Звездни компромати- 360

• 101 744
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Аз се развълнувах покрай кралското семейство със сериала "Короната" (The Crown). Препоръчвам. Peace Започнах да разбирам по-добре значението на приемствеността, институцията, традицията.

Страхотна среща с Бътлър, браво. Simple Smile Hug

# 211
  • Once there was a Hushpuppy...
Адена, браво, страхотна си!  Hug
Много се зарадвах на тази снимка Heart Eyes
Ей, това е новина за темата ни bouquet

Кой, Харди ли... Да дойде, аз ще дежуря по всички улици, обещавам Laughing Embarassed

На мен въобще не ми е досадно обсъждането на кралското семейство, повече ме дразни популяризирането на киборгите тук Peace Те, че нямат нужда е ясно, защото си имат своите фенове, ама ние, които не сме сред тях защо през страница се занимаваме...!?
За да ни обясняват после, че им завиждаме..

# 212
  • София
Адена, не харесвам Бътлър, но случката и снимката са много готини!
Аз така, 2006 изтървах Мартин Гор, ама бях в такси...гледах го, гледах, той се спря и той ме гледа и докато мислих как да сляза на Алабин и да го гоня, светофара светна и аз тръгнах и продължих да го гледам...ако беше Дейв, сигурно щях да счупя стъклото, де.

# 213
# 214
Кейт е влязла да ражда.

Истерията е пълна.

# 215
Тъпо ми е така след всичко позитивно в темата да постна една гадна новина, ама пък темата е част от ежедневието ни,затова я намирам за важна.

Синът на Валери Симеонов бил наркоман. Дал е интервю при Карбовски. Репортажът е много хубаво направен. Ако имате деца, пуснете им този филм да имат едно наум, когато в училище им предложат нещо безплатно!
Първа и  втора част на видеото.

# 216
Браво,ADENA! Ти си нашата гордост!  Hug Много обичам звезди, които не звездеят!  Heart Eyes
Чудя се дали ще има такава истерия, когато някой ден Меган тръгне да ражда? Whistling  

# 217
ADENA, адмирации! Радвам се, че сподели.  Heart Eyes

Тази истерия около родилното леко ми идва повече. Но щом някои им харесва да стоят и да чакат. Само да не ми ги дават по всички сайтове и емисии.
Но какво разбирам аз?

# 218
  • На ръба..
ADENA, браво!

Beyonce на сцената със сестра си, но в опит да я вдигне губи баланс и падат и двете. Не е голям компромат, но поне е поостлабнала.

Пак там, на Coachella, Белла Хадид и Уикенд са забелязани да се целуват на афтърпарти.

# 219
Тая синоптичка само за мен ли не е особено красива , пък била тя и модел???
https://www.instagram.com/p/Bh5ocp2BRm7/
Нора Шопова с авокадо..

# 220
  • София
Норчето е много бозаво момиче. Нито чар, нито излъчване има, камо ли да говорим за красота. Като веяна скумрия ми е, без грам живец. Много злобно започвам като за понеделник, ама като такъв материал поднасяте.  Mr. Green

# 221
Да попитам , вярно ли е , че Славена Вътова е разделена с мъжа и
Току -що го прочетох

# 222
Нора Шопова ми е синоним на веяна скумрия.

# 223
А Нора Шопова и Славена Вътова са ми много еднакви

# 224
А защо така "смотано" я обличат на Норчето?

Общи условия

Активация на акаунт