Сватба 2018 - VIII-ма част

• 50 300
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София, България
Вълшебство, много ми хареса сайта Simple Smile Браво!

Ние сме заедно от 6 години Simple Smile Живеем заедно от 3 вече. В общи линии сватбата е само формално Simple Smile

Познавам едно момиче, което се сгаджоса, сгоди и омъжи точно за 3 месеца Grinning Сега си имат малка принцеса и са си щастливи заедно Relaxed

# 61
Аз пък 2016 бях написала....хич ме няма Grinning Януари 2017 ни беше първата среща и на 31 май 2017 (на мъжО рд) си получих пръстена Simple Smile Но е много готино да видя, че има много други бързаци като нас Simple Smile

# 62
  • Варна
Мен мисълта ми по-скоро беше, че на 18-20 те вее вятър на бял кон и хич не ти е до сватби, семейства и т.н. Докато след 25-6-7 вече отношението към живота е по-различно, някак по-естествено продължение е.  Wink
Супер много ме радват такива бързи развръзки, то рядко е нужно дълго време, за да разбереш, че това е човекът. Blush

Абсолютно те разбрах. Аз онзи ден станах на 40 г. , а и по принцип не съм от спонтанните хора. Дори вече бях отписала мисълта за семейство и т.н.

# 63
Уау, бързи сте, момичета. Аз не бих имала смелост да поема такъв ангажимент към човек, с когото се познавам от месеци. Ние сме заедно от малки, на седмата година се сгодихме. Формалност и купон, общо взето.

Пърпъл, ако си без колие, аз бих избрала лилавите - стига да ти се връзват с останалите цветове на сватбата.

# 64
Мен мисълта ми по-скоро беше, че на 18-20 те вее вятър на бял кон и хич не ти е до сватби, семейства и т.н. Докато след 25-6-7 вече отношението към живота е по-различно, някак по-естествено продължение е.  Wink
Супер много ме радват такива бързи развръзки, то рядко е нужно дълго време, за да разбереш, че това е човекът. Blush

Абсолютно те разбрах. Аз онзи ден станах на 40 г. , а и по принцип не съм от спонтанните хора. Дори вече бях отписала мисълта за семейство и т.н.
Мдам, и аз само половин година преди това си мислех, че може и да се размина с тия неща. Ама ето, че се случи.

Роузи, животът понякога ни изненадва и точно това, което си мислил, че никога не би направил - точно това прави. Може да бъдеш с даден човек и 7-8-9-10 години и пак да не се решите на тази стъпка. Играла съм го и този филм и в крайна сметка се разделихме с онзи човек. То там наистина си е за латино сериал историята, ама хайде да не разводнявам темата. Интересно беше как същият този човек - противник на брака, си смени възгледите на 180 градуса като си намери новата половинка.

# 65
  • София, България
Ами сватбата е лилава Grinning Връзват се принципно.

Аз също не бих се хвърлила така рязко. Ама тук вече е до характера на човек. Аз съм доста предпазлива и стриктна и всичко трябва е прецизно обмислено Laughing

# 66
Purple, харесвам повече лилавите. Simple Smile По-нежни са. А и какво лилаво фъстъче ще си без лилави камъчета Simple Smile Перлените... ами перлите са по принцип елегантни, но направени на такива малки цветчета, които по принцип са не елегантни... малко ме объркват. Grinning

# 67
В събота станаха 11г.от както сме заедно,малко беше любов от пръв поглед.Даже сме си говорили и все му казвах,че сватбата е излишен разход и някак си не ми се минаваше през цялата тази суматоха,но сега...се радвам,че се решихме.Даже много ми се искаше и сватбата да е на 21.04.,но поради доста причиини спонтанно се спряхме на 08.09.
Новите придобивки са ви страхотни момичета.И на мен обеците с камъчета ми допадат повече.
И сватбеният сайт е много готин,а вие сте големи сладури и много си отивате.

# 68
Вълшебство,прекрасен ви е сайта и стихчетата, напълни ми душата Heart EyesПък и си от града на мама ,който обожавам, прекрасен сватбен ден ще имате!!!

Ние с мъжо и предложението....Ами детска работа,предложи ми на първата среща пред нас,като ме изпрати ...Още не се бяхме и  целунали Blush

Още един глас за обеците с камъчето,формата ми допада повече лично на мен Simple Smile

# 69
Някоя от вас ходила ли е към Асеновград на оглед за рокли? Знаете ли в какви граници се движат цените?

# 70
Моята е 780  с воал 140 лева.От тези които разглеждах през януари в събота като ходихме пак същите бяха като модели,а тогава бяха 600,400,400 и нещо,300 и нещо, варираха зависи от модела ли не знам не ги разбирам сватбените критерии Grinning

# 71
  • Beyond the stars

Мдам, и аз само половин година преди това си мислех, че може и да се размина с тия неща. Ама ето, че се случи.

Роузи, животът понякога ни изненадва и точно това, което си мислил, че никога не би направил - точно това прави. Може да бъдеш с даден човек и 7-8-9-10 години и пак да не се решите на тази стъпка. Играла съм го и този филм и в крайна сметка се разделихме с онзи човек. То там наистина си е за латино сериал историята, ама хайде да не разводнявам темата. Интересно беше как същият този човек - противник на брака, си смени възгледите на 180 градуса като си намери новата половинка.

Покрай мен всички двойки, които се разделиха след такава дълга връзка, многоооооо скоростно им се случиха нещата след това - кой с брак, кой с дете, но буквално за година макс  Peace Правилният момент, човек, .. местоположение на звездите  Laughing

lady_gothic благодаря  Hug и аз много си го харесвам градчето.  Heart Eyes Няма такова спокойствие и красота, само море му липсва да е съвършен  Mr. Green

# 72
Някоя от вас ходила ли е към Асеновград на оглед за рокли? Знаете ли в какви граници се движат цените?

Между 500 и 1000, рядко до 1500.

# 73
  • София
Страхотни придобивки!
Аз да мина, да се похваля, че утре ще ходя да си взема роклята. 😊😊😊
Имам си и чанта вече.

В събота вечер ми беше моминското парти, момичетата ми се бяха постарали. ❤
Тази снимка ми е любима от всичките през вечерта хихи

Ии остава седмица до деня. Странно, но с ММ сме самото спокойствие. В сряда имам среща с фотографката да обсъдим програмата за деня.
Ох, с бебчо ме притеснява как ще хапвам през деня.. Че съм гладна през два часа и трябва да си сложа нещо в устата, че ми прималява иначе... Ще видим де.
Хубава седмица на всички. ❤

# 74
Здравейте, момичета. Да ви се представя - аз съм Мария, нашата сватба ще бъде на 26.05. Почти не остана време, аз все отлагах да се приберем в родния си град за да организираме. Grinning да си призная, досега ви четох от време на време тайно. С подготовката сме до кривата круша - имаме си кумове, ресторант, дж и фотограф. В събота избрах рокля,  а днес торта и обувки. Все още нямаме агенция, тъй като смятахме ние да направим украсата, но май в крайна сметка няма да се справим. Grinning даже покани не сме раздал и, но до края на тази седмица ще се случи. Абе пълен ужас. Grinning няма да е голяма сватба, около 60 човека. В сряда се надявам най накрая да се разбера с управителя на ресторанта за среща, за да уточним меню и изисквания. Е това беше май от мен ще се включвам от време на време. Успех на всички с подготовката! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт