Съпруга ми ни унижава с децата

• 31 514
  • 263
  •   1
Отговори
# 210
О да мн добре си давам сметка,аз именно до сега заради това търпях,може би от страх ,че ще се справя сама..но ще се справя,трябва да се справя,но тези скандали вече са мн чести и няма полза от говоренето,той не може да проумее,че не е прав...Той нон стоп повтаря колко съм проста и как сама няма да се справя без него.
Да ходим на психолог,но нищо за сега.

# 211
Хайде стига ни взимахте за канарчета ... на психолог щели да ходят. Та човека дори не може да говори английски, що за глупост, то не е като да отидеш на зъболекар и да стане тихомълком. Отделен е въпроса, че няма как да си го платят, а по здравна каса никой няма да ги изпрати. Вече започна да става смехотворна тази тема.

А и такива обикновено ходят в ареста, не на психолог. Там им се случва семейната "терапия". Въпрос на време.

# 212
Малко по-спокойно моля,имаме здравно осигуряване ...

# 213
Малко по-спокойно моля,имаме здравно осигуряване ...

Сериозно? Хайде, като те изпрати личния на семеен терапевт се похвали тук, със все рефенцията. Ще очаквам с нетърпение. Simple Smile

Както казах няколко пъти, домашното насилие не се поема от NHS, а от органите на реда.

# 214
Лъжа след лъжа се леят тук. Представям си някой нервак как се съгласява да отиде на психолог, а после пак си вика. А хам вече съвсем ти повярвах.
Добре ли се чувстваш като лъжеш хората? Ти си човек без морал.

# 215
Никого не лъжа,той като е спокоен е ок да ходим на психолог,но като избухне не иска разбира се.

# 216
  • Linz
Стига сте нападали жената, бори се с проблеми, объкана е.
Аз само не й вярвам, че и този път ще го напусне- както се опитва да ни убеди. Ще се разнежи мъжът и тя пак ще се успокои. Човек, решен на промяна веднага предприема действия, не губи време да се обяснява и оправдава по форуми.

# 217
Стига сте нападали жената, бори се с проблеми, объкана е.
Аз само не й вярвам, че и този път ще го напусне- както се опитва да ни убеди. Ще се разнежи мъжът и тя пак ще се успокои. Човек, решен на промяна веднага предприема действия, не губи време да се обяснява и оправдава по форуми.

Ще я домързи или дострашее да поема отговорност. Няма да се разнежи. Тя щом не се е разнежила някакъв пияндурник да обижда нея и децата, нищо не е в състояние да я разчуства.

# 218
  Хубаво де, само аз ли редполагам, че в семейство с дете с такава тежка инвалидност по принцип често се среща хората да са напрегнати и не много добре с нервите. Напрежението не е малко. В случай на мои познати направо се разделиха - мъжът не издържа, буча срещу съдбата, кряска за най-малкото на близките си, па си хвана шапката и направи ново семейство на майната си. Този е останал и се грижи за детето, но е видимо нещастен, изнервен и обвинителен. Авторката трябва хубаво да си направи сметката дали е по-добре с него или без него, чисто прагматично, защото не видях да е много привързана иначе...

Само искам да изтъкна, че информацията се поднася доста избирателно и съмнително от авторката, реално трябваше да започнеш със семейните обстоятелства, а не с това, че мъжът ти, неизвестно защо се държи гадно и чак на найстата страница да стане ясно, че всъщност  години наред заедно се грижите за болно дете. Бих казала, че това е достатъчно важно, та да се поднесе още в първоначалното описание на казуса...

# 219
  • Варна
Абе, вярно, че е нормално хората да са напрегнати и нервни ама този върви и към насилие вече. Пък то грижа за болно дете ама насреща скандали и замеряне на майката... Грижи се чисто физически, а го съсипва психически. Кофти дилема.

# 220
  • Linz
Salsisha, имах предвид, че мъжът и ще се разнежи- колкото да й замаже очите и тя да се откаже да го напусне.
С болно дете обаче не знам как стоят нещата. Но си мисля, че пак не е причина да се търпи насилник и да се живее в напрежение и страх. Предполагам, че има възможност за някаква помощ от държавата- финансова и социална. Оттам нататък- сили и кураж.

# 221
Благодаря ви,момичета.
След поредния скандал онази вечер,вчера човека каза че виждаш ли той никога не избухвал без причина,пак ние сме били виновни.
В къщи като е в добро настроение се бъзикахме,че е нарцис,а то сега се зарових да търся инфо,това било болест-нарцисизма...ужас

# 222
  • София
Болест е и това неконтролируемо избухване, което ти подминаваш без внимание, а то е основното в момента!
Той си е бил Нарцис винаги и така сте живели без особени проблеми дълго време.
Защо не разберете и двамата, че не е срамно да не ти издържат нервите в даден момент и няма нищо по- естествено да го прегледа специалист?
Ходенето на психолог, а не на психиатър, е напразно даване на пари и губене на време.

# 223
Не винаги, когато някой те дразни и го намираш тъп е психично заболяване. Понякога човека просто е дразнещ и тъп наистина. Допускайте и тази вероятност.

# 224
  • София
Това само че не се лекува ни от психолози, ни от психиатри. Самото естество на отклонението е такова, че няма как да проявиш самокритика.

Това сано вметка. Аз не мисля, че е такъв. Защото те са по- пресметливи и играят по тънката струна, а приятелите им ги мислят за най-прекрасните и услужливи хора, загрижени за семейството си, а не за нерваци, които се сопкат на жена си.

Твоят си е обикновен простак с голям проблем с нервите и понеже не  много умен, не може и да отсъди и да се контролира. Но пък нагло се пробва да манипулира, че ще си останеш сама, ако го няма Него.
Жалко като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт