Когато е ок му казвам с какво наранява,той обещава че уж няма да прави така и до следващия път,той никога не се извинява,никога.
Той винаги обвинява мен,че съм виновна,без аз дори да съм направила нещо и успява да ми го втълпи и аз започвам да разсъждавам къде сбърках,а аз нищо не съм направила и винаги е така,без повод просто започва да обижда и унижава.Онзи ден точно така стана,показваше нещо на приятеля на детето ,аз не видях какво пише върху това което показвашв и започна от раз да ме обижда, детето ме защити и стана страшно,
Той бил винаги прав ние сме простите.
Не допускай да ти втълпява вина, особено ако такава липсва. Той е от типа "манипулатор", затова и му прощаваш винаги, когато "кризите" преминат. Няма ли вариант, в който да се изнесете с децата някъде наблизо до него и просто да се виждате само, когато е в нормално състояние? Казваш, че си финансово самостоятелна и без него, макар и с по-ниска заплата от неговата. Това, разбира се няма да изключва финансовият му принос към децата, дори и да живеете според варианта, който описах - хем заедно, хем отделно.
Извинявай за въпроса, но как е сексуалният ви живот? Той също е съществена част от щастливото семейно съжителство.