Къде в Пловдив??? - 76

• 67 734
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Има ли някъде в района на Събота пазара или бул. Александър Стамболийски агроаптека?
В самата автогара Юг има агроаптека. Малко ти е извън Кичука, но е близо все пак.
На Даме Груев не знам дали още съществува.
На Даме Груев къде е имало агроаптека, за да проверя все пак? Имаше една в уличката, където беше изместен временно Събота пазара, но я закриха.

# 286
Гранофурин къде да търся? Или заместител - имаше нещо във ветеринарните аптеки. Продава ли се още? И къде има вет. аптека в Кършака? Благодаря!

# 287
  • Пловдив
Момичета, в кой магазин има голямо разнообразие на близалки, бонбони, дъвки, шоколадчета и т.н. за деца? Сещам се само за Лекси, но има ли специализиран магазин само за такива неща?

# 288
Момичета, в кой магазин има голямо разнообразие на близалки, бонбони, дъвки, шоколадчета и т.н. за деца? Сещам се само за Лекси, но има ли специализиран магазин само за такива неща?

На пешеходния мост има бонбонен магазин.

# 289
  • Пловдив

Този ми е удобен, но дали продава само бонбони или има и други неща?

# 290

Този ми е удобен, но дали продава само бонбони или има и други неща?

Има и ядки.

# 291
  • Бг

Магазин за бонбони има и на Събота пазара, също така разнообразие на бонбони има и в един магазин в Кичука, в близост до Районното.

# 292
  • Пловдив
В този на Пешеходния мост има ядки, бонбони, близалки и всякакви подобни лакомства.

# 293
  • Пловдив
Благодаря ви много за предложенията, ще проверя първо в този на пешеходния мост, че до Кичука хич не ми се ходи.

# 294
Ветеринарна аптека в Кършака има непосредствено до аптека Марешки, в уличките зад църквата Св. Иван Рилски.

# 295
Трябва ми добре зареден магазин за домашни любимци или поне информация къде да търсим.И по точно- хамелеон. И терариум и храна за него. Ще съм благодарна, ако ме насочите нанякъде!

# 296
На Шести септември между || - ро ДКЦ и у-ще Петър Берон има голям зоомагазин с различни видове дом. любимци. Но дали има хамелеон - не знам.

# 297
Има ли някъде в района на Събота пазара или бул. Александър Стамболийски агроаптека?
Точно на Събота пазар има агроаптека - на уличката, която води до р-т Рандеву.

# 298
Някой има ли отзиви за Monic SPA Club в Pulse Fitness & SPA?

# 299
Благодаря ви много за предложенията, ще проверя първо в този на пешеходния мост, че до Кичука хич не ми се ходи.
До Тилия на центъра има магазин за бонбони

Общи условия

Активация на акаунт