Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Американски Versus Латино сериали - Тема 10

 • 39 555
 • 696
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 728
Когато Рижд се върна от Париж и разбра, че е легнала с Бил, изобщо не я харесваше. Бе свободен и тръгна със сестра й, даже й върза конец на пръста. Тогава Тейлърка не беше ли някъде с Торн, а преди това с Ерик. Или обратното?
И да се беше пробвала- той пак щеше да скочи към Брук. Влече си го лолитката като магнит, доказано е във времето. Grinning
Жалко, защото през 90-те Тейлър все пак имаше доста по-стабилно присъствие в живота му и той реално я искаше, защото му даваше спокойствие. Дори ги бяха показвали как ще изглеждат като остареят заедно, не знам дали помните. Тогава си мислех, че те наистина са си голямата любов.

# 16
 • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
 • Мнения: 1 107
Някой следи ли 7-ми сезон на "Имало едно време"?

# 17
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
Този сериал съм го оставила на втората половина на четвърти сезон, но упорито си го събирам за "гледане". Решила съм да му сложа точка някога.

# 18
 • Мнения: 728
Аз съм го оставил на средата на настоящия. Grinning Много ми харесва, но не бързам да го доглеждам, защото после няма да има повече. А сериалчето си е доста приятно, макар и да го превърнаха баш в сапунка с приказни герои.

# 19
 • Мнения: 5 250
Вторник 24 април 2018 г .:
В къщата на Брук тя и Хоуп обсъждат как Лиам започва новия си живот днес. После Хоуп споделя ,че обича Лиъм ,а Брук казва ,че по начина , по който я гледа , той също я обича .
В хотелската стая на Лиъм Уайът се чуди защо Стеф е подписала  документите за анулиране. Той напомня на брат си, че бебето му е на път и пита дали наистина може да сложи край на брака си. Уайът му предлага  да остане с него, но Лиъм не иска да живее в един от имотите на Бил. Той разкрива, че се премества при Брук. Уайът пита: "Ще бъдеш ли с Хоуп?" Уайът предвижда  реакцията на Стеф –крясъци и  викове. Лиъм казва ,че просто иска да е между  добронамерени хора /засега/ . Уайът казва, че може да го оправдае , но съпругата му няма да бъде щастлива. Уайът се чуди дали това  продължаване напред или връщане назад . Лиъм все още обича Стеф, но не знае какво ще направи. Уайът казва: "С други думи, може да се окажеш с Хоуп."

Във  Forrester Creations Ridge представя Steffy на Emma /стажантката/. Получава се съобщение до Симон от Лиъм, той съобщава, че има нов адрес. Ridge го гледа и казва: "Това не е правилно." По-късно Симон се доближава до Хоуп в дизайнерския офис и и казва за новия адрес на Лиъм. Той се притеснява, че Ридж не е изглеждал  щастлив. Хоуп го успокоява.
Междувременно Брук се присъединява към Ридж, който я пита за промяната на адреса на Лиъм. Тя потвърждава, че тя и Хоуп са го поканили . Ридж смята, че Лиъм трябва да се върне при бременната си съпруга. Брук настоява, че Хоуп няма да го притиска . Ридж е разочарован, намира намеренията на Хоуп за непочтени  и поставя под въпрос намесата  на Брук - това , което тя иска е Хоуп и Лиъм пак да се  съберат .
В офиса Стеф пита Хоуп защо не даде на  Лиам пространство, след като е подписала документите за анулиране. Хоуп се съгласява със Стеф , но казва ,че той трябва да излезе от хотелската стая и и казва , че се премества да живее в кабинета на майка и. Стеф обвинява Хоуп ,че  използва линията си, за да прекарва времето си с Лиъм, а сега тя го кани в имението на майка си. Хоуп  отговаря, че Лиъм е наранен и объркан  в момента , че се нуждае от нея и тя ще бъде там до него.
Стеф напомня на Хоуп, че тук е заложено  едно семейство. Хоуп се съгласява, но казва че Стеф е  разбила  доверието му. Стеф става настъпателна – ти искаш  съпруга ми . Тя предупреждава, че няма да се откаже; бебето идва и то ще се нуждае от баща си.
Следва : Хоуп и Стефка  спорят .
https://www.dailymotion.com/video/x6icr6i

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 11:01 от Ели-фен

# 20
 • Мнения: 728
Чак и в дома си го кани, за да го съблазни, че и Брук изведнъж взе да я подкрепя. Grinning

# 21
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
Чак и в дома си го кани, за да го съблазни, че и Брук изведнъж взе да я подкрепя. Grinning

Кармата е кучка.

# 22
 • Мнения: 5 250
Спомням си някакво жестоко манипулиране на Лиъм от Бил и Стефка /трябваше да го оженят за  супер-момата/  , отведоха го в планината , някакво гонене по лифтовете , имаше съгледвачи , които докладваха на Бил ,че Хоуп е там и т.н. Изобщо Стефчето участва с удоволствие във всички  мръсни игри на Бил , лика-прилика са си .

# 23
 • Мнения: 728
Да, но за Стефи си е ясно, че е новата кучка на сериала т.е новата Брук, а Хоуп уж се води сладкото момиче, което иска да се разграничава от майка си, но маската нещо взе да се пропуква... Grinning
А и тази манипулация в Аспен беше отново провокирана от наглостта на Хоуп. Като ще зарязваш Лиъм, зарежи го в очите. При всяко положение той беше в правото си веднага да се хване с друга и да тръгне да се жени за нея, но Хоуп не беше в правото си да се опитва да им прекъсва сватбата. Още от тогава и тя е една прикрита Стефи.

# 24
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
А може просто кучката Стефи да провокира Хоуп. Така както Брук провокираше Тейлър. Каквото и да се сучи Стефи се намърда там, където не й беше мястото и то с благословията и бутането на Тейлър. Сигурно й е било кеф дъщеря й да отнеме мъжа на дъщерята на Брук.

# 25
 • Мнения: 728
Разбира се, че й е кеф на Тейлър веднъж нейното семейство да победи. Затова и тя самата толкова се бута при мъжете на Брук, макар и неуспешно. В сериала Брук е изкарвана някаква велика жена, пред която мъжете се прекланят и заради нея пренебрегват наистина достойните жени, като Тейлър (през 90-те). Така и въпросните жени постепенно се превръщат в хищници, а и децата им също, а както виждаме и почти всички в сериала. Такъв модел наложи Брук Лоугън в "Дързост и красота" и може би точно затова и целия сериал зацикли- прекалено много разврат стана, почти няма достойни персонажи, на които да държиш. Даже съвсем няма, аз поне не се сещам.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 22:50 от SG7

# 26
 • Мнения: 5 250
Сряда, 25 април 2018 г .:
В дизайнерския офис на Forrester продължава спорът между Стефка и Хоуп .Ст. пледира ,че  бебето има нужда от баща и тя няма да остави Лиъм така , Хоуп казва ,че се опитва да го подкрепи в труден за него момент като приятелка , а Ст.  отговаря ,че ако е толкова добра приятелка  е щяла да го изпрати в дома на жена му /това е доста  нахално , подписва му документите за развод , а си го иска в къщи /.
 Разговорът се обръща към документите за развод ,Стефка  знае, че Хоуп ги е видяла като покана и шанс за себе си , но я предупреждава, че ще съжалява, че се е вмъкнала между тях , тъй като тя няма да позволи  детето и да живее в разбит дом. Надежда-съжаление-BB-CBSHope съветва Стефй, че Лиъм е на път за среща. Steffy се надява да се присъедини.
Те продължават да спорят къде трябва да живее Лиам и дали ще се върне при Стеф. Хоуп казва , че Лиъм заслужава почтеност и доброта. Стеф се подиграва и казва: "Може би не си толкова добра и достойна, колкото искаш да мислим?“
В кабинета на Ридж той казва на Лиъм, че мисли за него като за син,  защото е женен за дъщеря му. Той не се отказва от съюза и се надява, че и Лиам няма. Лиъм казва, че все още не е взел решение за брака. Ридж му напомня за неговите обети . Лиам казва ,че ще помисли . Тъй като Лиъм се готви да тръгва , Ридж прави още едно предупреждение за това, което е заложено в играта ,Лиъм отговаря ,че Ст. е подписала документите за развод , а Ридж казва, че може да скъса  документите или да остави баща си да спечели – Бил иска Стеф.  Ридж кадва ,че няма да позволи на Лиъм да предаде дъщеря му на този човек.
По-късно Ридж намира Steffy да мисли за по-щастливите си  мигове с Liam. Тя казва , че и е ясен малкия план на Хоуп и Брук да поканят Лиъм да се премести при тях .
 Ридж казва ,че е помолил Лиам да даде на брака си още един шанс. Ридж се обвинява, че е насърчил Хоуп да се върне. Стефи иска просто Лиам да вземе решение без Хоуп  да е постоянно пред  лицето му. Получава напомняне за  прегледа с ултразвук и казва на Ридж, че тя трябва да покани Лиъм да отиде с нея .
В дизайнерския офис Хоуп разговаря с Ема, която е благодарна, че работи с нея и Лиъм. Тя тръгва и Лиъм казва, че се надява да е доволна и щастлива от работата си . Двамата са  ентусиазирани от  дизайните на  Торн за шалове - забавен аксесоар. Лиъм предлага всеки път, когато клиент купува шал, друг подходящ шал да отиде за някой в нужда. Хоуп е доволна. Лиам й благодари, че му е дала цел. Хоуп му разказва , че Стеф мисли, че го манипулира. Той я успокоява. Те играят с шаловете , а Хоуп настоява той да подпише  документите за анулиране днес, за да могат да се движат заедно. Те се прегръщат, когато пристига Стеф и моли Лиъм да отиде с  нея на ултразвука.
Следва : Хоуп се сблъсква с Ридж.

https://www.dailymotion.com/video/x6iejge

# 27
 • Мнения: 728
Лиъм пак започна с телешките погледи. Grinning Беше започнал да ми харесва, но явно отново ще трябва да го гледаме как във всеки епизод е 'колеблив'.

# 28
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
Лиъм не ми харесва от момента, в който се забърка със Стефи. Глупак глупав. Харесвам Хоуп, но не ми се искаше отново в този тъп триъгълник. Жалко, че Уаят е с Кейти.

# 29
 • Мнения: 5 250
Като гледам Ридж ще захапе Хоуп заради  неговото  момиченце .
Нищо чудно  с Брук пак да се разделят . Тогава ще се започне   с простотиите -Брук и Кейти може да скочат на Торн , Лиъм-Стефка-Уаят Хоуп  пак ще си разменят периодично  партньорите /по-точно Стефка ще иска този , с когото е Хоуп/ , а Ридж  да ходи да се грижи за болната си бивша -Тейлър . Там може да направят триъгълник с Бил .

Общи условия

Активация на акаунт