Къде в Пловдив??? - 76

• 67 673
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Не знам само на мен ли ми идват твърде прехвалени Доминос.
На мен са ми нормални, не са ми уау никак,
 2 пъти сме яли, май не мисля скоро да потретвам Simple Smile

# 406
Аз пък бях много впечатлена от Доминос, като се има предвид, че пици не поглеждам и не ме изкушават изобщо.

# 407
  • до най-прекрасния мъж
Едно време Верди бяха добри, но ги развалиха много и поне от няколко години пици при тях не сме яли.
То си е и до вкус. Едно време една колежка се захласваше по супите в стола, които бяха обилно застроени с брашно, а аз хич не ги харесвах Simple Smile.
Така че, опитайте и преценете.

# 408
На Доминос пиците, които ме грабнаха, бяха пиле барбекю и бургер пица. Заради тях си заслужава посещението. Другаде не съм яла подобни, сигурно има де.

# 409
  • София
А "Верди" има ли ги още и къде се намират?

# 410
И според мен Домино са прекалено преехвалени...освен горе споменатите видове пица,които за първи път опитах там,друго нищо особено няма.И са ми точно "американски тип" пица,нищо общо примерно с италианската кухня ,която ми харесва повече Simple Smile

# 411
  • Пловдив
На "Отец Паисий" , на ъгъла има Pizza Lab. Избираш си пицата. Тънички са. Има и с пълнозърнесто брашно. На нас ни харесват. Но сме взимали от място. Не знам имат ли доставка.

# 412
А "Верди" има ли ги още и къде се намират?

ТУК можеш да видиш всичките им ресторанти в града. Ние ходим, но много рядко в този - срещу Новотела. Но само защото ни е в квартала.

# 413
  • София
Благодаря, много ги харесвах преди, но не съм била от години.

# 414
Честно казано Верди не е това, което беше.
Пробвай, но може да се разочароваш.

# 415
  • София
Аз живея в София вече, но като се прибираме към Пловдив някой път може да ги пробвам Simple Smile

# 416
Като им гледам сайта на Раковска имат ресторант в София. По снимките в сайта изглежда супер вътре.

# 417
Честно казано Верди не е това, което беше.
Пробвай, но може да се разочароваш.
Съгласна съм. Верди от моето детство бяха различни. За последно ги посетих миналата година, ресторанта на центъра, ами нищо общо с преди.

# 418
Пиците им бяха вкусни. Сега ядем подобни единствено в едно малко ресторантче в Китен, като ходим лятото. Същия вкус и току-що извадени от пещта.

# 419
Ще помоля ако някой знае за апартамент,който се дава под наем двустаен или тристаен ,Кършияка или Гагарин,до 400лв да ми пише на ЛС. (може и необзаведен) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт