Къде в Пловдив??? - 76

• 67 630
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Константин и Елена в стария град, въпреки по-трудният достъп е предпочитана от мен.
Правили сме няколко семейни тържества там.

Първо там отидох
И там ми казаха 200лв

Впрочем да препоръчате къде правят хубави и идейни ритуални погачи ?

# 151
# 152
  • Пловдив
И аз с два въпроса:
1.Колко струва поставянето на зъб на винт?Може и линк към някоя клиника.
2.Гарантиран сервиз за автоклиматик,че вече ми писна.В района на Тракия ми е най-удобно,но за качество бих отишла и на другия край на Пловдив.
Благодаря ви .
А какво е зъб на винт? Едва ли някой разбира какво имате предвид.Въпреки претенциите ми за добри познания в областта аз не разбирам за какво питате.Може би имате предвид имплант? Или може би изграждане на зъб със щифт? Уточнете,за да е адекватна помощта ни.

# 153
И от мен глас за църквата Св. Спас.

# 154
Относно църквите...днес бях и до въпросната на Бунарджика - Св.Мина и там ми забиха 200лв 😲
Единствено "новата" руска църква е на 180лв ама тооо 20лв....
Не знам някак ми е нереално толкова много да струва...
Утре ще питам и в Св.Неделя, колкото и да е трудно преходимо там сега
Благодаря ✌
Нашата венчавка беше в руската църква и от фотографска гледна точка/фотограф съм/ те съветвам ако е в класациите ти,  да я избереш. Има страхотна светлина, има и места за паркиране. Ще си очарована от всичко в нея.

# 155
На коя църква казвате руската?

# 156
На коя църква казвате руската?
зад лидл в смирненски

# 157
В класациите ми е определено и да една от причините е синьото.
Обожавам го това синьо и въпреки, че е правена по руски стил аз някак виждам много гръцко в нея, а това от своя страна ме влече като родно ✌

# 158
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, препоръчайте ми хубава сладкарница за изработка на десерт тип петифури или подобно-дребни сладки за десерт за  коктейл Абитуриентски бал . Нещо интересно и бюджетно, аз по принцип харесвам Долче Мела и Долче Фелини, но предполагам ще е скъпо?
Интересуват ме и плата с хапки?

# 159
  • до най-прекрасния мъж
И аз с два въпроса:
2.Гарантиран сервиз за автоклиматик,че вече ми писна.В района на Тракия ми е най-удобно,но за качество бих отишла и на другия край на Пловдив.
Благодаря ви .
Какво му е на климатика? Ако не духа студено, мога да ти препоръчам едно момче преди Шел на Мария Луиза. Тръгваш от SPS посока Мария Луиза, подминаваш отбивката за Кауфланд и преди Шел вдясно. Има автомивка и автосалон отпред. Влиза се леко навътре вляво. Като питаш на мивката, ще те насочат. Ние от там сме доволни. Всички казваха, че фреона е ОК, момчето доля близо 200 гр и климатика е супер вече.

# 160
  • plovdiv
И аз с два въпроса:
Благодаря ви .
Какво му е на климатика? Ако не духа студено, мога да ти препоръчам едно момче преди Шел на Мария Луиза. Тръгваш от SPS посока Мария Луиза, подминаваш отбивката за Кауфланд и преди Шел вдясно. Има автомивка и автосалон отпред. Влиза се леко навътре вляво. Като питаш на мивката, ще те насочат. Ние от там сме доволни. Всички казваха, че фреона е ОК, момчето доля близо 200 гр и климатика е супер вече.
Да ,не духа студено,на прима виста казаха,че налягането било 5 бара,а трябвало да бъде 15 бара.
Цитат
А какво е зъб на винт? Едва ли някой разбира какво имате предвид.Въпреки претенциите ми за добри познания в областта аз не разбирам за какво питате.Може би имате предвид имплант? Или може би изграждане на зъб със щифт? Уточнете,за да е адекватна помощта ни.
Да,имплант имах напредвид.Просто в момента не се сетих за термина и затова го описах така.

# 161
  • до най-прекрасния мъж
Нашият климатик го оправиха там. Явно също ниско налягане, защото като работи на място, духа хладно, като е в движение, духа марно. Оказа се недостиг на фреон, а преди това ходихме другаде и уж всичко беше ОК. Друг вариант е запушена тръбичка/запушен радиатор на климатика.

# 162
Момичета, не е много по темата, но колко горе-долу струват в Джъмбо малките куфарчета на колелца?( като за кабинков багаж в самолет)

# 163
Нямам отговор,но се е коментирало,че размерите на кабинковия багаж зависят от авиокомпанията.Прегледай ги,да не се окажеш с ненужна покупка.

# 164
Да, това за размерите го зная. Нали има 2 размера, едните са една идея по- големи. За тях питам

Общи условия

Активация на акаунт