Къде в Пловдив??? - 76

• 67 677
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Някои знае ли откъде мога да купя пресни манатарки в Пловдив?

# 391
Манатарки съм купувала от Кауфланд, но честно казано само 2 пъти съм ги улучвала, даже не си спомням по кое време на годината беше. Иначе замразени (цели или нарязани), супер качествени има в магазините за сирене и млечни продукти ( не се сещам как се казват), които са на пазара до гребната и зад малката бензиностанция до Четвъртък пазара.

duhi_puhi, много ти благодаря! Flowers Hibiscus

# 392
Здравейте, детски сандали Ipanema освен в Мола къде другаде мога да намеря?

# 393
Здравейте, детски сандали Ipanema освен в Мола къде другаде мога да намеря?
На Главната - срещу Детмаг. Може и малко по-надолу да беше магазинът.

# 394
Здрвейте!
Трябва да направя консултация с невролог. Изтръпват ми ръцете.
Моля, препоръчайте ми някой добър лекар!

# 395
Д-р Иван Гроздев, работише в Каспела, има и частен кабинет. Страхотен човек и специалист!

# 396
Благодаря!

# 397
Здравейте! Препоръчайте ми добра пицария, по възможност в Тракия, но може и на друго място?

# 398
В Тракия "Аморе" е добра,намира се до Гербера.Иначе има една на кръстовището но ул.Богомил и ул.Родопи,точно до СОУ Паисий Хилендарски.Забравих и името,но пиците са им страшни Simple Smile

# 399
В Тракия "Аморе" е добра,намира се до Гербера.Иначе има една на кръстовището но ул.Богомил и ул.Родопи,точно до СОУ Паисий Хилендарски.Забравих и името,но пиците са им страшни Simple Smile
Благодаря!

# 400
[video][/video]
Здравейте! Препоръчайте ми добра пицария, по възможност в Тракия, но може и на друго място?

Може да опитате пиците и на Доминос(в посока Акваленд)

# 401
Дайте ми идеи за магазини за момичешки сандали. Търся номер 33-34. Трябват ми и джапанки, но да са тип чехли, а не такива през пръстите.
Ударих на камък в Мечо Пух и Слънце в Кючука, както и на Илиенци. От години не съм търсила детско по Иван Вазов. Даже не помня къде бяха магазините.

# 402
  • Пловдив
Аз купих на моята дъщеря от Матстар в базар Илиянци на Брезовска. Много хубави сандали и джапанки също имаше голям избор, но ние взехме такива, които са през пръстите.
Моя приятелка пък е купила сандали от търговския център, който е срещу Хепи на Главната. Преди беше някакъв център с маркови стоки, но сега е за обувки. Кожени сандали е взела - около 50лв каза, че струват.
Нашите от Мат стар не са кожени - 20лв. Номерът ни обаче е 36. Не видях, дали има по-малки.

# 403
Дайте ми идеи за магазини за момичешки сандали. Търся номер 33-34. Трябват ми и джапанки, но да са тип чехли, а не такива през пръстите.
Ударих на камък в Мечо Пух и Слънце в Кючука, както и на Илиенци. От години не съм търсила детско по Иван Вазов. Даже не помня къде бяха магазините.
http://m2.hm.com/m/bg_bg/deca/pazaruvane-po-vid-produkt/momichet … &page-size=16

# 404
  • София
Не знам само на мен ли ми идват твърде прехвалени Доминос.

Общи условия

Активация на акаунт