Какво се случва в наши дни???

• 27 637
  • 229
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А дамата въпреки всичко поддържаше светнало жилище. Е как става това? Тая жена как не се сдуха, как не я хвана депресията. В нейната ситуация бих станала абс. мърла. Малко нарочно дори. То домакинстването трябва да е с настроение...
В случая тя чисти заради себе си. Сирен, доколкото имам впечатления, ти просто не си от този тип и няма да имаш проблем да зарежеш домакинстването. Но има жени, на които и през ум няма да им мине вместо да изчистят, да почетат книга или да пишат във форума.
Скрит текст:
Във ФБ съм член на една група за обсъждане на робопрахосмукачки и често чета:
Страхотна е, никога не е било толкова чисто, сега пускам голямата прахосмукачка 1 път седмично.  newsm78
Ами аз я пускам веднъж седмично и без робот, не би ми дошло на ум сутрин преди или вечер след работа да чистя, особено зимата, когато се стъмва рано.

# 121
А, да, и това го има, просто съм си сложила спирачка на домакинстването до 2 часа на ден, иначе може неограничено време да заеме.

Да, може би наистина има порода, дето релаксира с домакинстване.

# 122
Cuckoo,
Скрит текст:
може ли линк за групата за робопрахосмукачките?  Praynig

# 123
Аха. За доста жени домакинстването е равно на фитнес.

# 124
  • София
Cuckoo,
Скрит текст:
може ли линк за групата за робопрахосмукачките?  Praynig
https://apps.facebook.com/groups/795791053941687/?ref=bookmarks

# 125
Да бе, фитнес било, с това гъзурчене и навеждане. Спортът си има друга постановка на тялото, която те зарежда. Домакинстването направо смачква и понякога ми разваля настроението.

По-скоро е начин да се "скрият" от мъжете - заета съм, домакинствам, не ме занимавай. Хем мъжът е доволен, че жената търчи и е заета, тоест добра жена, хем жената не й се налага да си говори с мусльото и има свой свят, който си подрежда и в който се крие. Та така, жените прекалени чистофайници са си малко съмнителни за криене на проблеми.

# 126
Спор няма, че разлика между шетане и спорт има и то голяма. Въпросът е, че много хора компенсират второто с първото, тъй като вероятно не им остава и време за фитнес. Една приятелка точно тръгна на фитнес, и гаджето й беше кръвно обидено, че вместо да седи да го чака дОма, ходи да се оглежда по залите за чуждо Simple Smile))

# 127
  • София
Спор няма, че разлика между шетане и спорт има и то голяма. Въпросът е, че много хора компенсират второто с първото, тъй като вероятно не им остава и време за фитнес. Една приятелка точно тръгна на фитнес, и гаджето й беше кръвно обидено, че вместо да седи да го чака дОма, ходи да се оглежда по залите за чуждо Simple Smile))
Разбрала съм, че ако не си отделиш време за спорт/хоби - време няма да ти остане. Винаги има нещо за вършене из къщи, а ако си в къща - още повече. Обаче по-често мъжете първо си преследват целите, а жените - чакат да им остане време, сакън да не ги определят като мърлячки.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 11:38 от Cuckoo

# 128
  • На Марс
Аха. За доста жени домакинстването е равно на фитнес.

то си е фитнес, особено ако подреждам стаята на децата едно 100 клякания не ми мърдат Simple Smile

# 129
Ох, какво миене на чинии? Всички домакинства вече имат миялна, дори наематели да пускаш, не искат да се нанесат ако няма всички удобства. Ако някое семейство се кара кой да мие чиниите, не миенето само по себе си е проблем, просто е поредното нещо, за което се счепкват, изнервени от вечното безпаричие.

# 130
Разбрала съм, че ако не си отделиш време за спорт/хоби - време няма да ти остане. Винаги има нещо за вършене из къщи, а ако си в къща - още повече. Обаче по-често мъжете първо си преследват целите, а жените - чакат да им остане време, за да не ги определят като мърлячки.
Твърдението  ти не е вярно ,лично аз съм се отдал на сем задължения и помагане в отглеждането на бебета ,знам че съм изоставил някой неща но това ще е до време. Факт ,че не остава време  но това е част от живота и всичко ни е по график с децата  само така успяваме в определен час да си починем и двамата.Въобще не ми пука дали някой нарича мъжете които  помагат у дома чехльовци напротив аз се чувствам удовлетворен ,че мога да помагам на жена ми във всичко.

# 131
  • София
Една приятелка точно тръгна на фитнес, и гаджето й беше кръвно обидено, че вместо да седи да го чака дОма, ходи да се оглежда по залите за чуждо Simple Smile))
Обаче по-често мъжете първо си преследват целите, а жените - чакат да им остане време, за да не ги определят като мърлячки.
Въобще не ми пука дали някой нарича мъжете които  помагат у дома чехльовци напротив аз се чувствам удовлетворен ,че мога да помагам на жена ми във всичко.
Браво, така и трябва да бъде. Именно затова съм написала "по-често" а не "винаги". Предполагам сме на различна възраст и сме видели различни неща - като напр. написаното по-горе в червено.
Дай Боже българските мъже като теб да са все повече.
Скрит текст:
В книгата на Бакман "Баба праща..." Брит-Мари прави физиономии, когато става дума, че мъж пуска пералнята. А са шведи, не българи.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 13:06 от Cuckoo

# 132
Абе Дай Боже ,но спред мен една част от жените не ценят това ,че един мъж може да простира почиства ,глади да готви...... не го и отчитат,даже тези мъже не са на мода ,но това е мое мнение.

# 133
Напротив, ценят се. И точно тези са на мода.

# 134
Ами да ти кажа, нещата са малко с баланс. То и мъж-къщовница не се трае много. Просто малко да поразтреби след себе си може да е достатъчно, и да се включи в някои моменти. Иначе в някои случаи ако няма успехи на другото поприще, ама глади педантично...сори, пак не става. Та хубаво е да се включва, но е хубаво у дома да няма и втора домакиня с мъжки цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт