Диета с таратор

• 27 700
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Да, и аз съм на това мнение . Както се чувствам добре, толкова да сваля ,защото при мен нормалното е около 60 кг. мисля.. не си спомням точно когато го гледах ,но беше горе долу толкова. Не мисля че е нормално

# 16
Зависи от метаболизма на различния човек и как тялото му приема промените.Така че трябва да си "слушаш" тялото дали му даваш всичко от което има нужда.

# 17
Мислиш ли? Защото в киселото мляко няма много калории ,а пък в краставицата да не говорим .. мисля че ще има положителен резултат накрая Smirk

ще си стопиш мускулите, а не излишните мазнини, ще се чувстваш зле почти през цялото време,
възможно е да се сдобиеш с временни или хронични здравословни проблеми, а накрая ще има класически йо-йо ефект

Аз след диетата, ще почна да се храня балансирано , няма да ям по много . И няма да го има йо-йо ефекта
Бубанка е права. Диетите изобщо не работят по начина, по който си мислиш. Не и ако искаш траен добър резултат. 10 килограма за 10 дни е една огромна глупост, която се каниш да причиниш на тялото си. Не само като здраве, но и като външен вид, резултатите ще са плачевни.

# 18
.......... пропуснах да кажа че съм 169 висока и съм 58 кг. Целта ми да сваля около 10кг
На тия височина/кг, 10 кг за 10 дни посмъртно не можеш да разкараш.Дори само с глад....Евентуално за месец-два, и то ако караш само на вода.Ти и така си с поднормено тегло, тялото ти няма да се раздели толкова лесно с кг, които му трябват.
Иначе, по темата:моя позната преди години прави тараторената диета.Тя го правеше с настъргани краставици, в количество за едно шише от 1,5 литра, за да може да го пие на работа.Не помня подробности, знам, че свали някакви кг за 10-14 дни (не й личеше особено), които после качи за отрицателно време.
Но то е логично, при всяка бърза диета после кг се връщат още по-бързо.

# 19
Краси, не е поднормена. 58 кг на 169 си е ОК.

# 20
Започни здравослпвен хранителен режим и упражнения вкъщи,/фитнес. Само с тази диета няма да стопиш мазнини, а мускул. На мен на ръст 164 см 45 кг са ми перфектни. Лятото ще свалям и аз.

# 21
Каквато и диета да правиш, захранването е най-важно. Иначе не виждам нищо вредно в това да разтовариш няколко дни с таратор Simple Smile

# 22
Само да кажа, че вече съм -3кг Wink

# 23
Това е добре. Но още по-добре ще е, ако задържиш резултата трайно. Отслабването е лесно. Задържането на резултата е зор, ако нямаш правилен начин на хранене. Защото
Скрит текст:
аз съм минус 22 килограма и околните започнаха да ми врещят, че съм прекалила и трябвало да кача малко. Но и за миг не ми е идвало на ум да се подлагам на диета с таратор или подобни.
Правилното хранене, с което да задържиш килограмите не е ударна диета за седмица или месец, а доживот.

# 24
Портокали, бисквити и домати... това е диета с главно Д! Grinning
Сериозно ли има хора, които си мислят, че така се отслабва здравословно и дълготрайно?

# 25
Може да не е здравословно,  но има ефект Smirk

# 26
Може да не е здравословно,  но има ефект Smirk
Все още не можеш да кажеш дали има ефект. Като се обадиш след една година и кажеш, че си задържала свалените килограми, тогава ще можеш да твърдиш, че има ефект. Сега е твърде рано.

# 27
до тук си свалила вода, не килограми мас и сланина
преди да се подлагаш на драстични глупости, прочети малко - в нета има купища информация

# 28
Здравейте, аз бях изпробвала тази 10 дневна диета само на таратор и се разочаровах. За 10 дни свалих само 4 кг, а не както пише в интернет че се сваля по 1 кг на ден. Много жалко, защото сега съм пак толкова кг. Сега се чудя каква диеат да направя, аз съм 63кг висока 165. Искам да стана 55кг, но знам, че ще е трудно.

# 29
Не че е трудно, но ако искаш трайни резултати, няма как да е бързо.

Общи условия

Активация на акаунт