Къде в Пловдив??? - 76

• 66 697
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Случаен фризьор за случаен клиент, който ще види за пръв път може и да се съгласи да отвори рано, но дали резултатът ще е очаквания. Аз не позволявам друг фризьор, освен моя, да ми пипне косата, особено за подстригване или прическа. Пресметни си рисковете. Blush

# 61
Благодаря момичета.Една приятелка се обади на нейната фризьорка и успя да ми запише час за 8 сутринта. Simple Smile

# 62
Момичета от къде мога да си купя фитили за свещ? Някой има ли идея за магазин в града?

# 63
  • Пловдив
Здравейте, да ми препоръчате къде е най-добре да отида за консултация за проблем с нокътя на крака
Зависи какъв  е проблема.Ако е за лекар,препоръчвам Др Дякова,видях,че приема в Медлайн.

Ами май е нещо от сорта на гъбичките, но съм ходила при доктор и те веднага да го вадят, а според мен не е добър вариант, защото лятото го счупих без да искам и от тогава въолще не е пораснал

# 64
  • Пловдив
Момичета от къде мога да си купя фитили за свещ? Някой има ли идея за магазин в града?
Аз си правя сама от дебел пресукан памучен конец или канап.  Peace

# 65
  • Бургас / UK
Здравейте момичета  Hug
Да ви попитам за платен(охраняван) паркинг около ЖП гарата в Пловдив,да си оставя колата за няколко дена,има ли такъв?

# 66
Здравейте момичета  Hug
Да ви попитам за платен(охраняван) паркинг около ЖП гарата в Пловдив,да си оставя колата за няколко дена,има ли такъв?
До автобусната спирка на градския транспорт срещу гарата има паркинг. С бариера, охраняем, но не знам цени.

# 67
  • Бургас / UK
Здравейте момичета  Hug
До автобусната спирка на градския транспорт срещу гарата има паркинг. С бариера, охраняем, но не знам цени.

Благодаря  bouquet

# 68
  • Пловдив
Момичета,
Карта за намаление за БДЖ, за дете къде се издава? Заплаща ли се?

# 69
  • Пловдив
Някой знае ли от къде бих могла да си купя дамски жълт чорапогащник? За центъра се интересувам по-точно. Благодаря предварително.

# 70
  • Някъде там
Момичета,
Карта за намаление за БДЖ, за дете къде се издава? Заплаща ли се?

Аз вадя на гише в БДЖ, струва ми един лев, снимка и уверение от училището. Правят я веднага и важи от 1-и октомври до 30-и септември на следващата година. , но детето ми е на 16 години и пътува с 50% намаление. Ако е по-малко дете може и да има нещо различно, не съм сигурна. Мисля, че ако звъннеш на информация на гарата ще ти кажат.

# 71
Здравейте,
Искам да си купя вакуумни торби от тези за дрехите.. дали знаете от къде мога да намеря?
Благодаря!

# 72
  • Пловдив
Някой знае ли от къде бих могла да си купя дамски жълт чорапогащник? За центъра се интересувам по-точно. Благодаря предварително.

В м-н Заза има всякакви цветове. На римския стадион по редичката с магазини се намира. Също и зад халите на един ъгъл има едно магазинче за бельо и от там съм купувала.

Цитат на: Кики_кики
link=topic=1031679.msg36645834#msg36645834 date=1524859893
Здравейте,
Искам да си купя вакуумни торби от тези за дрехите.. дали знаете от къде мога да намеря?
Благодаря!
Има в Кауфланд,в Джъмбо,даже и по левчетата мисля,че има.

# 73
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали козметичка за кола маска, по възможност да не е в Тракия или Кючука, че ми е доста далеч, но не го изключвам като вариянт. Благодаря предварително Simple Smile

# 74
  • Пловдив
Здравейте!Благодаря на всички, които се включиха с предложения за детски кардиолог.В крайна сметка ходихме при д-р Гутман и при д-р Чочкова.

Общи условия

Активация на акаунт