Диета с таратор

• 27 676
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
Карането с мо на плодове е много коварно. После рязко тялото трупа всичко, което му дадеш.
Това е начинът:
Мини на месо, риба, яйца и зеленчуци. Зависи колко килограма си, ако си повече, може и да свалиш 6.
То щом си близо до идеалното тегло, ще свалиш по-малко, но като равносметка след месеци ще си по-надолу и по-трайно, в сравнение с рязко сваляне с плодове.

# 91
Здравейте, някой правил ли е диетата за по-дълго време и какъв беше ефекта. И кой вариант спазвахте, понеже в интернет намирам най-различни варианти и не съм много наясно Hug

# 92
Преди около 5 години я бях правила. Лятото почти нищо не ми се яде и по съвсем случайност съм я правила. За 2 месеца бях свалила около 20 кг. Менюто ми беше- през деня само вредни храни(кенче кола,желирани бонбони,сладолед,енергийни напитки,чипсове(както всеки тийнейджър)),но в умерени количества и вечер ядох по 1 чаша таратор. Най-важното беше движението. От сутринта до вечерта съм била постоянно навън. Разходки,тичане,народни танци,каране на колела. Не зависимо,че ядох тези калорични храни аз отслабнах много и до ден днешен когато искам да сваля някое друго натрупано килце си правя разтоварваща диета за няколко дена само с таратор и някаква добавка,дали ориз,картофи,месо…

Общи условия

Активация на акаунт