Звездни компромати- 360

• 101 736
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • До морето
Тъпо ми е така след всичко позитивно в темата да постна една гадна новина, ама пък темата е част от ежедневието ни,затова я намирам за важна.

Синът на Валери Симеонов бил наркоман. Дал е интервю при Карбовски. Репортажът е много хубаво направен. Ако имате деца, пуснете им този филм да имат едно наум, когато в училище им предложат нещо безплатно!
Първа и  втора част на видеото.

Няма ги клиповете, изтрити са!

# 226
Кейт е влязла да ражда.
Истерията е пълна.
Пуснали са live stream пред болницата  Laughing   Joy.
Традицията забранявала на Уилям да присъства в родилната зала. Кралицата ще е първият човек, който ще научи за новороденото. Таткото ще почака.

Дайте сега някой киборг, да уравновесим положението и да няма подразнени.

# 227
# 228
# 229
Уилям не присъстваше ли на раждането на двете си деца? Някакъв такъв спомен имам. А той и на това е присъствал, както си му е реда.

Кога ще разберем името?

# 230
  • До морето
Първо баба Бети ще научи името, после ще го обявят. Сигурно довечера ще ги изпишат и ще кажат.

Филип е най-спряганото име!

# 231
Е, най - накрая. Да им честито на Кейт и Уилям!

# 232
Хубаво, че родилните и мъки не продължиха дълго, че кибиците пред болницата щяха да охтикясат.

# 233
Първо баба Бети ще научи името, после ще го обявят. Сигурно довечера ще ги изпишат и ще кажат.

Филип е най-спряганото име!
Пардон Баба Бети ще каже името и ще го оповестят.
Честит да е новият принц. Heart Eyes

# 234
  • София-Младост
Онзи ден заложих на днешната дата за рожденна на бебето Simple Smile Ще пусна и едно тото;)

# 235
  • На ръба..
Ха да им е честито.

И Цвети Пиронкова с първа снимка след раждането
Скрит текст:

# 236
Норчето е много бозаво момиче. Нито чар, нито излъчване има, камо ли да говорим за красота. Като веяна скумрия ми е, без грам живец. Много злобно започвам като за понеделник, ама като такъв материал поднасяте.  Mr. Green

+1001
https://www.instagram.com/p/BgjgLtigE8x/?taken-by=norashopova

# 237
Норчето е много бозаво момиче. Нито чар, нито излъчване има, камо ли да говорим за красота. Като веяна скумрия ми е, без грам живец. Много злобно започвам като за понеделник, ама като такъв материал поднасяте.  Mr. Green

+1001
https://www.instagram.com/p/BgjgLtigE8x/?taken-by=norashopova
Тук ми заприлича на Виктор Николаев. ☺

# 238
# 239
А на мен Нора ми харесва визуално. Само я обличат в някакви лелински дрехи, а и струва ми се тя не се е отпуснала все още. Все една такава свита и мрънкаща. И все чакам да се облече пО така, младежки.
Направи ли месец на екран? Би било редно за толкова време вече да е свикнала с камерата и да не стои невразчна все едно насила са я извели да ни измрънка времето.
Но хора всякакви, и това може и да не се случи...

Помня Стаси преди години от бТВ по същият начин стартира кариерата си. Мрън,  мрън и чао. Но поне е екзотична. И с това бе и интересна. Тя ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт