Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Американски Versus Латино сериали - Тема 10

 • 39 731
 • 697
 •   1
Отговори
# 690
 • Мнения: 1 380
Привет на всички! Smiley
Може да сте научили вече, но от другата седмица подновяват излъчването на ДиК. "Стефи" казва, че в понеделник ще ни припомнят докъде сме стигнали.

Скрит текст:


Носят се слухове, че са избрали нова актриса за Тейлър - Kristian Alfonso.

За съжаление няма да мога да преразказвам епизодите (поне засега).
Ако ми се отвори възможност, ще си възобновя заниманието по-нататък. Simple Smile

# 691
 • Мнения: 1 380
Да си споделя впечатленията от първата седмица – много разочароващо. На моменти беше дори неприятно за гледане. Като се изключи епизодът от понеделник, който беше повторение на минали епизоди, първите 1-2 бяха снимани преди прекъсването, а в следващите веднага се забелязва разликата.

Скрит текст:
Лиам се въртя в къщата на Стефи и й говори, че винаги ще бъде до нея, въпреки че е щастливо женен за Хоуп. Стефи го увери, че оценява отношението му, но не може да бъде същото, че той има семейство, а и тя не се нуждае от прокламациите му. „Он“ обаче си знае репликите и прокламира – винаги мисля за вас с Кели, вие сте в сърцето ми и т.н.
После Стефи излезе с мотора и претърпя нов инцидент. Този път Бил я блъсна с колата си. Убедена съм, че сцените с мотора бяха от предишния инцидент.


Сега Бил е в болницата и изпитва угризения, още не е признал, че е виновен.

Обади се на Ридж, който отиде с Брук. Стефи е в безсъзнание, а младият лекар, който се грижи за нея, се предполага, че ще е новият мъж в живота й. (Изобщо не мога да го възприема сериозно, напомня ми за Джоуи в ролята на Дрейк Раморе. Smiley)


Историята основно се въртя около Уайат-Сали-Фло и беше комична, трагична и жалка.
Сали и Пени бяха успели да извлекат Фло от къщата на плажа, така че ужасеният поглед на Уайат беше за нищо и никакво. Замъкнаха Фло в апартамента на Сали, където вързаха единия й глезен с някакъв парцал. Когато Фло се свести, Сали обяви намеренията си – няма да нарани по никакъв начин Фло, ще я пусне, но когато изпълни успешно новия си блестящ план. Оказва се, че Сали си е свалила приложение за следене на цикъла и въпросната вечер е идеална за забременяване. Сали ще прелъсти Уайат и ще забременее, а след това той няма да има избор и ще й прости за всичко.
После Сали се въртя и перчи пред Фло, натъкмена с черно бельо. Фло я хвана за крака и я събори, Сали загуби съзнание. От падането по пода се разпиляха маркери, Фло успя да напише с бял маркер върху гащите на Сали – „помощ, Фло“ или нещо подобно. Сали естествено не разбра, остави Пени да забавлява Фло и отиде да съблазнява Уайат. Пени трябваше да подпомогне плана й, като праща съобщения на Уайат от телефона на Фло, които го увещават да прекара нощта със Сали. (Което си беше повторение на историята Морган-Тейлър-Ридж, но неимоверно по-тъпо.)
Сали каза на Уайат, че иска една нощ с него, това е последното й желание, започна да се съблича, а той видя в огледалото надписа на задника й. Веднага поиска да знае какво става, Сали започна да се осъзнава и призна, че Фло е в апартамента й, Уайат отиде да я спасява.

Сцената със спасяването трябваше да е като спасяването на Тейлър, но беше нещо неописуемо. Спокойно мога да кажа, че по-жалко нещо не съм гледала в ДиК.

След епичното прерязване на парцала около глезена на Фло Уайат узна, че Сали го е лъгала през цялото време.


Промото:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 13:47 от Elmindra

# 692
 • Мнения: 5 250
Благодаря за напомнянето и резюмето! 🌺

# 693
 • Мнения: 5 250
Извинявам се за механичния превод от Гугъл-преводача   Flushed  , звучи малоумно , но дава представа  да предстоящите събития .
Смели и красиви спойлери за понеделник 3 август:
Сали моли Уайат за прошка.
На Стефи се казва, че ще й трябват седмици, за да се излекува.
Смели и красиви спойлери за вторник, 4 август:
Лиъм, Надежда и Бет се приготвят да посрещнат Стефи, когато се прибере от болницата.
Уиат и Фло актуализират Кейти лъжата на Сали.
Смели и красиви спойлери за сряда, 5 август:
Сали получава лекция от Кейти как да я използва, за да стигне до Уайат.
Смели и красиви спойлери за четвъртък 6 август:
Ридж става неспокоен, когато започва да си спомня моменти от черната си нощ с Шауна във Вегас.
Смели и красиви спойлери за петък 7 август:
Шауна се завръща в Ел Ей от Вегас с новини за бомби за Ридж.
Смели и красиви спойлери за седмицата от 10 август:
Смели и красиви спойлери за понеделник 10 август:
Виждайки, че Стефи боли, Томас я призовава да вземе лекарството за болка.
Също така излиза на Bold and Beautiful:
Томас се връща, след като направи някакво търсене на душа и е на различно място, след като помисли за миналите си действия. Ще сключи мир със Стефи и се чувства зле, че не е бил там по време на инцидента. Томас е разговарял с Ридж, докато е далеч и се е регистрирал с Дъглас, който е с Хоуп и Лиъм. Той е готов да премине покрай манията за Надежда.
Куин кълне Шауна в тайна за това, което са направили.
Брук и Ридж се обединяват отново.
Фло и Уайат са щастливи, че са отново заедно.
Стефи се заинтригува от лекаря си, когато прави домашен разговор.
Смели и красиви спойлери от интервюто на Брад Бел в SOD :
Разкриването на брака на Ридж с Шауна ще бъде удар за Брук. Ридж ще поеме ангажимента сериозно, Шауна ще иска да се справи, а Куин иска Шауна с Ридж.
Фин веднага ще бъде взет със Стефи и ще добави към динамиката със Steffy / Hope / Liam. Стефи предстои голяма битка.
Зенде ще бъде в комбинация със Зоуи и Картър. Авантите, включително Никол и Мая, ще се виждат през цялата есен. Zende ще бъде замесен с бизнес сюжет около бутика Forrester.
Съперничеството на Ридж и Бил ще продължи да пламва със Стефи в средата.

# 694
 • Мнения: 1 380
Мерси, Ели-ТАЛ. Радвам се, че компанията не се е разтурила. Flowers Hibiscus

Много съм разочарована от сериала след подновяването. И преди не беше нещо особено, но поне беше смешен на моменти. Сега съвсем не е за гледане. Всичките снимачни трикове, които използват, още повече влошават нещата. Не знам как е с другите сериали, но ДиК се смали клаустрофобично.
А на всичкото отгоре сюжетните линии станаха ужасно мрачни.
2-3 епизода всички бяха в болницата – Ридж, Бил, Брук и Лиам заради Стефи, а пък Уайат, Фло и Пени заради Сали. Сали получи паник атака и припадна, докато се обясняваше с Уайат. Сега я разкарват от сериала.
Стефи се прибра у дома, но изпитва силни болки, защото има счупени ребра. (Сега се сетиха за автентичност ... Когато Томас падна от скалата, нищо му нямаше.) Тейлър, която беше в Африка, но сега се оказа в Париж, изпрати цветя! Отвратително! Изобщо да не я бяха споменавали. Какво толкова се церемонят и не избират нова актриса?! Превърнаха я в най-безхаберната майка на света.
Стефи ще се пристрасти към болкоуспокояващи, а се носят слухове и за дело за попечителство над Кели.
Вини също й изпрати цветя. Донесе й ги Томас, който сега е с брада и май е добър човек.
Брук заминава да се види с Бриджит, но Ридж я увери, че тя е единствената за него и някакви такива работи.
Което е добре, защото Шона тъкмо се върна в ЛА, където било нейното бъдеще. Така каза, след като се кипри и кокори повече от обичайното в последния епизод.
Шона и Ридж ще се окажат женени, но на никой не му е ясно дали Ридж и Брук са разведени.
Е, последното не е мрачно. Smile

# 695
 • Мнения: 5 250
Както върви този сезон , по резюме на месец ще е достатъчно 😃

# 696
 • Мнения: 1 380
Както върви този сезон , по резюме на месец ще е достатъчно 😃
Абсолютно вярно, много мудно започнаха епизодите, всички с унили физиономии, едни дълги речи. Но вчерашният епизод имаше по-естествена атмосфера, като се изключат неща като целувката между Ридж и Брук. (Ридж определено целуваше манекен с руса перука.)

Дано да не съм объркала номерацията:

ДиК, епизод 8331

Скрит текст:
Брук и Ридж са в офиса.
Брук е просълзена от щастие: „Толкова съм щастлива, че ще ме чакаш. Наистина ли се случва?“

Ридж: „Нуждаем се един от друг, Лоуган.“
Брук: „Можем да забравим болката, която изпитахме през последните месеци. Ще забравим за Бил, Шона и Томас. Ще оставим всичко това в миналото.“
Ридж: „Където и трябва да бъде.‘
Прегръщат се.
Ридж: „Готов съм да забравим всичко. И двамата направихме грешки, но защо да дълбаем в това. Минало е, нищо не можем да направим. Животът е твърде кратък.“
Брук е съгласна, няма защо да се фокусират върху миналото, когато бъдещето е пред тях.
Ридж: „Може би не трябва да ходиш при Бриджит, а да започнем  бъдещето си веднага.“

Брук трябва да види внука си, но ще се върне толкова бързо, че Ридж няма и да усести. Ридж се примирява, стига да я има до края на живота си. И се целуват (ъъ, тъй де).
Брук: „Можеш да дойдеш с мен.“
Ридж не може сега, тъй като Стефи се възстановява.
Брук: „Така е. Какво става с нас? Току-що се сдобрихме, аз се качвам на самолета, а ти ще работиш извънредно. Едно време празнувахме сдобряванията, като прекарвахме цял ден в леглото.“
Ридж й обещава, че ще празнуват цяла седмица, когато Стефи се оправи: „Отиди да се видиш с Бриджит, а аз ще чакам тук за ‚заживели дълго и щастливо‘.“Стефи благодари на д-р Финеган, че се е отбил у тях и е донесъл документите за изписване от болницата. Това не е проблем, защото той живее наблизо, а и винаги е искал да бъде лекар, който посещава пациентите си по домовете (като в старите филми). За него е удоволствие да дойде и да провери как е, радва се, че тя се чувства толкова добре.
Говорят си, изглежда им е приятно заедно. Стефи е доволна, че в „махалата“ има някой, на който може да се обади, ако не се чувства добре.
За нея – винаги, уверява я д-р Финеган.
Стефи се чувства като негов специален пациент.

Д-р Финеган й казва, че не трябва да се преструва, че не е ... специална.

Д-р Финеган: „Признавам, че не следя модните новини, но ми изглеждаше позната, чух няколко сестри да говорят и направих малко проучване.“
Стефи: „Моля те, не вярвай на всичко, което пише.“
Д-р Финеган: „За това колко си постигнала? Изпълнителен директор на известна модна къща на тези години. Много бях впечатлен да науча за теб.“
Стефи: „Гордея се с постигнатото, но не съм специална. Ти си този, който спасява животи.“
Д-р Финеган е благодарен, че е имал роля в спасяването на нейния. Но е дори още по-благодарен, че инцидентът не е бил по-сериозен.
Стефи се извинява, че трябва да приготви лека закуска на дъщеря си.
Д-р Финеган се обажда в болницата (Стефи слуша)“ „Фин е, готови ли са резултатите?“
След приключването на обаждането, Стефи е заинтересувана от прякора му.
Д-р Финеган: „Близките ми приятели и колегите ме наричат така.“

Стефи (реже грозде на малки парченца): „Имаш ли деца?“
Д-р Финеган: „Не. Мислех да стана педиатър, но някак се озовах в спешното.“
Стефи: „За мой късмет. Съжалявам, обикновено върша по няколко неща едновременно, дъщеря ми е постоянно залепена за мен. Трудно е, когато си самотен родител.“
Д-р Финеган: „Баща й не участва ли?“
Стефи: „Участва, но има съпруга и друго дете. Дълга история.“
Д-р Финеган сочи снимката на стената: „Това е Лиам, нали? Спомням си го от болницата. Изглежда порядъчен човек.“
Стефи (някак неохотно): „Той е самата дефиниция за порядъчност.“

Д-р Финеган: „А ти си дефиниция за супермайка? Или може би супержена. Грижиш се за дъщеря си, правиш закуски, ръководиш компания. Да не забравяме и разходките с мотоциклет. Видях в досието ти, че това не е първата злополука. Един съвет от съседа ти – помисли да заключиш мотоциклета в гаража.“

Д-р Финеган се приготвя да си тръгва: „Не се притеснявай да се обадиш, ако е необходимо.“
Стефи: „Сигурна съм, че всичко ще е наред.“
Д-р Финеган: „Може ли да идвам, за да проверявам? За всеки случай, когато се прибирам.“
Стефи: „Да, много мило. Благодаря ти, д-р Финеган.“
Д-р Финеган: „Искаш да ме наричаш 'Фин'."
Стефи се смее: „Ужасно много.“
Фин: „Дадено. Пази се, Стефи.“

Стефи: „Ти също, Фин.“
Фин си тръгва, Стефи се усмихва, връща се при гроздето, но отново изпитва силни болки и взема поредното хапче.Дона изпраща Брук, донесла е подарък за Лоуган (сина на Бриджит), но забелязва, че Брук е отнесена: „Какво не е наред?“

Брук: „Точно обратното. За разнообразие всичко е наред.“
Дона: „За теб и Ридж ли говориш?“
Брук: „Той ми прости, Дона. С Ридж отново сме заедно.“

Дона: „Това са фантастични новини! Това означава ли, че ще отложиш пътуването?“
Брук: „Не. Мислиш ли, че е лоша идея?“

Дона: „Малко е разочароващо. Събираш се с мъжа на мечтите си и се качваш на самолет. Какво каза Ридж?“
Брук: „Успокоих го, че заминавам само за няколко дни. Когато се върна, ще празнуваме.“
Дона: „В такъв случай има какво да очакваш. (замечтано) Брук и Ридж отново заедно. Както винаги е трябвало да бъде.“
Куин звъни на Шона (която е в къщата на плажа), получила е съобщението от Шона: „Върна ли се в града?‘
Шона: „Може да се каже, че ти ме превърна в калифорнийско момиче.“
Куин: „Не аз, а един красив моден дизайнер. Видя ли го вече?“
Шона: „Ридж? Не и след Вегас.“
Куин: „Е, добре дошла си, ако искаш да се отбиеш и „случайно“ да попаднеш на него. Разбирай го, че веднага трябва да си довлечеш задника тук. (Влиза Ерик.) Трябва да затварям. Невероятно красивият ми съпруг тъкмо се прибра. Но ти знаеш какво трябва да направиш.“
Затварят.
Ерик (игриво): „Трябва ли да съм разтревожен? Аз влизам, ти бързаш да затвориш телефона. Това е подозрително за един съпруг.“

Куин: „Нека те успокоя. Това беше Шона. Върнала се е в града. Надявам се да не възразяваш, че я поканих тук.“
Ерик : „Тя ти е приятелка, нямам нищо против. (Куин клати глава със съмнение.) Куин, не обвинявам Шона за проблемите на Ридж и Брук.“
Куин: „Радвам се да го чуя. Очевидно е в кого е вината.“
Ерик : „Ридж и Брук ще се разберат. Няма значение чия е вината. Сигурен съм.“


Ерик : „Ридж ще прости на Брук.“
Куин: „Защо си толкова уверен?“

Ерик : „Те са оцелявали след много неща през годините.“
Куин: „Бракът трябва да е за нещо повече от оцеляване. Определено се радвам, че нашият е такъв.“
Също и Ерик: „Те са правили много, много грешки през годините.“
Куин: „Грешка след грешка, след грешка. В един момент някой трябва да каже ‚Достатъчно‘. Мисля, че това ще е Ридж.“
Ерик: „Ще е малко лицемерно от негова страна. Да изостави Брук заради една целувка. Колко пъти той се целува с Шона?“
Куин: „Това е напълно различна ситуация.“
Ерик: „Как така?“
Куин: „По много причини. Но защо не започнем с това, че Ридж не се е целувал с някой, който се предполага, че е обвързан със сестра му? Знам, че искаш да вярваш в тях. Знам, че искаш аз да вярвам в тях като теб. Но не мога. Не и като знам, че има жена, която е по-подходяща за Ридж. Жена, която разбира значението на думата: ‚преданост‘. Жена, която не е свързана с цялата тази драма. Искаш синът ти да е щастлив, нали? Искаш да е удовлетворен от връзката си, като не е разочарован непрекъснато. Тази жена е Шона. Тя е подходящата жена за Ридж. Тя може да му даде точно това, от което се нуждае. Шона. Не Брук. Никога не е била Брук.“Ерик: „Куин, ти си добра приятелка на Шона. Голяма късметлийка е, че те има. Но познавам сина си. (Ридж влиза през вратата.) Той е влюбен в Брук. Така е от първия момент, в който я видя.“
Ридж: „За мен ли говорите?“
Куин: „Само хубави неща.“
Ридж: „А аз имам добри новини. Изнасям се.“

Ерик: „Защо това да са добри новини?“
Куин: „Скъпи, мисля, че Ридж е вече достатъчно голям, за да се справя сам.“

Ридж: „Благодаря ти. Не знам дали е така, но няма да разберем, защото се местя при Брук.“
Ерик: „Поздравления! Знаех, че двамата ще се сдобрите. (към Куин) Казах ти.“
Куин: „Ъхъм, никога не губиш вярата си в тях.“
Ерик: „И с право. Любов като тяхната, брак, който така усърдно се борят да запазят ... Ридж никога не би изоставил жена си.“
Куин: „Да, вярно е!“
Влиза Шона: „Чук, чук!“

Куин: „Крайно време беше!‘
Ридж: „Шона?! Аз, ъъъ ...“
Шона: „Изненада!“
Ридж: „Да, изненада е. Защото последния път, когато говорихме, каза, че оставаш във Вегас.“
Шона: „Да, но се оказа, че е много трудно да съм далеч от ЛА, от Фло. А най-важното – твърде трудно да съм далеч от съпруга си.“
Ерик: „Съпруг?!“
Ридж: „За какво говориш?“
Единствената неизненадана е Куин, която се споглежда с Шона.

Ридж: „Върнала си се в ЛА заради съпруга си?“
Ерик: „Какво имаш предвид, Шона?“

Шона: „Не си спомняш, нали?“
Ридж: „Какво да си спомням?“
Шона: „Нощта, която прекарахме във Вегас? Когато говорихме по телефона, разбрах, че не помниш много.“
Ридж: „Изпих няколко питиета, ти също. Какво се опитваш да кажеш?“
Шона: „Признавам, че в началото ме заболя, когато разбрах, че не помниш нищо. И се чудех какво да правя. Ето защо не дойдох веднага. Но накрая реших да направя това, което ме помоли.“
Ридж: „Което съм те помолол да направиш?!“

Шона: „Да. Нощта, в която пилотите безцеремонно те отведоха, ти ме помоли да си опаковам багажа и да се върна в ЛА.“
Ридж изглежда объркан: „Това е, това е толкова ...“
Шона: „Шантаво? Да, малко е шантаво, но е мило. Беше мила и красива церемония.“
Ридж: „Помогни ми и ми припомни цялата нощ, защото не си спомням церемония.“
Шона: „Помниш ли, че се забавлявахме в моя апартамент? Пихме и танцувахме.“
Ридж: „Помня това, след това отидохме в града.“
Шона: „Ходихме в няколко казина, залагахме. После отидохме в един параклис.“
Ридж: „И се целунахме.“
Шона: „Помниш ли клетвите?“
Ридж: „Клетви?!“

Шона: „Ридж, всяка дума, която ти казах, беше истина. Обещавам, че ще ти бъда любяща и вярна съпруга, докато смъртта ни раздели.“

# 697
 • Мнения: 1 380
Не им е чиста работата на Куин и Шона.
Промото:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт