Знаете ли кого видях?! - тема 33

• 148 957
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Красимир Каракачанов вчера на площада- по служба.

# 706
  • София
Любо Нейков често в един плодзеленчук на Заимов. Зевзек.

# 707
Агент Тенев с интересен аутфит

# 708
Във Фантастико в Драгалевци - Любомир Ковачев. Беше с едно малко момиченце, показваше ѝ детски книжки и я закачаше, а тя се смееше. Joy

# 709
Във Фантастико в Драгалевци - Любомир Ковачев. Беше с едно малко момиченце, показваше ѝ детски книжки и я закачаше, а тя се смееше. Joy
това ще да е било дъщеря му☺

# 710
това ще да е било дъщеря му☺
Може, не съм запозната просто ми направи впечатление, че имаше страхотно отношение към детенцето.

# 711
Глория на плаж в Гърция.

# 712
Глория на плаж в Гърция.
Юни месец в Неа Перамос имаше една мадама, много приличаше на Глория, но все с очила и не от много близо я засичахме. Да не си я видяла там?

# 713
Глория на плаж в Гърция.
Юни месец в Неа Перамос имаше една мадама, много приличаше на Глория, но все с очила и не от много близо я засичахме. Да не си я видяла там?
  В съседното село, Неа Ираклица, беше. Със сигурност беше тя. Много любезна със сервитьорите, усмихната и приветлива. Изглеждаше доста добре. Да се има предвид , че принципно не я харесвам.

# 714
В събота в Дъ Мол - Димитър Станчев (мистър Невада) и жена му Ася. Едвам я познах, нищо общо с това, което беше преди.

# 715
  • София-Младост
Стефания Колева...много красива, нежна и слаба.  И къдрава Simple Smile

# 716
В събота в Дъ Мол - Димитър Станчев (мистър Невада) и жена му Ася. Едвам я познах, нищо общо с това, което беше преди.

обясни...по подробно, любопитно ми е как изглежда 20 години по късно, интервенции

# 717

обясни...по подробно, любопитно ми е как изглежда 20 години по късно, интервенции

Ами....обикновена жена....ако не я знаеш коя е, няма да се обърнеш след нея. А може би това цели, знам ли
В тяло е супер - слаба и стойна, обаче в лице ми се стори невзрачна, няма го онзи живец, който помня по времето на Невада. Косата й беше различна  - изправена, светло кестенява. Може би я сравнявам с Гала, затова бях така изненадана. Не ми направи впечателние да има фрапиращи интервенции.

# 718
  • София/Севлиево
Снощи Сергей Станишев с жена си и децата,разхождаха се в нашия квартал(Изток) и ни направиха път да минем с колата.Даже не го и видях като хората в движение през стъклото , но ми направиха  силно впечатление жена му и дечицата-изглеждаха много симпатично семейство.

# 719
Днес близо до пазар Красно село Благо Джизъса. Направо се учудих какво търси там.

Общи условия

Активация на акаунт