Къде в Пловдив??? - 76

• 67 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Тестуването със сигурност не се поема от касата и ще си го платим, но ми се иска лекарят да е проверен, да не стрелям на случайност и най-вече да намерим решение на проблема, т.к. майка ми се оказа, че след операция на жлъчка разви алергия към много лекарства и на практика не може да се лекува, а има сто болежки.

# 346
  • Пловдив
Ако не намерите лекар по Здравна каса, препоръчвам моята - д-р Стефка Евтимова. Има сайт. Много добър диагностик е и винаги ми уцелва точните лекарства. Преди съм ходила при други,които ме използваха за опитно зайче и всеки месец ми сменяха терапията. Давах безумни пари за лекарства,които след месец се оказват безполезни и трябваше да ги изхвърля наполовина пълни.  В резултат на години неправилно лечение развих астма.

# 347
Здравейте. Можете ли да ми кажете къде мога да намеря магазин за хубави килими /освен Домко и Карпетмакс/?

# 348
  • Plovdiv, Bulgaria
Военна болница,уличката покрай военна болница,води към клиника свети врач. Има магазин,в който предлагат страхотни килими и пътеки и качествени. Мисля че улицата е Петко де Петков. Вкъщи всички килими са от този магазин и съм изключително доволна.

# 349
Здравейте! Наскоро разбрах, че някъде в или около Пловдив се шият чанти Фурла на ишлеме. Ако някой знае коя е фабриката и къде се намира или на лице за контакт, моля за координати. Може и на лично съобщение.

# 350
  • Пловдив
Благодаря много на всички момичета, които се включиха за магазините за бански. Тази седмица ще ги обиколя и ще върна информация за модели и цени.

# 351
  • Пловдив
Здравейте,
може ли да ми кажете къде в Пловдив има магазин за сватбени аксесоари?
Благодаря предварително!

# 352
  • Пловдив
Здравейте,
Благодаря предварително!
Срещу Дома на младоженците на Христо Г. Данов има два магазина,  всички сватбени агенции предлагат сватбени аксесоари, в Капана ателие Фантик  има по-различни неща, разгледайте им сайта да се ориентирате.

# 353
Някой от Пловдив може ли да ми препоръча хубав бутик за дамски дрехи (възраст от 18 до 25), малко по-официални като за поводи. Гащеризони, така модерните панталони тип чарлстон с висока талия, комплекти от бюстие и панталон с висока талия, къси сака и така нататък, но на по нормални цени, а не космически.

# 354
Преди време се обсъждаше кожен лекар за дете. Мисля че хвалеха някаква жена от Кожния но не се сещам за името, някой би ли споделил че искам да заведа детето.

# 355
  • Пловдив
Преди време се обсъждаше кожен лекар за дете. Мисля че хвалеха някаква жена от Кожния но не се сещам за името, някой би ли споделил че искам да заведа детето.
Лукова

# 356
Съвсем скоро бях там и ако идеш здрав можеш да се разболееш...
Толкова покъртително гнусно място отдавна не бях виждала
Ако имаш възможност иди някъде на частно..
Там до колкото знам що годе кадърна е Влашева.
Бях точно при нея обаче и не съм впечатлена, тъй като ми изписа 5 различни мазила и хапчета, от които 3 не бяха подходящи за бременни, предвид, че аз съм! И няколко пъти ми каза, първо да попитам АГ дали е съгласен, а той съответно беше категорично против!

# 357
Здравейте,
Благодаря предварително!
https://www.facebook.com/radekorsvatbenipokani/

# 358
  • Пловдив
Здравейте,
може ли да ми кажете къде продават бамбукови одеала Blush

# 359
Zlare благодаря ти. Ще проверя и там.

Общи условия

Активация на акаунт