Дерматолог в София за себореен дерматит

• 228
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!

От години се боря със себореен дерматит. Посетила съм редила специалисти, пробвала съм всякаква козметика, но ефект няма. Имам нужда от дерматолог в София, който наистина да ви е помогнал и излекувал проблема, ако сте имали същия като мен.

Благодаря!

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:47 от Не се сърди, човече

# 1
Себорейният дерматит не се лекува, може само да се тушира за някакво време. Лекарствата също са индивидуални - едно работи при един човек, и не работи при друг. Докато не намерите "своето" лекарство/шампоан, ще бъде така.

# 2
  • Варна
Себорейният дерматит не се лекува, може само да се тушира за някакво време. Лекарствата също са индивидуални - едно работи при един човек, и не работи при друг. Докато не намерите "своето" лекарство/шампоан, ще бъде така.

Напълно споделям написаното, точно така е, но важното е, че от него не се умира (черен хумор де). И още една черна краска има - бързото привикване. Всеки нов шампоан (лечебен)  - се отразява добре отначало, след време обаче - ефектът му става нула.
И бих  добавила също, че и нервно-психическото състояние също  влияе, влошава го в състояния на депресия (примерно) и обратно.
Има и субективни моменти, напр. ако смениш мястото, въздуха, водата - това се отразява добре.
И така, всеки да си търси и намери своето лечение.

# 3
  • Sofia
При мен подейства прием на вит.В3, бях чела че помага и пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт