Къде в Пловдив??? - 76

• 66 686
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Относно градските автобуси да се включа и аз... до миналата седмица 18 беше с променен маршрут и не ходи на Централна гара.. минава през Тримонциум... мисля, че все още е така. Само в Посока към Тракия мисля, че си се движи по стария маршрут. Simple Smile

За 113 подкрепям, че след удължаването на маршрута му, вече спира и на Централна гара, и на колелото след това.. Simple Smile

# 31
  • Пловдив
Здравейте,

Къде има магазини за поставки за вино в комплект с чаши?

Нещо подобно:

# 32
  • Майнатаун
Здравейте,

Скрит текст:
Нещо подобно:

[/spoiler]

В магазини DIMS92, има подобни. Магазините им са в моловете.  Също в едно малко магазинче до кафето Амадеус. Там е фирмен магазин на бутикови вина Spiritus Sanctus.

# 33
  • Пловдив
Благодаря!

Здравейте,

Скрит текст:
Нещо подобно:

[/spoiler]

В магазини DIMS92, има подобни. Магазините им са в моловете.  Също в едно малко магазинче до кафето Амадеус. Там е фирмен магазин на бутикови вина Spiritus Sanctus.

# 34
  • София
Как се стига до Альоша? От центъра

# 35
  • до най-прекрасния мъж
От Централа поща тръгвате в посока Цар Симеоновата градина, минавате в десния й край, градината да остане вляво от вас. Спускате се надолу по улица Гладстон до кръстовището с бул. Руски. Там пресичате булеварда, завивате вдясно покрай Търговската гимназия и вече сте в подножието на хълма. Като ориентир, като пресичате, вляво ще ви остане Мол Марково тепе.

# 36
Здравейте! Ще съм благодарна, ако някоя мама с бебешор ми препоръча магазин или склад, от който може да се купят изгодно еднократни пелени и пюрета. От скоро ми се налага да пазарувам в Пловдив и хич не съм наясно с детските магазини, ама ще трябва бързо да вляза в час.

# 37
Здравейте! Ще съм благодарна, ако някоя мама с бебешор ми препоръча магазин или склад, от който може да се купят изгодно еднократни пелени и пюрета. От скоро ми се налага да пазарувам в Пловдив и хич не съм наясно с детските магазини, ама ще трябва бързо да вляза в час.
Не съм мама с бебешор, ама мога да ти дам информация.
Давам линк от мапса, дано се ориентираш. В общи линии свиваш в пресечката преди Триумфа, ако идваш от към пешеходния мост и вървиш в посока ул. Карловска, пада се на ъгъл. Пюрета, адаптирани млека, каши. Памперсите идват малко скъпи в този магазин, тях съм купувала от търговиите на Брезовско шосе. Има на няколко места.
http://www.bgmaps.com/link/3EAB3E9B7A095E7AECC5A48427BEEC51

# 38
  • Plovdiv, Bulgaria
Да ми препоръчате детски уролог в града?

# 39
  • Пловдив
Момичета препоръчайте ми къде да си занеса кухненските ножове за заточване?

# 40
  • Пловдив
Момичета препоръчайте ми къде да си занеса кухненските ножове за заточване?
https://www.alo.bg/683853

Давам линк, за да се ориентираш по картата.
Работят от 12 до 18. Събота от 10 до 14 някъде.

# 41
tonynette, благодаря! Още утре ще намина.

# 42
  • Пловдив
Доктор Мантаркова от Първо ДКЦ, педиатър със специалност уро-гинетални болести.  Peace

# 43
  • Plovdiv, Bulgaria
Доктор Мантаркова от Първо ДКЦ, педиатър със специалност уро-гинетални болести.  Peace

Благодаря!

# 44
  • Пловдив
Пълномощното ти го търсят само на българската граница. Не е нужно да го превеждаш. Нотариуси има около съда, ако някой се сеща около II РПУ да  каже.

Има ли някакъв стандартен текст,който изискват или може и свободен?

Общи условия

Активация на акаунт