Къде в Пловдив??? - 76

• 67 643
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
То изискванията на някои авиокомпании са такива, че и ученическа раница е по-голяма от максимално допустимия размер на безплатния багаж.

Момичета, кажете ми работеща селскостопанска аптека в събота. До църквата Св. Иван Рилски не работи в събота.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 08:09 от Анонимен

# 166
  • Пловдив
Не си купувай куфар за ръчен багаж. Мека чанта по-лесно ще натъпчеш в клетката, ако се заядат, отколкото куфар.

# 167
Момичета, кажете ми работеща селскостопанска аптека в събота. До църквата Св. Иван Рилски не работи в събота.
Не съм сигурна дали работи в събота, но има телефон и може да проверите - бул. Марица 25, агро аптека Djambo.

# 168
Намерих, на пазарчето в Гагарин работеше агроаптеката.

# 169
Куфарът не ми трябва за самолет. Трябва ми такъв размер за пътуване, че по- лесно се носи. В моя град има такива куфари, но ми се струват скъпи и затова търся нещо по- евтино

# 170
  • Пловдив
Съвсем скоро ми се наложи да купувам такъв куфар и обикалях. Почти навсякъде най-ниския клас са по 40-50-60 лв.(Джъмбо,китайските магазини,Кауфланд,Метро и тем подобни).Естил - 100тина лева,Самсонайт - даже не съм ги и гледала...Аз лично купих от Кауфланд(55/35/20),тъкмо бяха пуснали в брошурата - 40лв. Никак не е лош. В момента мисля,че в Метро има оферта 2 за 1,но понеже вече купих не съм обърнала внимание. Новите размери за ръчен багаж на Уизеър и Райънеър са - 55/40/20. Ръчният багаж вече не се качва на борда,освен ако не си платиш приорити, а заедно с другия багаж.За мен лично - много удобно.

# 171
  • Пловдив
За цената на имплант- много зависи на какъв зъб се слага, каква система се използва, не може да каже просто така цена.

# 172
Момичета, къде мога да намеря този душ гел?

Имам чувството, че е спрян от производство, а ми е любим. Disappointed

# 173
Здравейте, препоръчайте ми хубава сладкарница за изработка на десерт тип петифури или подобно-дребни сладки за десерт за  коктейл Абитуриентски бал . Нещо интересно и бюджетно, аз по принцип харесвам Долче Мела и Долче Фелини, но предполагам ще е скъпо?
Интересуват ме и плата с хапки?
Може да видиш в Колекция. На вид са ок, но откъм вкус не знам.

# 174
  • до най-прекрасния мъж
На Колекция сме взимали цяла торта. Беше много добре на вкус и много прясна.

# 175
  • Пловдив
На Колекция са им хубави нещата, но не са в бюджетния клас.
За дребни сладки може да попиташ във всяка една сладкарница

# 176
Oткъде да вземем суши за вкъщи?

# 177
  • София
Търся хотел до 40-50 нощувка, за предпочитане около центъра

# 178
Защо не пробваш през Букинг.

# 179
  • Бургас / UK

Вижте тази къща за гости.Аз скоро разглеждах ,но повечето са 60 и на горе лева,попаднах на тази къща.Не съм я посещавала,но има добри отзиви и цените горе долу са ОК.
Първата,която излиза на страницата(Skerzzo Guesthouse) само си сменете датите и вижте наличността.

https://www.booking.com/hotel/bg/skerzzo-guesthouse.bg.html?aid= … =1&#hotelTmpl

Общи условия

Активация на акаунт