Къде в Пловдив??? - 76

• 67 613
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
някой знае ли някой цветарски магазин където да ми направят сватбен букет на достъпна цена?Благодаря Simple Smile))
На кръстовището на Никола Вапцаров с Димитър Талев има магазин с име "Цветарника". Букети прави спрямо цената, която ти зададеш и предлага удачни варианти за сезонни цветя. Около 30лв примерно можеш да имаш разкошен сватбен букет. Не знам това дали те устройва, според мен е ок, затова го споделям.

# 451
  • Пловдив
Извинявам се за спама, та затова в скрит текст.

Скрит текст:
Ще съм благодарна после да споделите кой Ви сложи вратите и доволни ли сте от монтажа. А колкото до цената- според вида , ако вратата е с готова каса, може и по 30 лв. да се монтират, но ако всичко се реже на място, може да стигне и 60 лв. Едни познати също правят ремонт и ще им трябва скоро читав човек.

# 452
Да питам къде мога да намеря чанта за фотоапарат? Бях минавала покрай специализиран магазин за разни фотографски неща, но не си спомням къде беше.

# 453
  • Пловдив
Да питам къде мога да намеря чанта за фотоапарат? Бях минавала покрай специализиран магазин за разни фотографски неща, но не си спомням къде беше.

Фотопавилион.

ул. Авксентий Велешки №8 (до Дом на културата "Борис Христов")
https://www.photopavilion.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

# 454
  • Пловдив
В магазин Деком на "Мария Луиза" също има чанти за фотоапарати.

# 455
  • Пловдив
Ако не държиш на чисто нова,може да погледнеш и базара във фото-форум. Доста често изпадат страхотни изгодни неща.

# 456
  • Пловдив
Благодаря ви,страхотни сте!

# 457
  • Пловдив
Момичета,търся шоколадова фигурка във формата на кола? За сега само в Чочко съм питала,няма...Идеи къде?

От дясно на Военна болница, на пешеходния светофар. Заставате с лице към болницата и отдясно се пада.

# 458
Момичета, благодаря ви за отговорите относно чанта за фотоапарата.

# 459
  • Пловдив
Благодаря много на всички включили се с отговорите за букета!
Хубав ден! Simple Smile)))))))))

# 460
А какви по-точно обувки се предлагат във Войводиново?

# 461
  • Точно където трябва
А какви по-точно обувки се предлагат във Войводиново?
Всякакви, аз ходих, но не можах да си взема. Умалени са за мен и много тесни. Не ми е широк крака, но тези които харесах бяха много тесни. Тези, които ми ставаха, не ми харесаха пък...Иначе работят всеки ден. И в неделя.

# 462
Мисълта ми е български, които се правят за износ или..,пълна номерация ли има? Такива неща Simple Smile

# 463
На Попито обувките не са български. Имат малки номера дамско, но са само до 40, рядко 41 и са умалени.
Дъщеря ми носи 39, взехме ѝ 41 зимни боти. Не пропусаха, естествена кожа. Аз обаче не мога да се класирам, защото нося 42-43.

# 464
  • Точно където трябва
Аз оставам с усещането, че се шият някъде в БГ, но може и да греша. Иначе собственика е грък и се рекламират като гръцки. Както е казано по-горе се предлагат до 40, но на мен са ми малки. Има дамско и мъжко, няма детски. И са сравнително евтини.

Общи условия

Активация на акаунт