Къде в Пловдив??? - 76

• 67 724
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Има ли някъде в района на Събота пазара или бул. Александър Стамболийски агроаптека?
Точно на Събота пазар има агроаптека - на уличката, която води до р-т Рандеву.
Тази не я ли закриха?

Не, там си е, преди 2 дни я гледах. Има си табела де, не съм влизала.

# 316
Има ли някъде в района на Събота пазара или бул. Александър Стамболийски агроаптека?
Точно на Събота пазар има агроаптека - на уличката, която води до р-т Рандеву.
Тази не я ли закриха?

Не, там си е, преди 2 дни я гледах. Има си табела де, не съм влизала.

Супер, благодаря много. Скоро не съм ходила и още утре ще я посетя.

# 317
  • Пловдив
Още едно въпросче имам аз Worried Трябва спешно да си купя бански с чашка около D. Знаете ли Къде са заредили вече и по принцип къде има по-голям избор от бански, които не са китайски. Локацията няма значение в случая.
В едно магазинче на ъгъла на ул. "Райко Даскалов" и ул. "Хан Кубрат". Пада се срещу аптека Sopharmacy, преди да се качиш към пешеходния мост. Дано си ме разбрала за адреса. Там продават бельо и бански, водят ги италиански. Имат големи чашки, но и цените не са никак евтини. Миналата година си търсих чашка Е, там беше 70 лв.

Уф, това само цената на горнището ли беше? Ще мина със сигурност, но поне да се подготвя психически.

# 318
  • Пловдив
Още едно въпросче имам аз Worried Трябва спешно да си купя бански с чашка около D. Знаете ли Къде са заредили вече и по принцип къде има по-голям избор от бански, които не са китайски. Локацията няма значение в случая.
В едно магазинче на ъгъла на ул. "Райко Даскалов" и ул. "Хан Кубрат". Пада се срещу аптека Sopharmacy, преди да се качиш към пешеходния мост. Дано си ме разбрала за адреса. Там продават бельо и бански, водят ги италиански. Имат големи чашки, но и цените не са никак евтини. Миналата година си търсих чашка Е, там беше 70 лв.

Уф, това само цената на горнището ли беше? Ще мина със сигурност, но поне да се подготвя психически.
Целият бански.

# 319
Да ми препоръчате изпробван лазерен център за премахване на малка брадавица.

# 320
Магазини za-za
Имат магазини срещу х-л Санкт Петербург,и на джумаята

# 321
Аз много  харесвам за бански, а и бельо марката  anabel-arto.bg. Много  хубави  оферти имат в едно малко  магазинче на ул. Гладстон  срещу  бившата техническа книжарница като тръгнете в посока  бул.Руски. До него има фризьорски салон и евроспорт.
Имат големи  номера чашки, а качеството е много  добро.

# 322
Миналата година направих фаталната грешка да оставя купуването на бански за последния момент, т.е. за началото на август. Беше фатална грешка. Сега съм решила още този месец да си купя. Чашка DD намерих в едно магазинче в Халите, но преди това бях обиколила половината град. Но банския си беше компромис, никак не ми допада, затова сега искам да си взема нов.

# 323
  • до най-прекрасния мъж
Декатлон предлагат разновидности бански. Аз също съм чашка D и миналата година взех изчистен черен половинки от там. Като качество е добре, но не са евтини.

# 324
Аз пък обратното - търся с чашка А Grinning

# 325
  • Пловдив
Къде мога да направя снимка на зъб утре?

# 326
На Данаил Николаев, мисля че е номер 1. Кабинетът на д-р Панайотов. Като завиеш от Руски - първата къща, в ляво. Работят и в неделя.

# 327
  • Пловдив
На Данаил Николаев, мисля че е номер 1. Кабинетът на д-р Панайотов. Като завиеш от Руски - първата къща, в ляво. Работят и в неделя.
Някъде до Офис 1 ли се намира?

# 328
На отсрещния тротоар. Има някакво кафене, влиза се в двора на къщата зад кафето. Има означения. В самостоятелен павилион, в двора на къщата.

# 329
  • Пловдив
На отсрещния тротоар. Има някакво кафене, влиза се в двора на къщата зад кафето. Има означения. В самостоятелен павилион, в двора на къщата.
Тони, благодаря Heart

Общи условия

Активация на акаунт