Американски Versus Латино сериали - Тема 10

• 49 531
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • Разпиляна във въображението
Стига де. Все едно и в реала не е същото. Ако някое момиче отиде да работи в богаташки дом на известни хора няма да се поинтересува дали няма да срещне домакините? След толкова години се доказа, че любовта на живота й е Ридж, онзи по когото си падна от първа серия. Продължава да бъде близка приятелка и да помага на Ерик. Торн по същия начин. Обичаше ги и продължава да е близка с тях.

# 106
Едно е да искаш да се срещнеш с домакините, друго е да си готов да спиш с който и да е от тях, за да се издигнеш. Дори и Бет забелязва целите ѝ и в същото клипче ѝ казва да не се бърка там, където не ѝ е работата. Пък какви са си станали после Лоугън и Форестър е друг въпрос, аз просто доказвам теорията каква долна и далеч не толкова прекрасна жена е била Брук в ранните времена на сериала. И защо Стефани не е бабунгер, който просто е решил да я преследва, а неразбрана жена, която не иска такава напаст в семейството. Нима всичко казано не е вярно?

# 107
Лично аз не смятам, че е отишла да помага на майка си, за да се запознае с мъжете, да си избере някой, да легне с него и да се издигне. Мисля, че бе изумена от къщата, от обществото. Срещна известен дизайнер, красивия му син.  

# 108
Тя харесваше най-вече Ридж, да, но в онази сцена се забелязва, че може и другите да ѝ помогнат да изпълни целта си. Grinning А и Ридж очевидно го харесваше и заради блясъка и парите, а чак след това като го е опознала може и за друго. Първоначалната цел си остава факт. А и тя в крайна сметка наистина спа и с мъжът, и със синовете и така си извоюва място във висшето общество, за какво въобще говорим?

# 109
Всеки гледа различно. В онзи момент не виждам златотърсачка, която да гледа да се напъха в някой панталон. И смятам, че тя се влюби.

Имаше моменти, в които Брук се отказваше от компанията в полза на Форестър.

# 110
Брук винаги е знаела как да играе играта си така че мъжете Форестър да не гледат на нея от лошата страна. А Стефани винаги добре е виждала истинската ѝ същност и затова е излизала злата като я е изтъквала. Никой не може да ме убеди, че не е била права да не харесва не много богатата жена, която идва в нейният свят с целта да влезе трайно в него, заради което в последствие с манипулация пречи на сина ѝ да се събере с любимата си а след това си харесва нейния мъж и разбива 30-годишният им брак. И това е само началото, какви ли не простотии последваха и накрая какво? Никой вече не се сеща каква е била Брук навремето, освен Тейлър, която също вече се води откачалка. Твърде изкривен възглед се наложи от този сериал, комична работа.

# 111
Все едно Стефани не е използвала бебето на друг /не съм сигурна, че тя каза, че ама хич не е подозирала, че детето може да е на Масимо/, за да раздели Бет и да хване Ерик. И хайде да не изкарваме мъжете нещастни жертви - и Ерик и Ридж са си коцкари и изневерявали под път и над път.
И това е сапунка, в която няколко жени се въртят около няколко мъже.

# 112
Това, че Ридж е чужд син е една от многото нелепи измислици на Бел-младши, срещу чиято тирания в ДиК от край време негодувам. Оригиналните идеи от първите 10-15 години на сериала са съвсем различни от това, което той наложи като някакви негови си факти заради личните си пристрастия. В първоначалната история Стефани е забременяла от Ерик и той действително е зарязал Бет заради нея, но не се уточнява дали Стефани въобще е знаела за връзката им или пък тя е била с Ерик преди Бет. Дори се изненадах да си припомня, че когато Ерик вижда отново Бет в началото на сериала той дори не си спомня коя е- голяма любов, голямо нещо... Grinning Стефани си е истинската му любов, а тяхното дете Ридж просто им е помогнало да се съберат. Както беше и с Ридж и Тейлър, между другото. Събра ги раждането на Томас и благодарение на това имаха няколко години стабилен брак, който беше същински прецедент за сериала.

# 113
Стефани ги е разделила, забременявайки - т.е. милата тогава е въртяла двама Simple Smile

# 114
Както казах, не е уточнено как са стояли нещата тогава- защо пък Стефани да не е била с Ерик преди той да се хване с Бет? Или пък да не е знаела, че той е с Бет? Ето какво пише в официално издадената книга: "Бет Лоугън се оказва колежанска любов на Ерик. Чувството между Бет и Ерик било силно и истинско, но Ерик внезапно прекратил връзката им, когато разбрал за бременността на Стефани." Аз това го разбирам така- че Ерик е обичал Бет и не си е помислял да й изневерява, но бившата му приятелка изведнъж е изскочила бременна и затова е останал с нея. Години по-късно той има 30-годишен брак със Стефани, а Бет като я вижда дори не си я спомня. Показателно дали му е било писано да я обича доживот.
А Масимо е съвсем друга история, за която вече казах, че е измислена от Бел-младши, който разби множество стари идеи на родителите си. Това е, което ме дразни- 10-15 години сериала се развива в една насока, а накрая той, като фен на Брук, решава да промени всичко и да изкара достойните недостойни, а нея велика жена с голямо сърце. Виждаме, че е успял, щом към днешна дата има хора, които говорят по този начин за персонажи като Брук, Стефани и Тейлър. Някои обаче помним началото и знаем кой е започнал като долния и кой- като достойния.

# 115
Виждам как й е изчистил образа. Направо блести на светлината.
Както и да е. Вече не ми се спори. Пас съм. Приятно гледане.

# 116
Изчистването понякога може да стане чрез опетняването на други. Виждаме, че Стефани и особено Тейлър вече си имат солидни гафове, заради които поддръжниците на Брук да можете да прескочите темата за нейните като кажете "Да ама и Стефани и Тейлър...". Това, в комплект с постоянното директно повтаряне от страна на този и онзи в сериала каква прекрасна жена с голямо сърце е, чак и кралицата накараха да го признае накрая и даже и серенада да й прави, че и като дух да й се явява точно на нея, за да я благослови, а не на някой от наследниците си... Grinning  Тотална промивка на съзнания в този сериал.
Ок няма да спорим повече, и аз не искам. Мернах нещо любопитно, за което реших да ви попитам- в първите години на сериала е имало някаква Баба Лоугън, майката на Стивън, която аз лично въобще не помня. Някой сеща ли се за нея? Да разкаже повече.

# 117
Не само някои  помните началото на сагата .
Всеки има право на собствено мнение и симпатии .Аз още от началото симпатизирам на Брук и заради нея загледах сериала .
Сега  няма как да ми се промени мнението / изграждано толкова дълго / и  не ми е приятно толкова агресивно  да се правят такива опити със снимки , клипчета и т.н. Още повече пък с разни епитети за  еди-коя си от долината и превъзнасяне на  другите  светици , които също обърнаха всичко , което мърдаше  /особено  ако тези мъже са били с Брук /.
Просто хората са различни и харесват  различни герои .
Сега чакам Тейлър да разбере ,че малкото и момиченце заради нея е подписало документите за развод и да вземе да се гръмне . И дано бебето да се окаже на Бил и да свършва тази мъка .

# 118
Всеки има право на мнение, да. Но има и някои, които имаме повече наблюдения над структурата на сериала и това кой ръководи сценария и съответно промените на идеите в него. Факт е, че ДиК започна с един имидж на героите и към днешна дата се пропагандира съвсем различен. Кой както си иска да възприема това.
Аз само в тази тема се сблъсквам с това да се защитава така Брук, между другото. В най-големия американски форум за сапунки дори и да се признават недостойните черти на Стефани и Тейлър, Брук си остава основната героиня за присмех. Потребителите са наясно с какви цели се е опитала да се сближи с Форестър в началото и как се е издигнала, знае се защо баба Стефка я е нарекла Дама от долината (хайде, да не използвам мръснишката дума Grinning) и дори няма нужда от снимки и клипчета за доказателство. Повечето харесват самата ККЛ като актриса- и аз не съм по-различен от тях, защото тя наистина е прекрасна. Не героинята й си е дъно, което се изкарва връх.

# 119
Сряда 2 май 2018: Уайът дава на Лиъм подробности, Джъстин предупреждава Бил, а щастието на Стефка е краткотрайно.

В кабинета на Брук Уайът възбудено обяснява на Лиъм какво е видял ... и има още. Лиам не вярва и предупреждава Уайът да не го заблуждава .  Уайът казва ,че не би желал да става свидетел на това , но за съжаление ....Стефи и татко все още са заедно. Уайът повтаря разговора, който е чул, след което му разказва за намирането на "последствията" - свещи и червило на възглавницата . Той не знае как Стефка  може да причинява  това на Лиъм, но то все още продължава.
Лиъм е съсипан : "Това не може да се случва . Тя обичаше мен , не татко! "
Уайът търси уиски, а Лиъм  излиза .

В къщата на скалите Стефка е  ентусиазирана , че Лиъм се прибира у дома и най-накрая може да оставят  всичко , което се е случило  с Бил зад тях .
 Пристигат още  цветя . Картите казват: "това е за родителството  ", "Ето и за нашето бъдеще" и "Ето за семейството ни".
Стефка разказва на майка си, че не може да се откаже от тях и е знаела , че Лиам също не може да го направи. Говоренето се обръща към Бил. Тейлър се чуди дали той ще приеме това. Стефка не се интересува от това, което той мисли - тя не е била толкова щастлива, откакто е  разбрала за бременността.
Стефка пърха , мирише букетите , а Taylor се гордее с дъщеря си. Пожелава на Ст. велика вечер и напуска.
Скоро пристига Лиъм. Стефка е просълзена от благодарност за красивите цветя и картички ! Лиам замислено казва , че е изпратил бели рози, защото те символизират ново начало… Стефка усеща, че нещо не е наред. Лиъм казва, че ги е изпратил, преди да е открил нещо…. Той я пита дали се е виждала с  баща му снощи. Стефка  потвърждава, че са се видели  - той й е продал къщата. Лиам пита дали се е докосвала  до него , дали са се прегръщали . Стефка си спомня прегръдката  на Бил и казва, че е имало прегръдка. Лиъм  казва ,че той е бил  готов да се съберат отново , докато не е разбрал , че тя отново е била с баща му …
В публикациите на Спенсър Джъстин  критикува  Бил ,че е направил така ,че  Уайът да повярва, че между него и Стеф се е случило нещо, когато това не е така. Бил отвръща : "Стефи принадлежи на мен и тя ще свърши с мен. "
Джъстин предупреждава, че тръгва  по опасна пътека и може да загуби всичко. Те продължават да спорят. Джъстин отново предупреждава , че Бил може да загуби и двамата си сина и пак да не се събере със Стефка . Той настоява шефа му  да остави нещата да се случват сами , но Бил опонира , че е влюбен в Стефка , че тя  се нуждае от него. Стресът, на който е подложена , не е добър за бебето. Джъстин припомня: "Бебето на Лиам". Бил казва , че един ден Лиам ще му благодари за това, че се е грижил з а Стефка  - всичко ще се изясни.
По-късно огорченият  Уайът се връща и Бил му казва, че той и Стефка  са непочтени . Уайът казва , че е разказал на Лиъм всичко. Бил се чуди как го е приел . Уайът казва, че е като човек, който е загубил най-важното в живота си.
Следва :Лиъм взима  решение за живота си  .

Общи условия

Активация на акаунт