Себореен дерматит

• 433
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,някой да се е сблъсквал със себореен дерматит по лице.На едно място се маха на друго излиза.Става въпрос за 14г.дете .Не места с мазило, което ни изписаха изчезна.Но като цяло много упорито нещо .

# 1
Аз имам по скала от време на време и се мажа с лосион себорал форте и ми помага. Има и шампоан същата серия, но незнам дали става за лицето

# 2
Моето дете има себореен дерматит по лицето. От половин година не се е появявал. И преди това имаше моменти на махане, но сега най-дълъг период го няма. За първи път се появи на 11г. Дали ще се появи пак, дано не. При нея на едно и също място е. Лекарката беше казала да не се пипа, за да не се разнася по други части на лицето. След мазане само там, измиване на ръце, лесно можело на друго място да се разнесе.

# 3
Моето дете има себореен дерматит по лицето. От половин година не се е появявал. И преди това имаше моменти на махане, но сега най-дълъг период го няма. За първи път се появи на 11г. Дали ще се появи пак, дано не. При нея на едно и също място е. Лекарката беше казала да не се пипа, за да не се разнася по други части на лицето. След мазане само там, измиване на ръце, лесно можело на друго място да се разнесе.
[/quote
Мазали лл сте с нещо?

# 4
Маза. В началото за около 10 до 14 дни, не си спомням точно, но лекарката каза да не повтаряме след този период, с дактакорд. А след това с ducrey. С него при всяко следващо появяване. И за около седмица се скриваше, после пак. Различно издържаше без петна. В началото през 2,3 седмици се появяваше пак. Едва миналата година разреди и от пролетта не е имала. На нея беше около носа, само там 2 петна, не се разнесоха на други места. Но си е доста неприятно на външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт