Съпруга ми ни унижава с децата

• 31 518
  • 263
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Мисля, че за Англия споменаха, ако не греша.

# 196
Значи, хем уж крещял и обиждал нея и децаТА - повторено безброй пъти, което включва и въпросното дете с увреждания, хем страхотно се грижел за него, няма втори такъв. Е как става тая работа?

# 197
  • София
Значи, хем уж крещял и обиждал нея и децаТА - повторено безброй пъти, което включва и въпросното дете с увреждания, хем страхотно се грижел за него, няма втори такъв. Е как става тая работа?

Става- при хора с проблем с нервите.
Той може наистина да си е свестен човек, но избухванията да го правят буре с барут и всъщност да показват, че е на ръба да гръмне.
Както го описва, той хем е грижовен, хем се чувства неоценен и непрекъснато се опитва да избива комплексите.
Всеки средноинтелигентен човек би вденал, че му трябва помощ.

# 198
Да,именно,има проблем с нервите,както е ок изведнъж избухва.
Чета разсъжденията ви и виждам различни мнения,наистина никой не е в обувките ми за да разбере точно за какво става въпрос и не не съм пуснала темата,за да помрънкам,а защото имах нужда да споделя с някой страничен и да чуя и чужди мнения.
Наречете ме безхарактерна...

# 199
  • София
Тия дни се сетих за една две случки на избухване на мъжа ми когато голямата дъщеря беше бебе. И си дадох сметка колко се е променил, успокоил и улегнал оттогава.
При вас май обратната тенденция се наблюдава. Което хич не е добре, защото с възрастта лошото ще се засилва вече.

# 200
Чета разсъжденията ви и виждам различни мнения,наистина никой не е в обувките ми за да разбере точно за какво става въпрос и не не съм пуснала темата,за да помрънкам,а защото имах нужда да споделя с някой страничен и да чуя и чужди мнения.

Няма такъв проблем с нервите да обиждаш дете инвалид, да кресне - да, но да го обижда едва ли, а пък уж да се грижи за него. Освен ако не си излъгала за това? Или ако проблема ти е лично на теб с него, но намесваш и децата за по-голяма съпричастност? Звучиш недостоверно. От самото начало. От добрата работа на мъжа ти и това, колко си оправна.

# 201

Няма такъв проблем с нервите да обиждаш дете инвалид, да кресне - да, но да го обижда едва ли, а пък уж да се грижи за него. Освен ако не си излъгала за това? Или ако проблема ти е лично на теб с него, но намесваш и децата за по-голяма съпричастност? Звучиш недостоверно. От самото начало. От добрата работа на мъжа ти и това, колко си оправна.

Наистина явно от страни изглежда лошо,но е самата истина и за нищо не съм излъгала...

# 202
  • Germania-Pleven
Бих искала да посъветвам авторката да го убеди да взима някакви успокоителни витамини или лекарства.Със сигурност ще има резултат,от опит го казвам.25 години живея с такъв човек и я разбирам напълно. Успех!

Ако желаеш може и на лични да ми пишеш за повече информация.

# 203
Положението е безнадежно вече,снощи както вчеряхме и бяхме всички заедно и вс беше ок ей така от раз избухна поредния скандал,но този път не му мълчах,отговорих му и както казва той”ти много ми отговаряш” напоследък.Снощи пак започна да обижда голямото дете,като му се озъбих това още повече го подразни,направо освирепя,дори ме замери с една възглавница,а му се искаше да ме удари май..Няма изгледи за оправяне този човек,край,решението е взето.

# 204
А дано, ама на дали. Явно обичаш съчуствиято.

# 205
О, какво изненадващо развитие ... или май, то така си е било 22 години?

Получи достатъчно съвети, на които отвърна, че не те разбираме, не знаем, какво е и т.н. Какво очакваш повече да чуеш?

# 206
Неее,не искам съчуствие и съжаление в никакъв случай.
Просто исках да видя къде бъркам и както казах понеже той нон стоп ме унижава да си сверя часовника,къде ,какво бъркам.
Благодаря ви,това не е живот,така не се живее,трябва да действам и ще действам най-накрая.

# 207
  • София
Бъркаш само че търпиш.
Това неса нормални семейни отношения.
Това е психически тормоз.
И ти не можеш да промениш този човек.
За здравето ти иза здравето на децата ти е по-добре са се разделите.

# 208
Именно,това не са нормални семейни взаимоотношения,а ужасен психически тормоз.
Не знам защо,но аз изпитвам ужасен страх от него.

# 209
  • София
Положението е безнадежно вече,снощи както вчеряхме и бяхме всички заедно и вс беше ок ей така от раз избухна поредния скандал,но този път не му мълчах,отговорих му и както казва той”ти много ми отговаряш” напоследък.Снощи пак започна да обижда голямото дете,като му се озъбих това още повече го подразни,направо освирепя,дори ме замери с една възглавница,а му се искаше да ме удари май..Няма изгледи за оправяне този човек,край,решението е взето.

Нали щяхте да ходите на психолог?
За нуждата от консултация заради нервите, говорили ли сте?
Не мога да разбера люшканията ти- уж си безхарактерна и всичко търпиш, но заобикаляш естествените действия и опит да му помогнеш, и тръгваш да се разделяш.....
Честно казано, не съм убедена, че си даваш сметка, как оттук нататък ще си само ти в гледането на детето и ще е доживот.
Освен ако не си правиш аритметиката да живеете заедно с голямата и бъдещия зет.

Общи условия

Активация на акаунт