Къде в Пловдив??? - 76

• 67 620
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Моля ви, препоръчайте добър ендокринолог в Пловдив.

# 436
  • до най-прекрасния мъж
Димитър Георгиев - приема в ДКЦ 2 и Медлайн.

# 437
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля ви, препоръчайте добър ендокринолог в Пловдив.
Нончев може и бащата и сина. С две ръце .

# 438
  • Точно където трябва
Някой има ли актуална информация, магазина за обувки във Войводиново работи ли в неделя?

# 439
Търся майстор за монтиране на врати.Много са, решихме да ги купим от магазин, обаче в момента ММ няма възможност да се занимава с монтажа.
Говорихме с хората, които направиха и монтираха входната врата,  но те монтирали само врати изработени от тях, разбираме ги, но трябва да намерим някой да постави останалите.

# 440
0895656707-Петър се казва момчето,слагаха вратите на баща ми,доволни са Simple Smile Доколкото помня зависи от бройката,но беше около 40лв на врата.

# 441
DreamingGirl, много благодаря!

# 442
  • Пловдив
Здравейте,
някой знае ли някой цветарски магазин където да ми направят сватбен букет на достъпна цена?Благодаря Simple Smile))

# 443
  • Пловдив
Ох, те сватбените букети вече са безумни цени.
Много красиви букети правят букети Криста. Имат ФБ страница. Намират се на ул.Победа в Кършиака, съвсем близо до моста на Герджика.  Правихме скоро, не сватбен, но за сватба, три стръкчета (не знам как се казват цветята) опаковани по-интересно - 12лв.

# 444
  • Пловдив
Здравейте,
някой знае ли някой цветарски магазин където да ми направят сватбен букет на достъпна цена?Благодаря Simple Smile))
Горещо препоръчвам ателието срещу църквата Св. Петка. Магазина е с лице към булеварда до туристическа агенция Солвекс.

# 445
  • Пловдив
Това е букетът , който Мария направи за сестра ми преди година.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 14:16 от miraluba

# 446
  • Пловдив
Ето и от това момиче са доволни мои познати:

M-flo -  Milena flowers design

Виждам, че във фейсбук има страница.

# 447
  • Пловдив
Момичета,търся шоколадова фигурка във формата на кола? За сега само в Чочко съм питала,няма...Идеи къде?

# 448
Момичета,търся шоколадова фигурка във формата на кола? За сега само в Чочко съм питала,няма...Идеи къде?
http://www.irida-chocolate.com/

Питайте Simple Smile Правят и по поръчка..

# 449
Попимони
В Кауфланд в Тракия мисля имаха и щанд с готови подобни

Общи условия

Активация на акаунт