Къната, билките и всичко останало - Тема 13

• 65 395
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
На мен розовият прах ми оцвети скала в розово, косата в корените също, но се бях сресала с мокър гребен, пък и може да съм попрекалила с него. Така или иначе-не повторих.

# 571
  • волно калдъръмче
На мен розовият прах ми оцвети скала в розово, косата в корените също, но се бях сресала с мокър гребен, пък и може да съм попрекалила с него. Така или иначе-не повторих.
Интересно. Следващия път ще огледам по-добре.

# 572
  • Бургас
Мирише ми на гадно общо взето, иначе обожавам аромат на роза, но за мен няма нищо общо, поне моя.Аз го втривам само на мръсна коса, на чиста според мен няма смисъл.Имам и сухи шампоани на Лореал и Лакме, но с розовия прах ефекта е траен за разлика от тях.Трябва хубаво да се втрива с ръце и по-пестеливо.И с бебешка пудра се постига подобен ефект.

# 573
Не можах да открия розовия прах и снощи по спешност се наръсих с бебешка пудра и тупирах корените - на сутринта косата ми изглеждаше супер. Но този розов прах щом не мирише добре, ще го пропусна, че съм много чувствителна към миризми. От сухите шампоани съм имала класическия на Батист и бях много доволна от него. Имам в нас един на Балеа за кестенява коса, но не мога да му понеса миризмата и направо ще го хвърля. И моята коса също е супер рядка и тънка и с това бързо омазняване и често миене направо й разказвам играта. Очевидно къната не ми помогна да изсуша корените  Laughing

# 574
Здравейте, попадали ли сте на някоя безвредна билкова боя, която оцветява в кафеникави нюанси. Не искам червено.

# 575
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, попадали ли сте на някоя безвредна билкова боя, която оцветява в кафеникави нюанси. Не искам червено.

Светлокестенявата на Хенафокс. Има различни цветове на Култиватор'с, Радико, Кхади. Първите две ги има в сайта на Хенафокс, а трите в сайта Зоя.бг и Екомама.

# 576
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте, момичета:)). Къносвам се от години, само с мароканската Sahara tazarine. Доволна съм, бързо пада цветът при мен, но компенсирам с често мацане:)). Обаче се оказа, че я няма налична никъде, а от единия от сайтовете, ми отговориха, че доставка се очаква чак след М. Март...
Препоръчайте ми подобна, с която да заместя - най-вече държа да е суперфина, пък и самият цвят да не е много тъмен:)). Може и на лични, ако е в противоречие с правилата.
Весели празници на всички:))!

# 577
На Hennafox къната се доближава до цвят на Сахарата. Според мен даже е по-фина от Сахарата.

Весели празници, дами!

# 578

Светлокестенявата на Хенафокс. Има различни цветове на Култиватор'с, Радико, Кхади. Първите две ги има в сайта на Хенафокс, а трите в сайта Зоя.бг и Екомама.
Благодаря ти, а гледам че са с различни цени. Означава ли това че тази на органик понеже е за 20 лв ще е най подхранваща, покривна и щадяща косъма. Чудя се коя да си поръчам за цвят светъл кестен или кестен без червени оттенъци. Имам изрусена коса, която вече не искам да третирам с боя.

# 579
  • В полите на Пирин планина
По-високата цена не означава по-добро покритие, уви. Лично аз съм най-доволна, от гледна точка на покритие от боите на Хенафокс, нищо, че са най-евтини, но няма разнообразие на цветови нюанси. Кхади също много ми харесва. След нея Култиватор'с и на края Радико. С боите се работи много лесно, а тези по-скъпите имат добавени ръкавици, найлонова шапка, а в Радикото има и твърда четка за боядисване.

Преди съм ползвала и Логона, но не останах очарована.

Въпрос на проба и грешка е. В Зоя.бг има и още един вид, мисля -  Green Vally се казваха боите, но тях не съм ги пробвала.

Кестенът наистина няма червени оттенъци, но е доста тъмен.

# 580
Днес се къносах с кестенявата на Хена фокс. Доста косми изпопадаха докато се къпах и я отмивах. Изрусената част на косата ми стана светлокестенява без червен оттенък. Не мога да видя хубаво белите косми дали са се боядисали, но утре на дневна светлина ще е друго. Иначе намазах на неизмита и суха коса и стоях три часа. Намазах и корените. Така ли се прави. Колко време да очаквам да падне цвета. Дали е сигурно, че няма химия вътре.. На колко време се къносвате с тази растителна боя?

# 581
Няма химия Grinning Третирането с къна и билкови "бои" /смеси на къна + други билки: индиго, амла,../ си е преди всичко терапия, грижа за косата и на второ място оцветяване. Аз нанасям на влажна коса сместа, разнася се по-лесно, включително на корените. Следваща апликация правя, когато видя, че се е отмил цвета. Горе-долу веднъж месечно.

# 582
  • Варна
В началото започнах и аз с кестенява на Хена Фокс,но ми идваше тъмна и минах се светъл кестен+къна.При мен белите косми ставаха жълто-зелени.Надявам се да няма такова оцветяване  и при теб.Къносвам се на чиста,суха коса и стоя 3 часа.

# 583
Днес се къносах с кестенявата на Хена фокс. Доста косми изпопадаха докато се къпах и я отмивах. Изрусената част на косата ми стана светлокестенява без червен оттенък. Не мога да видя хубаво белите косми дали са се боядисали, но утре на дневна светлина ще е друго. Иначе намазах на неизмита и суха коса и стоях три часа. Намазах и корените. Така ли се прави. Колко време да очаквам да падне цвета. Дали е сигурно, че няма химия вътре.. На колко време се къносвате с тази растителна боя?

Пиши, моля, какъв е резултата върху белите косми. Аз също смятам да се боядисам със същия цвят Simple Smile

# 584
Здрасти, белите косми станаха кестеняви и те. Следващият път ще ми трябва тъмнокестенявия цвят, защото естествената ми коса е по тъмно кестеняво от този цвят, който използвах и космите изглеждат по светли от останалите,но вече не са бели.

Общи условия

Активация на акаунт