зорница. И трябва да пускаш по 15 постинга едно след друго и да охкаш и пъшкаш колко са велики. Другите в сериала не съществуват   Naughty

# 391
Усещам как на всички невръстни девойки хормоните здраво ни се разбушуваха!!!!!

Страхотен епизод, браво!

Очаквахкато си тръгнаха от болницата Тончо всеки момент за изкочи от някъде и да ги види. Айде вече да загрява какво се случва!

Захариев има проблясъци от време на време и този епизод беше в час. Хареса ми много разговора му с Калин!

Врабчев беше ужасен, но свърши ролята на катализатор, иначе при триото нищо не вървеше и щяха тихичко да се спотайват още незнайно колко.

Мазови бяха много сладки! Мазов каза, че Ваня имала един-два дни до термин, а Галя я пази да не роди преждевременно?🙄
Ванчето усеща, че нещата не за както трябва и всеки момент ще изтрещи тотално. Много ми е любопитно какво ще правят Мазови, започна да ми се върти идеята, че Мазов има някакъв скрит коз срещу нея??
Иначе не е логично тя да роди всеки момент, а те с Хинова да си гукат спокойно без грам план за действие?

МОЛЯ, кажете къде точно пише какво е ЗАБРАНЕНО да се пише в темата, че не ми е ясно?!

# 392
Ама тоооолкова хубаво ми стана сега. Joy И понеже съм "невръстна девойка" в момента стоя с една глупава усмивка пред екрана и сигурно до утре няма да падне.Joy Зорница случайно ли беше с поличка или е имала шесто чувство, че нещо ще се случи? Joy Сега и да е искала да напуска болницата, се разубеди окончателно.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 21:12 от yanitsa.s

# 393
Ето ги думите на Марио Heart ......след ужасния ден, който имах днес, този епизод ми подейства освежаващо Joy :

"Усещали ли сте онази тръпка от
възбуда, която се процежда през всеки
сантиметър на тялото ви? Сърцето думка
лудо и вие сте сигурни, че е любов.
Грешка. Любовта не е в сърцето, а в
опашатото ядро на мозъка. Като лекари,
на теория знаем много за анатомията на
чувствата. Но на практика, като всички
хора, сме безсилни пред тях. Не можем
да оперираме чувствата, не можем да ги
резецираме, нито да ги
трансплантираме… Можем единствено да
им се подчиним…"

# 394
Eто и първия монолог  Heart Eyes

"Анатомия на близостта и чувствата.
Симптоматика: повишен сърдечен ритъм,
погледи, които усещаме дори да не
виждаме, вълни, които преминават през
тялото ни, и ни носят топлина, дори
когато е студено.
В организма ни постоянно се борят две
Велики сили. Империята на доброто са
трите невротрансмитера, които се
освобождават в мозъка - допамин,
серотонин, окситоцин. Химическата
формула на щастието.
Срещу тях се изправя Империята на
злото, която се разпростира по оста
хипоталамус - хипофиза - надбъбречна
жлеза. Нанася изнендаващи удари с най-
силното си оръжие, хормона на стреса -
кортизол.
Мислите. Участват в кръвната
циркулация и хормоналния баланс.
Мислите активират гените ни и
програмират клетките. Ние не сме това,
което ядем. Ние сме това, което
мислим.
Докосването е магическата пръчка на
биологията. Докосването притежава
силата да променя целия ни
метаболизъм. Да подтиска болката и
страха, да премахва разочарованието и
неудовлетвореността.
В същност всяка прегръдка, всяка
целувка активира повече клетъчно-
хормонални реакции, отколкото най-
силните и най-смислените думи...."

# 395
Защо тогава се казва: пръсна му се сърцето от мъка и умря. А не пръсна му се опашатото ядро. 😂

# 396
Ето ги думите на Марио Heart ......след ужасния ден, който имах днес, този епизод ми подейства освежаващо Joy :

"Усещали ли сте онази тръпка от
възбуда, която се процежда през всеки
сантиметър на тялото ви? Сърцето думка
лудо и вие сте сигурни, че е любов.
Грешка. Любовта не е в сърцето, а в
опашатото ядро на мозъка. Като лекари,
на теория знаем много за анатомията на
чувствата. Но на практика, като всички
хора, сме безсилни пред тях. Не можем
да оперираме чувствата, не можем да ги
резецираме, нито да ги
трансплантираме… Можем единствено да
им се подчиним…"

Добре, че го качи да го прочета, че кой ти слуша монолог при такава сцена. Joy Само снимката недей качва, че война ще стане. Joy

# 397
Банда , ТОЧНО ДНЕС
нямам интернет вече 15 часа !
Ще изляза на терасата и ще вия 😣😥

# 398
Много мил епизод Simple Smile

Първо, адски се радвам, че операцията мина успешно. Честно, не го вярвах. Албена беше страхотна! Очаквах да се спече, особено след нахлуването на Врабчев, но тя ме опроверга. Има хляб в девойката, нямам търпение да видя какво ще се случи. Малко се притеснявам, че Захариев малко я сваля....
Него, въпреки, че го разбирам защо първоначално отказа на Калин, му се зарадвах, че си промени мнението. Това беше правилното решение.

И тъй като съм невръстна девойка - аааах, тези тримата бе!!!! Марио и Зорница страхотни в операционната - и преди това, и след това също. Много добър дует са. Тони, милия, как ги чакаше в лекарската стая, толкова му пукаше за пациента, че сигурно го хвана яд, че не е хирург. Свкаш искаше да помогне.

Сцената с боя очаквах да е по-хард, ама нищо Simple Smile  Тони май взе да се усеща, че нещо не е наред. Радвам се, че не ги видя на изхода, точно така не искам да разбира - да ги види Sad

А те бяха прекрасни - най-после Марио да си я хване, от много време чакахме такива действия от него Simple Smile Тя се отдръпна, но той,  АЛЕЛУЯ, не се отказа! Много, ама много як Heart
Е, за сцената накрая очаквах друго, ама и на това ще сме доволни. И аз мисля, че и деамата имаха нижда от това - да излезе малко напрежението.  
Ооо, мерси за монолога Simple Smile

Ели, съжалявам Sad Много тъпо

# 399
  • София
"Невръсни девойки" няма, има обаче тетки дето са се припознват в Зорница 😂
Дано утре видим Мазови и "слоницата" Ваня.

# 400
Моля, определете възрастовата граница, че сега не знам към невръстните девойки или към тетките спадам? 🙄😂

# 401
Моля, определете възрастовата граница, че сега не знам към невръстните девойки или към тетките спадам? 🙄😂
мисля, че прекалено голямо внимание им обръщате на хетрътките😂

# 402
И все пак не мога да не кажа, че за това тяхно "избухване" очаквах нещо мноого повече, като например да не е в колата, но и това е нещо, даже е много на тоя етап. Grinning Само се страхувам какво следва, и двамата се отпуснаха и се предадоха на чувствата си, Марио забрави за целия си дълг към брат си и послуша сърцето си.

Калин как издаде Тасев пред Ина в асансьора без да знае, че за нея става въпрос. Мислех, че тя ще му се разсърди, обаче как се усмихна и побягна. Миличкия, как се смути хахах.

Аз пак да кажа - БРАВО на Петър, днес му беше изключително сполучлива серия. Отиде да говори с Калин и го взе в болницата, това много ме радва. Не издържа на напъна на Романова, Кръстева и Евгения и се съгласи. Ама как се отказва на жени. Grinning Много ми хареса как се редуваха да го убеждават една след друга. Донякъде е прав, че може да му писне вечно да върши всичко, но не и да оперира и да се депресира, но аз мисля, че трябва да се опита и може да му подейства благотворно.

# 403
Аз очаквах около самата операция да има повече съспенс. Нали много трудна била, от толкова болници отказали, пък освен един не чак толкова критичен момент, друго нямаше. Някак излезе много шум за нищо.

# 404
  • София
Моля, определете възрастовата граница, че сега не знам към невръстните девойки или към тетките спадам? 🙄😂 е
мисля, че прекалено голямо внимание им обръщате на хетрътките😂
Мисленето е сложен процес, не се отдава на всеки. За правописа да не говорим 😂
Чакам Банков. Ще ми е бонус.

Общи условия

Активация на акаунт