Кажете си истината...

• 100 576
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 630
Как реши, че се сравнявам? Просто ми е интересен твоя тип успех, във форума си и затова питам и разпитвам, все се научава нещичко за различните светове и успеха в тях. А иначе - директно, имам тънки подозрения, че си от умните хора, избрани да работят за буквално зла организация, или такава със скрити цели. И си мислят, че правят нещо уау за обществото. Затова ми е интересно.

За рептилите ли работи ? За онея гадове с белите ризи, тежките чанти с  акциите без покритие .. и дето печелят от сделки с оръжия и от смъртта на сирийци, иракчани ?Smiley
и аз плюя на такъв успех . Друго си е да спасяваш хора с операции и трансплантации

# 631
Всъщност, темата за успеха има и едно друго измерение: какво се налага да изслушаш по въпроса за себе си Wink. По ред на забавност, имам колекция, скоро ще добавя към нея някои от умностите на СоТ и Василена за рептилите, чантите и Ирак. Но и без тези глупости, имам солиден брой:

- Баща ми ми бил уредил стипендията с връзки. Да де, ама той английски не говори и всъщност беше доста разстроен от заминаването ми, а при пристигане на писмата с известяване, първо мислеше, че се шегувам, а после каза "ами хубаво, но едва ли ще те пусна." Е, пусна ме Wink
- Че за първото си сериозно повишение съм спала със шефа, даже съм му любовница, редовна. А той беше толкова, толкова гей. С гаджето му и с него ходихме на гей парад и после на гей бар.
- Може би обаче първо място държи клюката, че за дисертацията си получих държавна награда, защото бях бременна тогава ... с детето на научния ми ръководител. Жалко само, че то скоро след това се роди, бяло, за разлика от него Wink

# 632
Не знам дали са рептили, но знам, че доста хора работят някъде по етажите на една доста чудовищна пирамида. Мислят се за невинни. Не знам, след 30-40 години историята може да покаже, че са били точно като тия, дето са попълвали прилежно списъците с номера за концентрационни лагери.

Моята ниша би била да успокоявам медийно, че всичко е наред и такава конспирация няма.

Във всеки случай бих била скептична към всяка организация с наглед благовидни цели и дълбоки джобове. Не се знае накрая от коя страна на историята ще се окажа. В смисъл - знам си урока, не се натискам да използвам Единствения пръстен уж с добри цели.

Не е като да не съм виждала как се купуват журналисти с жълти стотинки.

# 633
Дааа, вярваме ти. И на мармотите, завиващи шоколад вярваме. А най-вече вярваме на приказката за киселото грозде.

# 634
Някой информира ли модератор вече?

# 635
Елена , аз те харесвам , защото си бойно момиче ..умно , кадърно ...
Но аз наистина съм сериозна във поста си .
За мен има значение за кой работиш ..и дали ако имаш възможност да избереш нещо в полза на обществото или си на страната на кръвопийците изграждащи си своя рай върху нещастието на другия свят .

# 636
Оставям ви за малко, че рептилчетата ми имат нужда от менажиране. До после.

Василена, уверявам те, че съм на "добрата страна." Ако искаш повече, пиши ми, ще се радвам да се запознаем Wink

# 637
  • Mediterraneo

Едва ли на някой от модераторите им прави впечатление поредната осрана от Мамасита тема...

# 638
Ако съм свободна и нямам ангажименти, бих помогнала (час, два, ден). Но децата са си задължение на родителите, не на бабите.
Когато бабите станат деца, какво ги правим! Пращаме ги в ДСХ и ги посещаваме за час - два, когато сме свободни.
Взаимната помощ в семейството, уважението и любовта са част от успеха, която няма материално измерение.
Уважение и любов не са еднозначни на сменяне на памперси. Децата ни си имат свой живот/ семейства...не очаквам да го зареже заради мен. Или с др думи казано, така съм си подредила нещата, че когато видя, че не мога да се справям сама да отида в дом/ сграда/ квартал, където да се грижат за мен

Много високопарни думи използваш, но реалността е различна. Аз съм виждала гледане на възрастен 10 години. И съм виждала какво става с отношенията и децата. Не мога и не искам да причиня това на детето си

# 639
ти много неща си виждала, всичко знаеш и си много псевдокомпетентна ама реално си една безработна отчаяна провинциална съпруга, драскаща по форумите!

# 640
ти много неща си виждала, всичко знаеш и си много псевдокомпетентна ама реално си една безработна отчаяна провинциална съпруга, драскаща по форумите!

Виждала съм, докато бях столична съпруга. И преди няколко месеца също. Имам си едно наум. Ключови думи, хора на ключови позиции, ей такива работи. Ако желаеш, мисли си, че говоря наизуст.

# 641
Откога съпругата на петричанче, дошло в София, е столична съпруга?

Колко жалко за големите надежди на бедното малко момиче!

# 642

Аз. И ще информирам отново, докато Сирената не спре да спами и да досажда с дървеното си философстване, вместо да бърка манджи за децата си и да остави някой, който има с какво да вземе отношение по темата, все пак да се вмести да напише нещо измежду нейните празнословия! Тя всичко разбира и всичко знае и е много компетентна ама не и се занимава... та затова си сЕди дома.. ай моля!

# 643
  • София
Захир, ако това последното беше по адрес на Титина: не би могла да бъдеш по-далеч от истината. От друга страна, ако това те кара да се чувстваш по-ценна и по-щастлива (визирам аватара ти), мисли каквото си искаш.

# 644
Визирах Сирената!

Общи условия

Активация на акаунт