Диета с таратор

• 27 699
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
Да кажа, че докато бях на диетата с таратор.. Моя "таратор" така да го нарека, си го правих с кисело мляко вода и краставица.. Това слагах само. Никакво олио и никаква сол. Правех го 1:3 . Кисело мляко една кофичка и 3 кофички вода с една ситно нарязана краставица.  Лично на мен ми стигаше за ден и половина някъде.
Оф, бе, дете, ти си била не на диета, а на фотосинтеза.

# 76
Три кофички вода не са ли много за който и да е таратор Grinning
Аз по принцип слагам 1 кофичка мляко и максимум 2 вода... за да се усеща млякото все пак Simple Smile

eli_12, беше ясно, че няма да свалиш 10кг толкова бързо. Невъзможно е. До 4-5кг е по-възможно.

# 77
Егати и таратора, кошмар просто. Кофичка мляко с 3 кофички вода само във военно време може да се нарече таратор.

# 78
Егати и таратора, кошмар просто. Кофичка мляко с 3 кофички вода само във военно време може да се нарече таратор.
По добре само на вода. Ако млякото е купено не е мляко, а краставиците по това време са с пестициди. Един вид се получава степче с вкус на таратор, нали имаше такива напитки на прах Simple Smile

# 79
Ами не, на мен напоследък не ми се яде много ,а пък и се случва така че имам много движение в ежедневието си и не ми остава време да седна да се нахраня както трябва..и мисля че диетата е идеална

Здравей Ели, ☺
след като при теб има много движение, защо ще си изтощаваш организма допълнително?
Редовната консумация на кисело мляко дразни наистина много стомаха и чревната флора. От опит казвам. ☺
По-добре взимай куркума на капсули, съчетана с черен пипер и алое вера.
Така организма ще бъде силен и щом се движиш доста, още по-добре...

# 80
Според мен не е хубаво да се яде едно и също в продължение на дни и седмици. Яжте малко - до 500-600 калории на ден и разнообразно. Това ще рече, че трябва да ядете много зеленчуци, плодове и по-малко месо, сирена, млека. Никакво сладко, защото една вафла ще ви изяде всички калории за деня. За около 20 дни така свалих 5кг, но при мен движението не е много, защото работя в седнало положение.
Примерно меню за деня - сутрин 2 домата с едно яйце и чай без захар/мед.
На обяд отново салата - домати, краставици, 2-3 маслини, може и 20-30 грама сирене настъргано върху салатата ИЛИ малко бяло пилешко месо ИЛИ риба с малко калории.
Вечер отново домати и краставици, може някакъв плод - ягоди, ябълка, пъпеш.

Аз лично предпочитам да не ям месо, а сирене или извара. Имала съм моменти, в които много ми се е хапвало нещо, но не е било толкова от глад, колкото от лакомия.

Едит: Забравих да добавя и че си купих една опаковка мултивитамин за да компенсирам липсата на достатъчно витамини и минерали. Взимам по една таблетка на ден.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 13:23 от Allynna Jenkins

# 81
Здравейте!Има ли диетуващи?

# 82
Някоя от вас дами спазвала мли е диета с таратор. Опитах се да спазвам японско чудо но тези яйца... Таа сега съм се насочила към диета с таратор. Мисля да я спазвам за около 2 седмици че имам дни 8кг а лятото чука на вратата. Някоя спазвала ли е тази диета и доволна ли е! Благодаря ви предварително!

# 83
  • София
Само таратор и то с една кофичка мляко?
Ти ще припаднеш от глад.
8 кг за две седмици няма да стане и ще я зарежеш.
Мини на ниско въглехидратно хранене, в което можеш да ядеш и таратор и яйца, колкото искаш.

# 84
Какво мислиш да ядеш с таратора? Аз много обичам, но се подувам зверски от киселото мляко.
.

# 85
Какво мислиш да ядеш с таратора? Аз много обичам, но се подувам зверски от киселото мляко.
.
ами аз четох че само таратор се яде, чай и кафе.

Скрит текст:
Значи, за тази диета трябва да имаш воля. Аз определено имам и щом искам да постигна нещо, ще го постигна.. Плюс , че килограмите може да се върнат ако стоиш гладен и не внимаваш как се храниш след това, а аз не го допускам. Ако по време на тази диета усещах глад, винаги си сипвах таратор. А пък и може да съм свалила толкова, защото заедно с диетата тренирам 4-5 пъти седмично. Със сигурност и това има влияние.
а имаше ли проблем с ходенето до вц, защото и азмисля да започна тази диета а по принцип ходя рядко.. Браво за резултатите между другото!!!

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 08:51 от bubanka

# 86
  • София
Перфектно и ще си само в двете нули.

# 87
Мини на месо, риба, яйца и зеленчуци. Зависи колко килограма си, ако си повече, може и да свалиш 6. Но това с таратора е загуба на време, ще се наливаш с мляко и вода, а след като спреш ще ги трупнеш за 3 дена. Другият вариант е разнообразен, здравословен, няма да чувстваш глад и ще задъжиш резултата.

# 88
Аз пък чела, недочела какво ми се видя в заглавието - диета с торта, а то било с таратор. Joy Шегата настрана, не бих пробвала да топя килограми с таратор, понеже йо йо ефектът е гарантиран след това. Най-добре си е разделно хранене в умерени количества.

# 89
Здравейтеее! От няколко дни разглеждам теми с диети, но така и не намирам такава с добри отзиви... И аз гоня някъде 7/8 кг. Бихте ли препоръчали някаква диета? Тези дни изобщо не ми се яде и вчера ядох само ябълка и малко ягодки, може би заради чувството, че трябва да стопя килограми 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт