Звездни компромати- 360

• 101 812
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Анди Макдауъл изглежда много добре, но баба Бети слага всички в джоба си. На 92 г. тази жена изглежда страхотно.

Ако е тя и ако е на тази
възраст реално... Stuck Out Tongue Winking Eye

Мдаа, права си  Mr. Green

# 136
Анди Макдауъл изглежда много добре, но баба Бети слага всички в джоба си. На 92 г. тази жена изглежда страхотно.

Ако е тя и ако е на тази
възраст реално... Stuck Out Tongue Winking Eye
Че, тя си е!
Да не се и изтормозила като мойта баба!

# 137
  • Rock & Roll feeling ...
Пипа очаква първото си дете .

Джей Ло
Скрит текст:

# 138
  • Sofia
Харесвам Джей Ло  Heart Eyes.Малко вулгарно ми идва съблечена на последните снимки,обаче  Thinking.
Пипа ми прилича на Радост Драганова. Старее ми някак.  newsm78

# 139

И ако е постигнато само с Лореал...

# 140
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Айрис, страхотни снимки показваш, но не знам колко пъти трябва да се казва (и в първи пост го има в не една тема), че спойлерът е не само пожелателен, особено при такова количество снимки. Моят телефон например се измъчва с твоите постове.

Мишел Пфайфър от мен, красива и без драстични намеси (или точно заради липсата им)
Скрит текст:

# 141
  • 221B Baker Street
Извинявам се, от телефона нямам опция "спойлер". Взимам си бележка веднага...Blush

# 142
Можеш да пишеш на ръка в мобилната верия кода за спойлер, но предивид, че снимките бяха доста ще е голяма мъка.

# 143
Не е мъка, аз също на ръка пиша, тъй като ползвам само мобилната версия. Simple Smile
Необходимо е да напише преди снимката [  spoiler ] и след последнатa снимкa
[ /spoiler ] , без интервалите в скобите - а не на всяка снимка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
Гледах Веселин Плачков в Търси се. Вече е придобил маниерите, физиономиите и начина на говорене на Марияна Попова.

# 145
Вярно, че може спойлер да се напише само на първата и последната снимка, то иначе ще е досадно и да отварящите снимките.

# 146
Гледах Веселин Плачков в Търси се. Вече е придобил маниерите, физиономиите и начина на говорене на Марияна Попова.

Shocked Точно това си помислих и аз през трите секунди преди да сменя канала. Мариана в мъжка версия..

# 147
  • Viena
Дано бебето на Пипа,не прилича на мъжо й.

# 148

Laughing то пък и на нея да прилича си е жива мъка ...ама да права си  Mr. Green

# 149

Наистина е грозноватичък. Брат му Spencer Matthews е по-хубав

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт