Звездни компромати- 360

• 101 627
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Хайди Клум поддържа перфектната си форма със секс 5 пъти на ден http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/6834162
Ето ги със сегашното й гадже
Скрит текст:

# 631
  • На ръба..
5 пъти на ден, всеки ден Flushed

Мила Кунис със странен избор на дължина на полата
Скрит текст:

Адел
Скрит текст:

Ирина Шейк, аз виждам ясно оформено коремче..
Скрит текст:

Петъчно един мъж не постнах Bowtie а хората секс правят 5 пъти на ден...

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 10:19 от *DiDora*

# 632
5 пъти на ден, всеки ден Flushed

Тц, тц, тц... Whistling И кога ѝ остава време за други работи?  newsm78

# 633
В останалото време рови в шкафа за чисто бельо. Laughing

Много глупава и вулгарна жена.

# 634
  • Once there was a Hushpuppy...
В какво е обвинен Бил Козби?

Дрогирал и изнасилвал жени. Серийно. Отрепка.

Мерси!
Ама много съм изпуснала ooooh!

# 635
  • София
Тц, тц, тц... Whistling И кога ѝ остава време за други работиnewsm78
Като например за няколкото й деца. Мисля си обаче, че се е изхвърлила с броя на секс сеансите, по-скоро е жадна да се говори за нея.

# 636

Мила Кунис със странен избор на дължина на полата
Скрит текст:

Че какво ù е на дължината?!

# 637
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Като ѝ задават все едни и същи малоумни въпроси, като този, как си поддържа формата, това заслужават...И аз щях всякакви глупости да измислям. В крайна сметка, всеки знае как се поддържа форма - диета и спорт...

# 638
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да я ожали човек Grin
Госпожата е толкова жадна за внимание, че нищо чудно и да си плаща да и задават все същите малоумни въпроси. Не е лесно да те пишат по таблоидите все пак и въпросното чудо се случва все на тези, които с нищо друго освен с таблоидното си присъствие не са известни.

# 639
Мила Кунис не беше ли бременна с трето?

# 640
  • София
Блейк Лайвли
Скрит текст:
;

# 641
      Божкеее, скандализирана съм! Хората по пет пъти на ден секс правят, аз от сутринта до сега, съм се скарала с пет човека...
Комшията си заподстригвал поляната от 07:00!! Показах се от прозореца и му се озъбих злокобно, той ми вика
-  Ами заминавам следобед за 3 дни, докато се върна ще стане колкото мен висока?!? -предложих му моите услуги, защото аз не заминавам за никъде...Той ми се изхили, неприятно, че ако съм толкова работлива била, то нямало моята да е от 1 месец и два дни за подстригване.
Прибрах се обратно в прозорчето си, откъдето се бях показала..
Синът ми една седмица болен, или повръща, или ми лази по нервите, заплашвам го с шамари, както е болен така...Арогантното хлапе ми се звери: - Ще извикам die Polizei!!
Сега съм си наумила да почвам да звъня на мъжа ми да му крещя, че Хайди Клум пет пъти на ден секс прави, все някой трябва дя е виновен все пак!! Но, като го знам какъв ми е разбиращ, ще ми каже да звънна на нейния мъж тогава и ще ми затвори...И вобще голям ужас. Не знам...

# 642
Хващай комшията и ще си само на -4!

Още ли не се знае нищо за името на новото английско бебе? Някой приближен на Кейт и Уилям няма ли из темата???

# 643
Още ли не се знае нищо за името на новото английско бебе? Някой приближен на Кейт и Уилям няма ли из темата???
Залагам на Алберт  Laughing.

# 644
The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to announce that they have named their son Louis Arthur Charles.

The baby will be known as His Royal Highness Prince Louis of Cambridge.

Read more: https://www.royal.uk/prince-louis

Общи условия

Активация на акаунт