Чухме сърчицето вече на нашето НОЕМВРИЙСКО сбъднато човече!

• 31 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Аз пробвах няколко глътки газирана вода за гадене имаше ефект. Кола се страхувам да пия, колкото и да я обичам...
Пиете ли фрапета? В това топло време вече така ми се пият... кафето го спрях от страх щом видях двете чертички, но вече мн ми липсва...

Относно бебешки неща, аз гледам вече. Това ми действа мн положително! С дъщеря ми примерно си взех количката още, като разбрах пола. От нея нищо не ми е останало, всичко раздадох... щеше да са ми от ползва сега, но.... 5 години по-късно пак съм си влюбена в същата количка и ако я бях запазила щях да си я ползвам - Stokke. Мн ги харесвам на външен вид.
Аааа забравих имам видео бебефон и уред за приготвяне на пюрета - още ги пазя. Май само тези две неща имам. 😊
Само да ми потвърдят, че всичко е наред с бебчо и пола пак ще започна да си купувам. Обожаваааам това време ❤❤❤

# 286
  • София
Аз си държа една малка кола в хладилника от два месеца сигурно вече и като ми стане лошо или ми падне кръвното пия няколко глътки. Веднага действа.. това ми го препоръча личната ни лекарка, която е и педиатърка и така дава и на малки деца, когато им е лошо. Каза разгазирана обаче да пия.

# 287
Аз имам някакъв списък, но е за лятно бебе. В сайта на angelbaby има списъци за бодита и бройки които са необходими. Аз и сега да седна ще спретна един, още ми е прясно, прясно. Ще напиша нещо примерно довечера.

Боядисах се миналия месец с garnier безамонячна. Колкото ей така, за пиниз.

# 288
И аз съм с гарниер,зелената серия. Мисля че е с амоняк. От безамонячните много бързо ми пада боята и бялата коса на второто измиване е на показ 🙄

# 289
Пазя всички дрехи на дъщеря ми, дървена кошара, преносима кошара, една лятна количка,  видео бебефон, 2бр стерилизатори, нагреватели за пюрета.
И нейната количка беше Стокке, но я продадох след годинката. Сега отново към марката съм се насочила, но може би към друг модел. Всичко друго като проходилки, шезлонги, столчета за кола също са продадени. Ще се купуват отново.

# 290
  • Варна
Пазя всички дрехи на дъщеря ми, дървена кошара, преносима кошара, една лятна количка,  видео бебефон, 2бр стерилизатори, нагреватели за пюрета.
И нейната количка беше Стокке, но я продадох след годинката. Сега отново към марката съм се насочила, но може би към друг модел. Всичко друго като проходилки, шезлонги, столчета за кола също са продадени. Ще се купуват отново.

То май всеки, които е бил с Xplory сега иска друг модел:)) Аз на Trailz съм се спряла. Живот и здраве! Simple Smile

# 291
И аз съм си харесала количка вече. Даже се чудя кога да я купувам хаха.
Момичета,тази нощ сънувах,че раждам бебе момченце и беше много красиво бебе.
Някоя имала ли е такъв сън хаха?

# 292
  • Варна
На мен новите модели на Стоки ми харесват за разлика от този стария, който доста години вече си се ползва.Така и не ми допадна легналото положение и най-вече лостът, който остава между крачетата.Но предполагам, че се свиква, аз не съм имала такава, бутала съм на приятелка и определено не е мой тип.Но аз пък с първата количка допуснах грешка пак с легналото положение и след това си купих още една лятна и бях много доволна от нея.Сега съм доста по-ориентирана Grinning Иначе съм се насочила към Мамас най-вече, но ми харесва и един модел на Сайбекс, не се сещам сега как точно се казваше.

Камъче, аз с миналата бременност сънувах едно бебе, че го държа в ръце и то е голо и сме пред нашите асансьори в блока.Беше момче и аз криех атрибута му с ръка.Майка ми като ѝ казах твърдо заяви, че е момче бебето.Обаче аз родих момиче и то изобщо не изглеждаше като бебето от сънят ми, което беше едричко и си личеше, че е момче.А моята госпожица се роди дребна и нежничка.

# 293
Аз по-скоро към Скуут съм се ориентирала. Експлори или Скуут ще бъде.

# 294
Аз имам количка, но не знам дали няма да ми трябва двойна. Харесала съм една, но ще чакам да родя преди да я взема сигурно. Иначе мога да ви кажа, че доста от нещата, които се купуват са ненужни. Аз имам абсолютно всичко, та нищо няма да купувам.

# 295
Yakamoz, в 8г.с. съм. Малка съм още, но се надявам да се развият добре нещата. На теб колко време ти зацапваше след кървенето и имаше ли усещане, че имаш контракции?

# 296
Ние трябва да купим креватче, но за баткото. Шезлонг ще взема, има от кого. Стерилизатор, помпа, контейнери за храна имам. Дрешки също имам... не че няма да се купуват нови. Проходилка, бънджи, слинг също имаме. Бих купила бейбифон, ергораница и още едно гардеробче. Grinning А и бих взела ваничка с тапа на дъното и стойка. Сегашната ми е голяма, но те заболява всичко от клечане, не е удобна за пренасяне и трябва да я изсипвам, вместо просто да я изтича през дупката... тънкости някакви Grinning

# 297
Yakamoz, в 8г.с. съм. Малка съм още, но се надявам да се развият добре нещата. На теб колко време ти зацапваше след кървенето и имаше ли усещане, че имаш контракции?
Това, че си по-малка седмица е по - добре защото ще се абсорбира по-лесно отлепването. Ако си по-напред вече се води отлепване на плацентата и е по-кофти.
Аз нямах зацапване с отлепването, но си имам постоянно болки, защото имам по-чувствителна матка. Всичко ще е наред!

# 298
  • София
Като говорите за колички - може ли мамите минали по този път да дадат насоки за избора. Какво е важно, кое не чак толкова. Ясно е, че не външният вид е най-важен Simple Smile

# 299
  • София
На нас ще ни е първо дете, нямаме и от кого да вземем нищо, приятелките ми не са раждали. Аз не искам да купувам още нищо, че не се чувствам на този етап още. Мами, като говорите за колички, дайте някои насоки на невежите. Сигурно тепърва ще ходя да ги оглеждам, но абсолютно нямам идея каква количка ще ни трябва. Май зимна? 3 в1? Цените варират страшно много, май не бих дала 1500 лв. за количка множко ми се виждат..

Общи условия

Активация на акаунт