Звездни компромати- 360

• 101 803
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
От различни родители ли са?
Нямат никаква прилика помежду си...

# 151
От различни родители ли са?
Нямат никаква прилика помежду си...

hahaha hahaha hahaha

Ти сериозно ли?! Синовете ми нямат никаква прилика помежду си, даже единият е рус, със зелени очи, другият с тъмна коса и тъмни очи. От едни и същи баща са.  hahaha hahaha hahaha

# 152
Май това е цялата фамилия  - родителите, трима сина и една дъщеря, и внуци.

Pippa Middleton will become part of a big family when she marries James Matthews, far right. In the top row are: Rosa Mackie, Tristan Mackie, Lily Mackie; and in the bottom row, from left to right, are: Adam Mackie, Nina Mackie, David Matthews, Jane Matthews, Spencer Matthews, Yasmina Mackie, James Matthews

# 153
Дженифър Лопес се е набутала в отвратителни дрехи.

# 154
  • Rock & Roll feeling ...
 Колкото и да я харесвам в лице и излъчване, тоя гъз нЕма как да го преглътна! Баси дирника,баси модата.

Детето на Пипа да гледа да не нацели на майка му фигурата и на бащата лицето. Другото е по-приемливо.

# 155
Е при нея май е дар от природата. Пък и не изглежда извънземен като на някои особи. Иначе съм съгласна, че екипчетата са ѝ кошмарни, особено второто.

# 156
Любен Дилов
Скрит текст:

# 157
  • Rock & Roll feeling ...
Язък му за интелекта и чувството за хумор на Дилов.
Е при нея май е дар от природата. Пък и не изглежда извънземен като на някои особи. Иначе съм съгласна, че екипчетата са ѝ кошмарни, особено второто.
Да, структурата й е с широк ханш и голямо дупе,но спред мен го е и подмушвала допълнително.
Иначе добре остарява :
Скрит текст:

# 158
Пипа най-грозния взела, или пък изобщо да не е фотогеничен. Много симпатично семейство иначе.

# 159
Любен Дилдов и кризата на късната средна възраст.

# 160
  • София
Е как да не си приличат тези двамата? Особено в областта на очите много добре се вижда.

Дилов рЕзко ми опротивя от едно време насам. Трамвай ли го е блъснал, тир ли? Снимки с травестити с големи цици и общо IQ в помещението -100.

# 161
Много ясно, че хамелеона Плачков ще заприлича на Попова, та нали това му е играта. Той е от типа паразитиращи "мъже" без качества, които използват по-силните жени за трамплин или просто за собственото си удобно паразитиране. Имал е авантюри и с много по-възрастни незадоволени дамички. Волни ездачи им се казва на такива.

# 162
Джей Ло не знам дали добре остарява, но пластичния й хирург добре и фино пипа.

# 163
На мен пък ми харесва на Пипа мъжа й. Не е красив, но е симпатичен.

# 164
На мен пък ми харесва на Пипа мъжа й. Не е красив, но е симпатичен.

И на мен ми харесва. Изглежда добряк.

Общи условия

Активация на акаунт