Къде в Пловдив??? - 76

• 67 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Къде мога да направя снимка на зъб утре?
На Данаил Николаев, мисля че е номер 1. Кабинетът на д-р Панайотов. Като завиеш от Руски - първата къща, в ляво. Работят и в неделя.
Някъде до Офис 1 ли се намира?
Срещу - зад караваната в двора, има табела.

# 331
  • Пловдив
Откъде тръгват автобусите за Приморско? И има ли директни автобуси изобщо?

# 332
  • Plovdiv, Bulgaria
Гранофурин къде да търся? Или заместител - имаше нещо във ветеринарните аптеки. Продава ли се още? И къде има вет. аптека в Кършака? Благодаря!
Само във ветеринарни аптеки. За афти за децата е супер. Имам си вкъщи. Но вече е с друго име Гранулин. Гагарин ако ти е близко точно до пазара в една от уличките има аптека. Докторът е много готин и винаги ми дава. Защото не го дават лесно.

# 333
Някой знае ли магазин, където да продават сандали на KARYOKA, или други ортопедични на по-нормални цени?

Много учудващо за мен, но почти във всеки магазин на ул. Иван Вазов има модели на Кариока. Преди една седмица правих обиколка, за да разгледам какво се предлага и попаднах на много тъкмо заредени сандали на Кариока. Даже една от продавачките ми каза, че очакват зареждане на още модели от марката. Миналите години тази марка въобще не се предлагаше по магазините, но гледам, че най-накрая са се усетили какво трябва да зареждат. Аз самата имам сандали на Кариока, много са удобни и здрави, обмислям пак да си взема едни, сега дебна да заредят и другите модели...

# 334
  • Пловдив
Откъде тръгват автобусите за Приморско? И има ли директни автобуси изобщо?

Провери на автогара юг - автобус за Ахтопол.

http://www.planinite.info/Transport_do_planinite/Avtobusno_razpi … Yug/PICT00091.jpg

# 335
  • Точно където трябва
Къде има голям избор на прилични бански изобщо и в частност- на Феба?

# 336
Къде в Пловдив има голям избор на первази за под,освен големите строителни магазини Бриголаж,Практикер,Алати и Баумакс.Сещам се за Паркетен свят,но има ли и другаде където мога да видя.Не ми трябва за ламинат ,а за гранитогрес(не харесвам цоклъл,търся друго решение - подходящ широк перваз)

# 337
Къде има голям избор на прилични бански изобщо и в частност- на Феба?
В магазините на ZA-ZA.

# 338
За снимките на Данаил Николаев, обадете се и проверете. Преди 2 или 3 седмици не работеше. Уж някакъв ремонт ще му правят. Ходих на Карловска, но не знам дали в неделя работят.

Някой беше питал за малини. Има в Лидъл и на четвъртък пазара до Съединение. 200гр. 4лв (на пазара)

# 339
Къде в Пловдив има голям избор на первази за под,освен големите строителни магазини Бриголаж,Практикер,Алати и Баумакс.Сещам се за Паркетен свят,но има ли и другаде където мога да видя.Не ми трябва за ламинат ,а за гранитогрес(не харесвам цоклъл,търся друго решение - подходящ широк перваз)

Домко

# 340
  • Пловдив
Работи зъбния рентген на Д.Никоалев. Днес бях.

За первази - Лия дизайн или Артистико.

# 341

Ако не държиш да са дървени,предлагат первази и на Брезовско шосе, срещу Лукойл в един магазин за врати Simple Smile

# 342
Аграрната аптека на събота пазара, ако се визира тази до магазина за пердета от дясно и бившите закуски от ляво, то тя не работи отдавна. Стои си само старата, мръсна табела за заблуда...

# 343
Бихте ли препоръчали добър алерголог, който работи с направления и в коя болница? Става дума за тестуване на възрастен.

# 344
  • Пловдив
Не съм сигурна тестуването,дали се поема от здравната каса. Аз съм с много алергии, моята алерголожка преди работеше с касата и винаги съм си плащала тестуването. Само прегледът ми е бил по каса.
В болница са ми правили също,но тогава беше за операция, аз поисках да ме тестуват за всички упойки и не платих и лев.

Общи условия

Активация на акаунт