Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Американски Versus Латино сериали - Тема 10

 • 39 553
 • 696
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 728
Лиъм не ми харесва от момента, в който се забърка със Стефи. Глупак глупав. Харесвам Хоуп, но не ми се искаше отново в този тъп триъгълник. Жалко, че Уаят е с Кейти.
Мен Лиъм ме дразни още преди Хоуп да започне. Всъщност, едно от първите ми подразнения от Хоуп беше именно по повод нейната наивност, граничеща с глупост, конкретно в случая с Амбър. Лиъм първоначално не беше спал с нея и уверяваше Хоуп, че не би ѝ причинил такова нещо, а още в същия ден отиде и наистина спа с Амбър. И докато спеше с нея пак го показваха с телешкия поглед, сякаш още се чудеше дали го иска или не... но нагона надделя. Grinning Да не говорим как после караше девственната Хоуп да се чувства виновна, че не е готова да му даде 'това, от което се нуждае' и по тази причина заглеждаше Стефи, която можеше да му го даде. Grinning И въпреки всичко това Хоуп продължаваше да копнее за него и да си въобразява, че той е по-добър от Оливър. Пълен смях.

# 31
 • Мнения: 5 250
 Thinking Аз явно имам  големи дупки  в гледането на сериала .
Смътно си спомням ,че Хоуп правеше някаква  модна линия , търчеше по медиите и  набиваше в главите на  младежката аудитория ,че  да си девствена е  привилегия . Това на фона на семейството ,в което  живее , изглеждаше  комично .

# 32
 • Мнения: 728
Линията Hope for the Future беше такава в началото. Кампания, отправена към младите момичета и техните приоритети в живота. Хоуп винаги е била много комплексирана от майка си (която след дълги години разврат е изкарвана силна жена с добро сърце, но всичките й деца са се оплаквали от това как поведението й им се е отразявало) и затова искаше да отправи друго послание към света, но постепенно взе да заприличва на нея. Няма как иначе в този сериал.

# 33
 • Мнения: 5 250
Четвъртък 26 април 2018:
В  кабинета Стеф информира Лиъм, че ултразвукът е точно сега, тя му казва, че е добре да дойде и той . Хоуп насърчава Лиъм да отиде , те могат да говорят  довечера на  вечеря. Стеф  казва на Хоуп , че съжалява за неудобството и си тръгва с Лиъм.
Стажантката  нарича Брук модна икона, когато пристига Ридж. Брук и Ридж се хранят ,говорят ,че Лиъм е отишъл със Стефка на ултразвука .Ридж смята ,че това е правилна стъпка в посока на  възстановяване на брака им .
След това Хоуп  говори с Брук за идеята на Лиъм за шаловете /по-голяма тъпня  едва ли някой ще измисли – за какво ще му е на някой бездомник  марков шал от Форестър – и то  само за декорация /, а майка й  се прехластва…..
Хоуп разказва , че срещата с Лиъм е вървяла добре, докато Стеф не е влязла , за да вземе Лиъм на ултразвука. Тя отбелязва, че Стеф  добре изпобзва  бременността си, за да накара Лиам да се върне.
Брук си спомня, че когато тя е била  бременна с RJ , Стефани я е мразела . Хоуп се безпокои, че е несправедлива и ревнива и иска малката да бъде щастлива. Брук предупреждава, че бебето ще сближи  Лиъм и Стеф. Хоуп  мисли, че Лиъм може най-накрая да види, че Стеф не е ангел след това, което е направила с Бил.
Ridge ги чува и ги прекъсва . Той настоява, че не правилно да отклоняват  Лиъм от жена му и детето - арогантно е Хоуп да мисли, че знае кое е най-доброто за него
В офиса на д-р Филип Стеф уверява Лиам, че всичко ще се оправи. Докторът влиза и пита как е  "щастливото малко семейство". Стеф и Лиъм отговарят  ,че са добре . Те започват и Лиъм и Стеф се чудят колко е пораснало бебето. Докато те продължават, д-р Филипс изглежда загрижена и моли Стеф да се изкашля няколко пъти . Тя изпраща Лиъм да донесе  студен портокалов сок и казва на Стеф да не се притеснява.
 Лиъм се завръща и д-р Филип пита дали Стеф може да се върне и да я види следващата седмица. Лиъм отбелязва, че няма да спят тази вечер. Philips признава, че не е могла  да накара бебето да се движи. Лиам  гледа нещо върху гърба на бебето. Лекарят не казва нищо конкретно и иска да насрочи друго изследване , за да бъде сигурен. Внезапно бебето се раздвижва  и д-р Филип казва , че няма от какво да се притесняват .
Лиам и Стеф  се  прегръщат. После Лиам отбелязва, че кръвта му е замръзнала . Стефи говори за връзката си с бебето .
Лиъм знае, че Стеф все още е същият човек, в когото се е влюбил  , особено  когато имат такива преживявания , той си дава сметка  кои са . Той я уверява, че винаги ще я подкрепя . Лиам прегръща Стеф с насълзени очи  .
Следва : Бил включва Уайът в плана си .

https://www.dailymotion.com/video/x6ih19c

# 34
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
Хайде бе, Торн, открадни Кейти, за да може Уаят да погледне Хоуп!

# 35
 • Мнения: 728
Хайде бе, Торн, открадни Кейти, за да може Уаят да погледне Хоуп!
Той и да я погледне, тя няма да погледне него. Grinning Ясно е, че ще се бута между Лиъм и Стефи, и ще сграбчи възможността ако бебето се окаже на Бил, че и преди това.
Доста емоционални сцени с Лиъм и Стефи днес. Тоя тъпак да престане да се колебае и да се събира с нея. Личи си, че не само бебето го задържа при нея. Ако някога Хоуп е била най-важния фактор в живота му, това вече очевидно е Стефи... освен ако скоро на сценаристите не им хрумне друго.
Да похваля и Брук този път. Хоуп се опита да го изкара, че Стефи постоянно си докосва корема, за да припомня на Лиъм за бебето, а тя вместо лицемерно да я подкрепи си припомни как навремето и тя е била в същата позиция и Стефани й е говорила по същия начин. И защити Стефи, че това нейното си е майчински инстинкт. Едно умно изказване от оригиналната суперкучка.

# 36
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
И аз искам Лиъм и Стефка. Обичат се, ще си имат бебче, тя изневерила с бащата, ама то само Хоуп не е правила тез неща Simple Smile

Няма ли още някой не знаен син на Бил?

# 37
 • Мнения: 728
Направо да се върне Оливър, с него току-виж пак станала сладката Хоуп. Grinning

# 38
 • Мнения: 5 250
Петък, 27 април 2018 г .: Стефи иска още един шанс с Лиъм, Хоуп и Брук обсъждат бъдещето и Уайът уведомява Бил за новостите в любовния му живот.

В къщата на скалата, Стеф пита Лиъм дали ще  остане за известно време. Те си спомнят за ужаса , който са преживели по време на  прегледа . Стеф му благодари, че е там. Те се възхищават на ултразвуковата снимка и нямат търпение  да да се срещнат с дъщеря си.
Стефка си насилва късмета и повдига въпроса  за това ,че Лиъм е отишъл да живее в кабинета на Брук , след като е можело да остане при нея в стаята за гости .
Лиъм не иска да го обсъжда. Стеф го  пита дали възнамерява да подаде документите за развод  и да продължи с Хоуп .
Лиам казва ,че е в конфликт  заради изгубеното  доверие. Той я обича, но вижда нея и баща си.
Стефи се прави на разсеяна и  му показва бебешки дрехи и снимки , които ще постави в стаята на бебето. Тя не иска Лиъм  да е при хоуп , тя го иска там и настоява, че няма чувства към Бил . Лиам казва , че не може просто да забрави. Steffy продължава да напъва и поставя ръката му на корема си, но Лиъм се отдръпва и казва: "Не още." Стефи плаче.
В къщи Брук отбелязва, че Хоуп изглежда тиха и притеснена . Хоуп  се чуди защо още Лиъм не се е обадил и се тревожи. Те  обсъждат, че Стефи е част от живота на Лиъм. Брук предупреждава, че бъдещето с Лиъм може да бъде по-трудно, отколкото си мисли. Хоуп  се съгласява и казва ,че ако Стефи  е честна и добра с Лиъм  , то тя ще се оттегли, но засега не вижда такова нещо .
В публикациите на Спенсър Бил казва на Джъстин, че е време да му върне живота. Уайът пристига и триото обсъжда допълнителна  сигурност  в дома на Бил.
Щом Джъстин си тръгва , Уайът казва на Бил ,че е прекратил връзката си с Кейти .
Бил се хили доволен . Той потвърждава, че компанията в крайна сметка ще бъде на Уайът, после го пита какво знае за Лиам. Уайът споменава, че Стеф най-после е подписала документите за развод  и го намира за внезапно и странно. Той добавя, че Лиъм се е нанесъл да живее в кабинета на Брук.
 Бил смята, че Лиъм и Хоуп са „обречени” да са заедно . Уайът не може да разбере какво става . Бил иска Уайът да направи още едно нещо, за да докаже своята лоялност. Той споменава, че Стеф не е честен с Лиъм, но Уайът не го вярва. Бил получава обаждане от Стеф и го поставя на високоговорител. Уайът слуша, докато Стеф го моли да се срещне и му благодари, че пази тайната и. Бил позволява на Уайът да мисли, че се виждат  и го насърчава да каже на Лиъм истината.
След това Бил си спомня горещия секс със Стефка и казва доволен : "Тя ще бъде моя."
Следва : Стефи е разстроена  от разговора с Бил за бъдещето.

https://www.dailymotion.com/video/x6ijd96

# 39
 • Мнения: 728
На какво попаднах...
Каква нежна жена... какво голямо сърце! GrinningМъжете Форестър обаче са тотални тъпаци. Как се е гаврила с тях в семейната им компания, че дори и кварталната психопатка е наемала за шефка... но въпреки това в годините след това й се кланяха колко е велика и дори си разбиваха семействата, за да я опитат.Flushed
Голяма си беше баба Стефка, голяма... Единствена тя не се поддаде, поне докато не видя, че й остава малко живот и не реши да открие добро дори и там, където вирее предимно зло... Велика!

# 40
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
Те се опитваха да я изиграят. Спечелиха много пари. Нормално бизнес решение. С Брук и скандалите й спечелиха още повече пари. Управляваше добре. Сега какви са?

# 41
 • Мнения: 728
Те и да са се опитали да я изиграят, това си е тяхна компания, а тя е служител. Няма правото да прави такива преврати и да ги третира като служители, въпреки че те са изградили Форестър. Компанията си беше на върха дори и без нея, а тя просто помогна да имат още някой и друг голям успех.
Днес компанията пак се води на върха, но заради ужасно ниското ниво на сериала това не може да си проличи.

# 42
 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 14 139
Искаха да й откраднат патента. Ами не е честно.

# 43
 • Мнения: 5 250
Вече ми е далечен спомен , но Ридж се опита да я прекара /като я омайваше с чара си/ някакъв документ , с който тя се отказваше от правата си .
Това наистина беше гадно и тя  за това  реагира така .Баба Стефка  беше  организаторът на измамата , не и дадоха да работи  като пълноправен член , а тръгнаха с рогата напред .

Bold and Beautiful spoilers for the week of April 30:

In this week's B&B promo, Bill manipulates his sons to get what he wants.

Monday April 30:

In Monday's B&B promo, Katie and Wyatt risk getting caught, Bill insists it's not over with Steffy, and Liam can't make promises.

Bill uses Wyatt to further his plan to win Steffy.

Bill agitates Steffy by telling her they should have a future together.

Soaps.com has the complete list of the 2018 Daytime Creative Arts Emmy B&B winners. Plus, view 22 photos of the actors on the red carpet at last night's ceremony.

Soaps.com writers make their Daytime Emmy Awards predictions. Take a look and share your picks.

Tuesday May 1:

Wyatt finds himself in a difficult spot after Liam confides in him about Steffy.

Justin's conscience kicks in when he realizes Bill is unconcerned about the consequences of his actions.

Take a look at the 2018 Daytime Emmy Awards presenters, which includes various soap stars from Bold and the Beautiful.

It's been confirmed... Actress Courtney Hope returns to Bold and the Beautiful as Sally Spectra. There's no telling what will be in store for Sally next.

Wednesday May 2:

Steffy gets what she's been hoping for, and then it immediately falls apart.

Bill boasts to Justin about the success of his plan involving Wyatt.

Thursday May 3:

Brooke supports Ridge while being concerned about Hope.

Liam reaches a decision.

Photo gallery! View 34 red carpet photos from the 2018 Daytime Emmys nominee reception, as well as social media posts from the Bold and the Beautiful stars and video interviews as the actors came together to celebrate their work in daytime.

Friday May 4:

Bill reassures Wyatt.

Steffy breaks down on Ridge.

More spoilers for B&B:

Wyatt unwittingly feeds Bill information about Liam and Steffy.

Just as Liam and Steffy are set to reunite, Bill's behind-the-scenes machinations come into play.

Coming up on The Bold and the Beautiful:

Katie learns what Wyatt saw happen between Steffy and Bill.

A marriage proposal is made.

Upcoming appearance! Celebrity Big Brother winner Marissa Jaret Winokur joins B&B as a wedding planner.

May Sweeps from SID:

Bill brings Justin into his plan to win Steffy at all costs.

Justin helps Bill to manipulate Wyatt and Steffy.

Ridge's ongoing anger toward Bill causes tension between the Spencers, Logans, and Forresters.

Hope and Liam become engaged.

Brooke gives Hope her blessing for a reunion with Liam, thereby putting stress on her marriage to Ridge.

Taylor returns to confront Brooke.

Steffy accuses Hope of taking advantage of her situation.

Wyatt thinks he's fooling Bill by pretending to have left Katie, but Bill is playing a dangerous game of his own.

Bill assures Justin everyone's misery will be worth it in the end.

An unforgettable wedding takes place.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 22:39 от Ели-фен

# 44
 • Мнения: 728
Искаха да й откраднат патента. Ами не е честно.
Попринцип не е, но нейното държание след като им разкрива измамата хич не приляга на една нежна жена с добро сърце, като каквато я лансирате.

Относно новите епизоди:
Taylor returns to confront Brooke.
Този спойлер ми е много забавен, кой знае колко пъти през годините е имало подобен. Grinning
Hope and Liam become engaged.
Те сериозно ли? Grinning Вместо сватбения марш може за фон да пуснат ревовете на Стефи и бебето от родилното.
Уникален сериал!

Общи условия

Активация на акаунт